Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2009 15:28 - Сандалите на ДАНС
Автор: ianchefff Категория: Политика   
Прочетен: 14447 Коментари: 57 Гласове:
14

Последна промяна: 27.10.2009 15:48


          Ало, ало!? Тук “Нощен ястреб”, чуваме ли се?... Това е част от един много смешен сериал. Обаче като си спомням моменти от този велик сериал се сещам, че ми прилича на всичко, което се случва напоследък в наш’та система 4-4-2, ъ-ъ-ъ... в нашата държава по отношение на доклада, докладите, преписките, записките и дописките, разбира се.
               То не са анализи, то не са сутрешни блокове, то не са гостуванки на политици, аналитици, смешници и всякакви други разбирачи и специалисти, които се дуят като пуяци, пауни, гълъби, папагали и разни други перчещи се животни, да обясняват какво и как. Да ни разказват своите виждания за невероятния скандал с някакъв доклад. Да ни споделят по няколко пъти (понеже те гостуват на различни телевизии) как това ще разруши държавата, как от Брюксел ще ни се смеят, как ще ни се карат, как това и как онова!
            Не е ли време някой да каже “стига”, както го направи преди време в една реклама Елена Йончева? Така прилича на неистови опити на недоклатени политици да извадят дивиденти от този “скандал”. А този “скандал” ще вземе да се окаже чиста проба прах в очите на обикновения човек. Прахта се получава от кал, ако не знаете. (Светвам ви в момента. Мерси!) А калта, т.е. политическата такава, е малко по-специална – получава се от не добре свършена работа. От измама, от лъжи, от спекулации, от далавери, по-малки и по-големи момичета и момчета... не, това беше друго! А да се сервира всеки ден такава кал, става малко неприятно! Да не кажа дразнещо, ама то българинът е свикнал на какво ли не, явно не му пука.
            Но пък се появи информация, която ме изстреля на седмото небе от щастие, бе-е-е-е! ДАНС щяла да се раздели на ДАНС-ФБР (българското ФБР) и ДАНС-ЦРУ (българското ЦРУ). Не е ли страхотно!? Нищо, че звучи нелепо. Даже имам предложение-допълнение към тази о-неразумно-юродска идея – да вземе да се спретне и една ДАНС-НАСА! НАСА, не МАСА! Ей, ама сте и вие, все ядене и пиене ви е в главите! Та, предложението ми е да се направи и ДАНС-НАСА (българската НАСА)! Ще се занимава с космически разследвания, влиянието на извънземните върху прираста на населението, контакти с Дарт Вейдър, с онези от Стар Трек и други много интересни неща! Може и някоя нова космическа партия да се спретне, нали ДАНС си били правили партия... Т.е. имали мерак за такава, ама май нещо не им се отворил парашута. То в последно време всичко е китайско, явно китайските прашути все още не се отварят всеки път. За Китай няма проблем, могат да си го позволят, имат достатъчно човешки ресурс, но у нас сякаш не е гот да не ти работи парашутчето!                
            Да не се отплесвам! Аз лично бих подкрепил такава агенция, щото си падам по извънземни! От малък!
                А спомняте ли си как преди време служителите на ДАНС бяха на по цигарка пред сградата им, понеже имало сигнал за бомба?!? Представяте ли си сигнал за бомба в централата на ЦРУ и всички американски тайни агенти, барабар с Джеймс Бонд и някои други, по-неизвестни, да седят пред билдинга в Лангли, Вирджиния, и да чакат спец. отрядите да си свършат проверката?...
                  Тик-так-тик-так...
                Не, това не е песен на Мадона! Просто временно ме нямаше на компютъра, понеже се търкалях под масата от смях. Извинявам се! Не беше прилично от моя страна! Ако бях звезда, досега да са ме разпарчетосали по жълтите вестници с нескопосани колажи, но за щастие не съм!
            А може би Бойко Борисов е прав като иска да затвори ДАНС. Може би по-лесно ще е да прекрати дейността на тази (по-ценна от слънцето и въздуха за всяко живо българско същество) институция и после да я съгради отново, ако има смисъл. Сещате се за вица за новия бардак и старите курви! И да не се – не е важно!
             Според мен по-важно и неотложно е авторите на “Ало, ало” да се самосезират (както е модерно напоследък да се говори) и да спретнат още един сезон. Предлагам действието да се развива в “демократична” България! Ще има много смях, забавление, ще има снимки в парламента, ще участват политици, бизнесмени и т.н. Кастингът може да започне веднага. Желаещи дал Господ! То само като ги гледаш в сутрешните блокове и можеш да си набележиш актьори за различните роли. Ще има екшън и драма. Ще има съспенс. Демек напрежение. Добре е да няма убийства, така ще се спечели и детската аудитория! За секса все още нямам мнение. Колебая се! То всичко си е един голям секс... да не кажа нещо друго, но може би СЕМ трябва да си кажат тежката дума. Да свършат и те някаква работа, нали!? Да.
            Да си призная, в момента прелита още една мисъл през главата ми! Ами ако е станала някаква печатна грешка!? Ей такава, съвсем мъничка, колкото нищожна е работата на президента в Австралия! И вместо за скандали, да е ставало дума за сандали!? Да, за сандали! Така всичко си идва на мястото. Обяснявам!
Просто ДАНС-аджиите са имали проблем с доставката на летни обувки тип “сандали” и са си водили някакви разговори помежду си. (Това обяснява преписките и наличието на няколко доклада!) Агентите са дейни хора и всеки е имал предложения. Браво! Трябва да показват защо получават големи заплати!
            Обсъждали са го и с парламента (Това обяснява наличието на депутати в техните разработки!) да им отпусне още средства. Наличието на Стефан Гамизов в “секретните” разработки пък си го представям по следния начин: човекът може би е предложил оферта за сандали, а после се е отметнал. Ми то в тази криза, нормално е. Какво сега, да го съдят за няколко сандала ли? Повечето, от които леви! От Брюксел ще ни се подиграват!
                И да се знае, с левите сандали нищо не намеквам, така ми дойде! За никого! И за екс премиера също нищо не намеквам. Включвам го, понеже той е бащата на ДАНС! А след като е баща, значи не е ляв!
        Та, агентите са проявили липса на чувство за хумор, разсърдили му се на Гамизката и го включили в скандала. Пардон, в сандала. В смисъл в кюпа. Така е започнало всичко. Звучи логично, нали?
             Щото какво е толкова скандалното в едни сандали? Ни-що! Ако има действащи институции всичко трябва да се реши веднага. На мига! Стига джавкания, стига хабене на излишна енергия в празни приказки. Ако има политическа воля, ако има желание за промяна, то всичко може да приключи много бързо. Евентуално с купуване на нови обувки.





Тагове:   животни,   данс,


Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sowhat - хахаха
27.10.2009 15:38
мълчах две минути щото се търкалях. под Маса. не под Наса. не, не под Атанас бе , не познавам такъв и имам бюро. да, бюрото беше. ама не онова ФБР.едно по просто. да ми Стига. уф , обърках се.
отивам да си купя сандали.
зимни. измислени- като поредният Данс скандал.
ай бро , със здраве
цитирай
2. martito - :)))))))))))))))
27.10.2009 15:40
Мдадада - в сандалите ще да е проблемът! Да се купят обувки! Веднага! Че студенко вече, па и по-студенко ще стане...
;)))))
цитирай
3. ianchefff - бро,
27.10.2009 15:46
какво ти стана бре?
:))))))))))))))
цитирай
4. ianchefff - марти,
27.10.2009 15:46
така е, краката трябва да се държат на топло.
:))))))))
цитирай
5. sowhat - нищо бе
27.10.2009 15:52
кво може да и стане на една блондинка? м?
как какво - сандаааааааал.
на блондинките други работи не им стават. е понякога и маникюра им става, но за него казват че се получавал. даааамс. не данс , бе.
дамски сандал.
с токче.
да спира тоците на патоците у целата тая шибания
цитирай
6. martito - :))
27.10.2009 15:54
Нали? И после малко ДЕНС на МАСА и всичко ще си дойде на мястото:)))))))))
цитирай
7. sowhat - е как
27.10.2009 15:55
после сички сме под масата,като дойдат за сметката. и ни режат краката от кръста.
щот некой трябва да плаща.
цитирай
8. ianchefff - е,
27.10.2009 15:56
сега те разбрах, бро.
Мерси за обЕнението!!!
:)))
цитирай
9. ianchefff - марти,
27.10.2009 15:56
на маса, под маса, както дойде. :)))
цитирай
10. cefulesteven - Не, не, никакво ДАНС - МАСА, от то...
27.10.2009 16:06
Не, не, никакво ДАНС - МАСА, от толкова години шпионирам тази планета, а сега ще ме разкрият, ще ме пленят и ще искат да ме заменят за отвлечени от извънземни земяни.
Но нищо чудно да стане, ако не на тази планета, то поне в България, всичко е възможно. Даже да има арестуван извънземен полицай с космически пълномощия.

Край! Къде ми е сакото с цианкалия в яката:(((
цитирай
11. gothic - Янч, виж ся.
27.10.2009 16:11
Като ми мина пристъпа на хилеж и пребягах до кенефа да пусна една вода, та са не подмокря гащите (неприлично е някак си, на 43 съм), взех та се поразмислих (кво да правя, недостатък). Не, не за сандалите, вече съм на половинки. Размислих се за разделянето на ДЕНС, упс пардон - ДАНС на две. Ми това си е просто делене бе човеко! Даже не и пъпкуване. Присъщо е на амебите, чехълчетата, зелените еуглени и още няколкостотин хиляди (може и милиони да са) твари невидими с просто око. Все едноклетъчни. А от там пътя до хомото (сапиенса де, да не си помислиш нещо) е бая дълъг из пространствено-времевия континиуум. Та оттам май ще идва цялото пънене. От липсата на сапиенството. Тъй си мисля аз, пък не знам. Ама и кой ли ме пита....Еваларката за Моторхед, бай дъ уей!
цитирай
12. krotalka - Не били компютри, а компоти
27.10.2009 16:13
и не били изнесени, а върнати от износ...Нали така се казваше в един стар виц...
Опитах се да го прочета въпросният "доклад", но признавам си,че стигнах само до четвърта страница. Стил - "Една госпожа каза..."
цитирай
13. gothic - Кроти,
27.10.2009 16:22
много си издържала...Отказах се на втората. Много съм припрян явно...
цитирай
14. ianchefff - стеф,
27.10.2009 16:51
дано не си намериш сакото!!!
:)))
От друга страна България май наистина не е от тази планета... :))))))))))
цитирай
15. ianchefff - гот,
27.10.2009 16:53
колко мъдрост има в думите ти за едноклетъчния произход на ДАНС... :)))))))
И за Моторхед, аф коърс!!!
цитирай
16. ianchefff - кро,
27.10.2009 16:54
аз прегледах всичките 26 (а те били цели 30, според Бойко Борисов), разбира се, по диагоналния метод.
Наистина е "една жена каза", "баткото ме настъпа" и "а пък леля ми пръдна".
Нещо такова.
:))))))))))
цитирай
17. ianchefff - гот,
27.10.2009 16:55
понякога припряността изглежда толкова нормална...
:)
цитирай
18. krotalka - Янч,
27.10.2009 17:41
а разправяш,че не си бил търпелив!
Такъв просташки стил отдавна не бях срещала. Даже и троловете в блога пишат на по-високо ниво.
цитирай
19. ianchefff - kro,
27.10.2009 17:44
това е положението!
:)))
цитирай
20. krotalka - Ето ти още един постинг на тая тема
27.10.2009 17:47
http://toross.blog.bg/politika/2009/10/27/dans-si-e-mutrenska.423619
цитирай
21. ianchefff - !
27.10.2009 17:50
10х.
:)
цитирай
22. gothic - 100х
27.10.2009 18:01
бих рекъл :)))
цитирай
23. ianchefff - гот,
27.10.2009 18:05
а може би 1000х?
:)))))))))
цитирай
24. gothic - Ми нека
27.10.2009 18:19
да е хилядарка ;)
цитирай
25. krotalka - Какво е това наддаване?!?!
27.10.2009 18:45
Какво е това наддаване?!?!
цитирай
26. ianchefff - гот,
27.10.2009 19:01
нека да е!
цитирай
27. ianchefff - кро,
27.10.2009 19:02
не знам, честно казано, ама участвУвам.
;)))))))
цитирай
28. анонимен - awtora
27.10.2009 19:02
e pedal.
цитирай
29. анонимен - авторът
27.10.2009 19:04
е изрод.
цитирай
30. krotalka - Хайде,
27.10.2009 19:23
анонимните гадинки те налазиха Янч!
цитирай
31. haralanov - Здравей!
27.10.2009 19:37
Приятелю,тези ДАНС-аджий до един са за затвора!От г-на Сертова,през г-на Драшкова,та до г-на Петрова!А за техният фактически шеф г-на Станишева-строг тъмничен!
цитирай
32. ianchefff - aнонимни
27.10.2009 19:38
и неразумни, благодаря ви за страхотните коментарииииии... :)))
цитирай
33. ianchefff - кро,
27.10.2009 19:39
аз имам имунитет, споко.:)))
цитирай
34. ianchefff - хараланов,
27.10.2009 19:39
поздрави.
:)
цитирай
35. sowhat - анонимните
27.10.2009 20:24
аФтора е велик.
ма не ви стига бъбрека да го оцените.
бро аз моя ли да наддавам и аз ? :))
цитирай
36. flyco - =
27.10.2009 20:32
Скандален сандал от сканиран скандинавски сериал, ей това е тоя тъп доклад. Окряках до 18-та страница, въпреки, че можеше страниците да са и 180, все едно. Целта на цялата работа съвсем не е за какво става дума в този доклад, а в разчуването му. Бях го пуснал в блога си, но го изтрих, точно защото не желая да съм част от схемата на някакво тъпо ченге.
Янч, осмиването на ситуацията е добро решение, но и то влиза в "разчуването". Виж ти колко бързо забравихме за президентските пътувания, отвлеченото момче, еврофондовете, кризата, корупцията, бюджета, безработицата, кредитите, ЦСКА и какво ли не още. ДАНС-МАНС, ала-бала. България не е държава и в нея няма държавни служби!
цитирай
37. ianchefff - бро,
27.10.2009 20:34
е па ФклЮчи се де, ко чакаш?
:)))
цитирай
38. ianchefff - фли,
27.10.2009 20:35
мда. Кофти.
Ама да не ти пука!
:)
цитирай
39. jedi - ДАНСинг старс
27.10.2009 20:37
Бай дъ уей, аз съм с две ръце за НАСА проекта.
Имал съм вземане-даване с Вейдър и мога да ходатайствам за него.
От квартала е - арно момче, работи за десетима и жокер му не требе.
Малко е от боята, ама ако не му викаш "черньо" е добряга.
цитирай
40. ianchefff - андрей,
27.10.2009 20:40
щом казваш!
:)
цитирай
41. ianchefff - джедай,
27.10.2009 20:41
и аз така!!!
:)))
цитирай
42. malkiatprintz - След като спретнаха такава пата...
28.10.2009 05:54
След като спретнаха такава патаклама заради едни сандали, какво ли ще стане, когато започнат да пазаруват палта? :)
цитирай
43. didim - вижте сега
28.10.2009 06:41
те не са униформени, така че най-вероятно им дават пари за дрехи, а не им купуват такива. Така, че това със сандалите май нещо не се връзва. За нещо друго ще е ставало въпрос. Може наистина да има намесени извънземни, ама все още се крият.... Но чакайте все някой ще ги разкрие по някоя медия.....
цитирай
44. injir - И въобще ще станем държава на пре...
28.10.2009 06:52
И въобще ще станем държава на преследвачи и преследвани. А ако си имаме и нашенска Наса, тогава ще преследват и извънземните. Току виж - те излезли виновни за всичките беди.
цитирай
45. bapha - ДАНС му е майката
28.10.2009 08:14
ДАНС му е майката бате, ми каза една циганка веднъж и завъртя мазния гюбек. ДАНС му е майката баце, каза селякът (да не се бърка със селянин) и увеличи чалгата в голфа. ДАНС му е майката готин, каза курвето и се метна на масата.
А всъщност ДАНС е потна курва, пъшкаща насила под напъните на поредния властоимащ да се покаже мъж. Тъпото е, че всеки сеанс ние го плащаме.
И сандалките им вързваме ние, да не тъпчат на босо по проблемите наоколо, че не са един и два.
цитирай
46. ianchefff - принце
28.10.2009 08:44
чакам го този момент със затаен дъх и с пуканки в ръка...
:))))))))))))))
цитирай
47. ianchefff - дидим,
28.10.2009 08:46
н си права! Категорично!
Ами ако това са били някакви специални сандали? А?
Дето ставаш невидим с тях?
Или ебаваш майката на гравитацията, примерно?
Или са сандали, с които говориш на чужди езици?
Виж колко неща може да са тези, на пръв поглед обикновени, сандали...
:))
цитирай
48. ianchefff - инджи,
28.10.2009 08:47
"Нашенската НАСА - най-добрата НАСА на света!!!"
Така ще пише на ДАНС-аджийските космически кораби!!!
аахахахахахахааааааааааааааааа:)))))))))))
цитирай
49. ianchefff - bapha,
28.10.2009 08:49
смешен, а всъщност твърде сериозен коментар.
Поздрави!
:)))
цитирай
50. doriana - Аз не искам нови обувки, имам нужда ...
28.10.2009 13:22
Аз не искам нови обувки, имам нужда от
- 2 чифта чорапи,
- 5 гащи
- и евентуално нова маша (става и ролки за коса да плаша нощем децата като не слушат).
Проба-проба-едно-две-три-в-микрофона-бръмбар, казаното от мен да се разбира декодирано по следния начин:
"Аз не искам нови ебавки, имам нужда от 2 чифта калъфи, калибър 38 ("Берета" или "Глок" - за предпочитане второто), 5 гащи антидрис за скачане от високо и Паша (може и Очите Желязков или енергиен бос, за да плаша децата в кабинета като не слушат).
Хехехееееееееееее
:)))))))))))))))
цитирай
51. ianchefff - dor,
28.10.2009 13:42
моля те, успокой се.
Вссссиииичччкккооо
е под контрол!!!
:)))))))))))
цитирай
52. tili - Ядосах се вчера при toross,
28.10.2009 13:50
разсмях се сега и тук, и отивам да си купя едни яки ботуши. Не се знае след Гамизов дали не трябва да се бяга на някъде презглава. Няма управия в нашето Отечество любезно ;-(((
цитирай
53. ianchefff - тили,
28.10.2009 14:19
е па тогава си купи маратонки е!!!
:)))
цитирай
54. doriana - моля те, успокой се. Вссссиииич...
28.10.2009 14:31
ianchefff написа:
моля те, успокой се.
Вссссиииичччкккооо
е под контрол!!!
:)))))))))))

Е, как, бре, Янч, ше е под контрол?
А кой ше контролира Контрола? А?
Контролиращия контрол кой?
:))
цитирай
55. ianchefff - dor,
28.10.2009 14:35
за Бойко Борисов чувала ли си?
Ай не ми се прай...
:)))
цитирай
56. swanlake - Vsiako tvoe proizvedenie e unikat ...
28.10.2009 15:27
Vsiako tvoe proizvedenie e unikat :)
цитирай
57. ianchefff - 10х,
28.10.2009 15:30
swan.
:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4626979
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031