Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2008 12:13 - Паралелна вселена
Автор: ianchefff Категория: Политика   
Прочетен: 5410 Коментари: 17 Гласове:
0

Последна промяна: 01.08.2008 09:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

            Не сте ли забелязали, че живеем в паралелна вселена? Свят, в който всичко е обърнато наопаки. Място, където мнозина си позволяват да свършват върху чистички бели европейски салфетки и след това спокойно да ги изхвърлят в коша за боклук? Някой трябва да събере мръсните салфетки, любезно предоставени ни от заблудените европейци. Някой трябва да почисти след импотентния сексуален напън на нашето правителство. Някой трябва да събере остатъците от сперма и презервативи и да ги скрие.

            Депутатите от тройната коалиция се справят добре. Засега. Ловко финтират съпругите си в лицето на избирателя и продължават да чукат любовницата си. Която се нарича мадам Корупция и която е доволна от техните способности.

            В тази част на света е гордост да се празниш върху любовницата си, обръщайки задник на тези, които се опитват да те изкарат от блатото, в което затъваш с всеки следващ любовен тласък. Обръщайки гъз на избирателя, който те е поставил на този пост. Нали знаете, че зад всеки голям политик има една жена. Жената в този случай е избирателя, а безалтернативните политици се чукат най-безцеремонно пред нея с друга. Всичко си има своето обяснение, макар и нелепо: няма алтернативи на това управление. А идеята за липса на алтернатива е родена след такъв любовен тласък. Тя изплува в скопеното медийно пространство като птицата Феникс и се радва на добро чукане от страна на нашите тройнокоалирани управляващи.

            Тройката за тях не е перверзия. Тройката за тях е нещо съвсем нормално. Както е нормално да се съвкупляват пред очите на цял един народ и да прикриват сексуалния си акт с личната си проститутка – мадам Корупция.

            Мадам Корупция обича да се чука с министри и депутати. Мадам Корупция няма проблем със забременяването и затова го прави без презерватив. И със и без. Както дойде. Мадам Корупция получава оргазъм само от началните нотки на преправения тембър на премиера, спиращият дъха бъртвеж на Царя и неясно-мъгливо- завоалирано-философско-коалирания език на Доган.

            Накоалирват ни го всеки ден. Всеки ден ни накоалирват с нови и нови пози от любовното си битие. Те, управляващите и тяхната всеотдайна курва – Корупцията, която се кефи да свършва публично пред нас, простите обикновени граждани.

          Мадам Корупция ще продължава да се вихри на сексуално- политическата ни арена, докато нейните любовници – мъже депутати, министри и други членове на Висшия съвет не престанат да се кефят от накоалирването. И не спрат да ни заливат с безмозъчни оправдания затова, защо го правят толкова явно…

            Но никой не е спрял да се кефи на свирки. Много малко хора връщат безплатен секс. И то ебане с толкова всеотдайна жрица. Която иска единствено подръжка и чукане от тримата коалирани партньори.

            Преебаването на идеята за безвъзмездни парични потоци от тримата управляващи действа като виагра за тях. Те получават ерекция само от факта, че парите са спрени.

            Фактът, че Европейския съюз все още ни гали, (а не ни ебе) ги възбужда и те продължават да ръсят глупости от всички възможни екрани и вестници.

            Странното е, че сякаш обществото вече е дресирано да изпитва удоволствие от накоалирването, което му предлагат като безумен сапунен сериал главните герои – мадам Корупция и нейните ебачи – тия от тройната коалиция. Които с цел да запазят възможностите си за свободно накоалирване на народа чрез безнаказано чукане с нея, са готови с цената на всичко да не спрират.

            Използваният от тях гел за задържане на изпразването все още работи добре. Шестият вот доказа това. Доказа, че тройката управляващи все още владеят добре седалищните си мускули и с помощта на малко вълшебна Пиар смазка, продължават да се чукат с мадам Корупция и да ни накоалирват ежедневно.

            Обаче нещата са се обърнали – вече мадам Корупция ги чука. А те са безднадежно покорни в ръцете й. Защото ги е хванала за топките. Вече мадам Корупция ги чука. И ще ги чука, както и когато тя поиска. И те ще й плащат все повече и повече, защото тя ще ги чука все по-често. За радост на сеирджиите-воайори и за нещастие на обикновените хора.

            Мадам Корупция ще ги чука, те ще се кефят, а ние ще търпим ежедневно безплатно накоалирване, докато тримата ебачи и останалите мръсници около тях не осъзнаят какво се случва. Или докато някой не им го заяви по начин, нетърпящ отказ. Така ще е, докато единият ни говори с измислено инфантилно строг тембър, че всичко е наред и че парите, които са ни спрели са нищожно малко в сравнение с брутния ни вътрешен продукт. Докато Мадридският бизнесмен с интереси в лесовъдството продължава да има възможност да ни разказва "интересни случки" с неразбираеми импотентни изречения, сякаш е Царят на дебилите. Разбира се, в ролята на дебилите сме ние, неговите поданници. И докато педерастките медии не спрат да се разкрачват услужливо обяснявайки, че Доган е най-големият български политик.

            Ако просто намразим управляващите, те ще се скрият и ще продължат да се ебат с удоволствие и на тъмно. Имат богат опит в това, бай дъ уей.

            Няма логика в това да виждаш чукане на публично място от държавните ни мъже, да виждаш как тяхната перверзна любовница – Мадам Корупция го прави с всеки един от тях, стига да я пожелае и нищо да не предприемаш.

            Освен откъслечни напъни на опзиция или възмутени граждани. Което се вписва идеално в графата “незадоволени чикиджии” и нищо друго не следва от това.

    Така ще бъде, докато не изхвърлим употребените салфетки на управляващите, пълни с тъпанарска семенна течност. И не им покажем изхода на публичния дом, наречен България.

            Единственото обяснение за това което става е, че живеем в паралелна вселена, в която всичко се случва наопаки.

            Така мисля.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. valsodar - Или по-скоро в черна дупка
31.07.2008 12:16
Където всичко е изкривено до безкрайност и нормалните закони на действителността не действат ! :)

Брутално, но... вярно.
Поздравления !
цитирай
2. анонимен - Много алегория, много нещо!
31.07.2008 12:36
Чудесна стилистика! Браво!
цитирай
3. cornflower - възхитена съм,
31.07.2008 12:43
да се обнародва!
цитирай
4. estrella - Браво!
31.07.2008 13:16
Така мисля.
цитирай
5. viovioi - да, в името на народа!!
31.07.2008 13:18
Дзен пост! Как ти хрумна сър??
цитирай
6. libertybell - Янч, поздравления за написаното!
31.07.2008 13:45
Казал си всичко, което трябва да бъде казано по адекватния за случая начин!
цитирай
7. ianchefff - vio,
31.07.2008 13:47
много съм умен, явно.
Още интелигентен, възспитаван от социалистическото учлилище и пазен от верната народна милиция.
Сто процента качество!
:))))))))))))))
цитирай
8. анонимен - roniabg
31.07.2008 13:47
Prekusvam vakancionnoto bezgrizhie zaradi porednia ti fatalno chitav post. Iancheffcite zasluzhavat poveche. Dali mogat da si go vzemat?

PS. Tova e predizvikatelstvo.
цитирай
9. gothic - То си е мелез между паралелна все...
31.07.2008 13:50
То си е мелез между паралелна вселена и черна дупка. Такова нещо не съществува, но тук, в БулФакинГейрия е възможно всичко. Само че се чудя, къде по дяволите зачезнаха блогърите с лява политическа(а може би и сексуална) ориентация?
цитирай
10. konstans1977 - Само думи.
31.07.2008 14:38
Силни думи последвани от нищо. Защо не се хванем и не започнем да стачкуваме пред парламент докато шибаните курви не ги застреляме?
цитирай
11. lelya - Страхотно написано, това сме ние - ...
31.07.2008 14:53
Страхотно написано, това сме ние - воайори с отявлени мазохистични наклонности, а може би и с лека олигофрения? Просто отдавна не е забавно, а май вече безнадеждно.
цитирай
12. анонимен - Мадам Корупция е изкусителна любовница , Ян !
31.07.2008 20:34
Мисля , дори е вечна , независимо от паралелността . А ние сме обречени , следвайки финала на написаното от теб. Тъжно , но факт !
цитирай
13. svetlo - Това май си го написал от сърце
01.08.2008 00:40
И от сърцето на мен и моите приятели.
цитирай
14. ianchefff - svetlo,
01.08.2008 09:42
май е така.
цитирай
15. eien - Едно блато от ланци и зловеща смрад,
01.08.2008 10:46
пък парите не миришели...
у нас никога не е имало политическо химическо чистене.
цитирай
16. ianchefff - така е eien.
01.08.2008 10:51
Още не са го пуснали в продажба.
цитирай
17. rummi - аз и тук ще споделя една своя "мисъл":
02.08.2008 13:51
на една нация като са и слаби бащите, й се е...ва майката

толкоз
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4629115
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031