Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2007 20:18 - ПОДЕЛЕНИЕТО НА ИЗГУБЕНОТО ВРЕМЕ
Автор: ianchefff Категория: Политика   
Прочетен: 1727 Коментари: 6 Гласове:
0



Калин Руменов 
(в-к Новинар)

 

              Ако военните са мъже, искам да остана вагина с два клитора отстрани. Които да разтривам до шифрограмата. Момчетата си отиват завинаги и това е чудесно. Казармата свърши и така трябва. Да имаш работа с военни, трябва да е личен избор. Да станеш тъп или още по-тъп - също. Последната казарма, тази на прехода, беше невероятно тъпа. И никой не съжалява за нея освен фатмаците. Поделението на изгубеното време в момента го закриват. До Коледа ще изнесат инвентара за скрап и ще разпродадат парцелите. Родината ви даде въоръжение и вие трябваше да пазите. По-добре забравете караулните лозунги. Боклуците, които трябваше да се охраняват, ще бъдат прекарани след малко през парадния вход. И там ще се разминат с новия собственик на поделението на вашето простреляно време.
            От последната армия нямаше никакъв смисъл. И отвътре, и отвън. Последната казарма освен задължителното скатаване продуцира нови еничари, армейска емиграция, излишно образование и ужасен пацифизъм. Вътре в нея се метеше плац с клони, кенефите се трамбоваха с лайняна пръчка, лайната се ядяха с хляб, бордюрите се боядисваха с изгоряло масло, а чорапите не се сменяха. Отричането на всичко това не е култ към педерастията, а прекалено много изгубено време на едно място. При всеки различно. Паралелно системата създаде вътре в себе си армия от изселници и армейски емигранти извън нея. Последната казарма беше нужна само за децата на Голямата екскурзия. Защото службата й беше наполовина по-малка от турския й задължителен вариант. Най-добре пазената българска граница в цялата армейска история пусна свободен вход. И от него можеше да влезе всеки изселен донаборник. Те дойдоха, послужиха и пак заминаха да плащат турски данъци. Опитайте се да ги мобилизирате утре, ако нечии танкове тръгнат насам. Призовките за запас трябва да бъдат изпратени в Истанбул и Бурса на адреси, които ги няма във военното окръжие. Опитайте се също да обясните смисъла от казармата на резервистите от старата Трета българска армия. Те някога пазеха същата граница, през която се върнаха за малко изселените еничари. 
                Военните прецакаха и малкото смисъл на службата. Те така и не обясниха за кого точно е последната казарма. Другите, които бяха емигрирали на друго място, различно от Турция, не намериха смисъл да поемат армейски рискове. Останаха да работят за небългарския БВП, който спонсорира чужди армии. И утре, ако трябва да се ходи запас, също няма да пристигнат. Няма смисъл да идват и тези, които скатаха казармата с образование. Задължителната служба е отговорна за половината измислени университети в народната република. Което е особена военна ирония. Един от начините да скатаеш военната тъпотия беше с наряд в поделенията на безсмисленото висше образование.
             Смисълът липсваше най-сериозно вътре в самата армия. Която разполагаше точно с четири шаблона. 

1. Старите да ти пръснат задника с изобретено от тях армейско дилдо.
2. Като стар ти да пръснеш новобрански задник със същото дилдо.
3. Фатмаците да пръснат задника на всички с изобретен от тях армейски гърч.
4. Сам да си пръснеш главата с изобретен от човек, който се казва Михаил, АК-47.

               Последното се прави заради старите, заради фатмаците, но най-вече заради себеподобните. Закриването на Кралските елитни части (КЕЧ-а) произведе нов чанч. Гърчът на наборния социален работник. Който трябва да научи бакарите от малцинствата да си почистят ръцете, за не те пречисти дезинтерия. Бойците от сливенските села да си вдигат предпазителя, защото могат да те очистят. А останалата сволоч да разпознава левия от десния крак. Към тези хора смятам, че не би трябвало да имам повече задължения. Но продължавам да плащам образованието на децата им, защото без него не могат да получават помощи.
              Последната казарма продуцира пацифисти – последната форма на живот в нея. Това също не е модерна педерастия, а ужас от войната. Че ако утре тя започне, големият български задник разполага само с такава армия за самоотбрана. Която за цяла служба изхабява не повече от 20 патрона. Която може да лъсне мозайката с вакса, но не може да превземе и фурна на щик, защото не знае как се слага нож. Най-големият ужас от възможната война обаче е, че тази армия ще бъде командвана от фатмаци, които дори не могат да командват жените си. Ще бъде командвана от шкембета, които няма да могат да избягат, дори да ги гони лично врагът с вражеско дилдо. Няма носталгия по тази казарма. Момчетата се уволниха и си отиват завинаги. В армията балъците свършиха, остават професионалните тъпанари. В моето поделение имаше място с табела “Площадка за умрели животни”. Заровете там казармата на изгубеното време. 
             Амин. Въобще не ни беше приятно.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - kazarma
01.12.2007 15:06
Zhinizma ne pravi ot tab i Karbovski jurnalisti
цитирай
2. ianchefff - о,
01.12.2007 15:45
още един разбирач от клуба на анонимните алкохолици?
Здравей... хахахааааааааааааааааа
Значи викаш, не съм от тия, журналята, а?
А, ъъъ... някъде да съм го твърдял упорито, че съм журналист?
Питам просто...
:))) по-спокойно пич... или пичка:)
животът е прекрасен.
цитирай
3. viovioi - янцеф, пацифисти не бяха ли хора,
02.12.2007 12:10
които подклаждат и подбуждат войни?
цитирай
4. ianchefff - vio,
02.12.2007 12:54
ъъъ...
точно обратното е според мен.
:)
цитирай
5. анонимен - "- Армията ще направи от него мъж!
03.12.2007 11:07
...Уви, армията направи от него труп."
Смъртта на героя - Р. Олдингтън
цитирай
6. eien - Качествена статия!
05.12.2007 16:24
Гротескно, размазващо, иронично, откровено, директно, прекрасно...!
Харесват ми такива автори!

"Когото са били, знае си боли ли" /асоциация една/.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4627544
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031