Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2011 10:17 - Исус напусна сградата
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 5621 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 13.10.2011 10:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Исус напусна националния (да ме прости Господ). Исус, всмисъл, Благо Георгиев. Не го ли помните? Забравихте го! Драги зрители, моля ви! Това е онзи, дето като се съблече по фланелка и по-възрастните хора почват да се кръстят. Щото имат чувството, че телевизията е превключила на църковния канал, дето все разни репортажи от разни църкви пускат. Ние за сега нямаме такъв канал, ама ето, църквата може да се замисли по въпроса.

Значи Благо бил напуснал! Груба грешка, че не са направили всичко възможно да го задържат. Щото, като стане напечено и момчетата на терена се обърнат към Благо, видят му татуировките, па се прекръстят. Той е икона за тях. За тях, сред тях, до тях. Опора в труден момент. Щото, Бог високо, Царя в Испания. А Благо е на терена до тях. На една ръка разстояние. Само дето бира не раздава. Той бирата всъщност я раздава, ама след мача в Син Сити!

Искам да кажа, че загубата е огромна.

И само 500 човека били си купили билети за мача! И това вече било бойкот на националния. Да, бойкот е. Щото Исус вече не е на терена и надеждата умря преди началото на мача. Щото, Благо е подвижна църква не само за играчите, ами и за публиката. Погледне го обикновеният зрител, зъзнещ на трибуните, па се прекръсти и той. И хоп, някой вземе, че вкара гол за нашите. Я вземе, я не вземе. Ама въпросът е принципен!

Чалгар бил, жена си оставил? Абе, диваци, това е вярно, ама ето, човекът се поправи. И това е само защото целият e обвит с картинки, прекопирани от някой църковен олтар. И те го пазят. И го напътстват. Показват му правия път в живота. Като кривне, и някоя от татуировките му прошепне: „недей така, Благо”, казва му тя, картинката, „не си прав, върни се при жена си”. И той се връща. Или пък, „недей така Благо, стига си се мърдосвал по терена. Вземи се напрегни малко, че заплатата ти не е малка, феновете те гледат, агенти от Европата има, за твое добро е”. И Благо вземе, че се понапъне и вкара гол. Или подаде. Или нещо такова. Няма значение, важното е отборът да върви и да побеждава. Какво сте се развикали, че нямали победа? Ами ще имат, важното е, играта да им се получава! A тя, получава ли се? Не, ама ще започне. Да се получава.

Някои запалянковци се били срамували! Абе, тикви зелени, я първо си направете толкова татуировки, па да ви питам тогава. Вие знаете ли каква отговорност е това? А?!

Някои пък викали за Уелс! Моля?! Защо?! Нима някой от Уелс има толкова мултимедия по себе си? Няма! То, само това да гледаш на терена, стига. А като добавим и ефектните изпълнения и голове, всичко си е супер далаверка. И то само за 20 лева на глупак. Пардон, на зрител.

Един вика да му били плащали и щял да гледа националите. Ало-о, явно този са го изтървали от лудницата. Няма такова нахалство в нормалния свят. Ама нашия си е ненормален и всичко е в реда на нещата.

И е студено, ако не сте забелязали. Предлагах аз, мачът да се премести в „Арена Армеец”! Че след концерта на Жан Мишел Жар и футболът да влезе с гордо вдигната татуирана глава. И прическа, да, да. Ама никой не ме чу, дееба тоя футболен съюз.

Снощи някакъв по телевизията вика, че щял да ходи на опера, ако бил искал да гледа балет. Ами да ходи. Прав му път. Само че има ли татуирани оперни певци?! Има ли татуирани балерини?! Няма! Глупак!

Като имаш толкова много картинки по себе си, връзката ти с Всевишния се подобрява. Канализира се, един вид, и почваш да вкарваш безпощадно. Вкарваш напитки, вкарваш, кюфтета, вкарваш... ъ-ъ-ъ..., каквото дойде. Голове също. Така съм чувал.

Обаче хейтърите не спят. Куцо магаре нарисувано бил Благо, не знам си какво бил. Той, че е нарисуван, нарисуван е. Ама е нарисуван като от Леонардо да Винчи. Или от Микеланджело. Така и до ден днешен не мога да ги различа тия италианци, мамка им жабарска.

А Благо е прав до болка. Като църковна свещ от 20 стотинки е прав. Е, гъне се чат пат, но на всеки се случва. Като не го искат титуляр, или може би титулярин трябва да се каже, в дух с възрожденския напън да се променя отбора, той напуска. И аз да съм на негово място, и аз щях да напусна. Ма той е звезда бе, вие какво си мислите? Вие, имам предвид всички освен онези 500, които са закупили необходимите билети за мача!

Между другото и аз не съм закупил билет, щото ми е студено, пък казарма съм карал преди много години и вече тренинга ми е слабичък. А пък и Еврофутбол, Спортингбет и т.н. имат добри коефициенти, копеле. Ама това само на ум го казвам, да не се разваля основната ми сюжетна линия.

Чудя се, докато разсъждавам за БГ Исуса, че този отбор вече не е от юнаци и лъвове, а от махмурлии, чалгаджии и други подобни. Нали? Прав съм, нали? Пак мислено е това!

А колко бизнес ще си отиде покрай това напускане! Семкаджиите ще си загубят набожната клиентела, която отива на стадиона единствено заради Джийзъса, щото те висят на стадиона да подкрепят другарчето с кръстчетата, дето ходи на църква. Или се прави, че ходи. Щото от време на време и лежи. Което вероятно е част от тактическата схема на треньора, който и да е той. Че напоследък често взеха да ги сменят. Дори Христо Сираков си сменя по-рядко манекенките. Както и да е. То, и без това, за умрял или добро или нищо, нали? Схващате ми мисълта.

От друга страна, никой не се ебава със синдикатите. Цитат от „Заличителят” със Шварценегер. БГ вариантът е никой не може да се ебава с Благо параклиса! Щото върху му ще се стовари цялата сила на националния отбор, генерираща се на купон в Син сити. А тя никак не е за подценяване. Сила във вид на пресконференции, интервюта, снимки и прочие хватки за подобряване на имиджа. Ебаси к’ви думи се използват в днешно време. 

И какво толкова са се разревали, че не се класираме?! Ще се класираме на световното за бавно развиващи се. Има толкова много първенства, в които бихме се справили. И пак ще бъдем номер едно! Споко!

Някакъв пияница вика да се закриело българското първенство. Дивак!

Аз пък гледах мача! Забавление си беше!. Нищо няма да разказвам. Да сте гледали!
            И не смятам, че са олигофрени. Аз не мога да ги нарека по такъв долен начин. Та те носят БГ герба, пардон, герба на Чалгаристан на гърдите си!

Ама 500-те човека публика били агитката на Уелс. Аре стига простотии бе... тате.

Наистина, ако на пистата сложат скара, бира и други, то, наистина тогава ще се събере повече паплач, ама в крайна сметка ние отиваме за футбола, за играта, за идеята. Не да се наплюскаме като прасета. Или като говеда. За да съм в тон с футболната коректност по отношение на агитките. И едно съчетание, ако направят момичетата на Илиана Раева на полувремето, ето ти пълен стадион. Ама нейсе. Да не бъдем нахални чак толкова.

            Матеус пък не трябвало да го гонят. Абе, ей, хайде не ме ядосвайте, а? Тоя швабин така и не научи българския, какъв треньор може да е. Ето Ицо където и да иде, научава език човека. Сближава се с отбора, който ръководи. Благо знае езика на Господ. Директна телефонна линия си има човека. Но напусна обиден. И ще съжаляваме горчиво. Ние, т.е. цялата футболна общественост!

Мисля си, ако влезе в затвора Благо, примерно, сигурно ще има някоя карта по себе си. Като онзи от „Prison Break”.

А има и други като него. Не е само той. Той зададе началния сигнал. Ето Божинов и той следва същия път. Чалгаджийство, силиконство. И те, головете сами си идват. Евентуално, нали.

И не смятам, че когато изглеждаш като татуиран селянин с намазана коса, имаш твърде ограничени възможности за размисъл. Това просто не е вярно. Ето и примерът: докъде стигнаха повечето политици в България? А? Айде отговорете си и не ме занимавайте с глупости.

Били сме се устрремили към 6-та урна! Ей, аман от комплексарци!

Oh, Jesus, set me free.






Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. usandthem - Безбожници и еретици !
13.10.2011 11:24
И ще се върне Благо на 40 -тия ден и ще каже на Перуци - "Твое ще е царството футболно, а Гриша Ганчев ще гори в Геена Огнена фор евър ! "

Янч, Гонзалес ще ви оправи вас, лефскарите , да му даде Джизъс дълги години начело на отбора ! :)))
цитирай
2. ianchefff - ус,
13.10.2011 11:26
той, Гонзича, вече ни оправя, дееба и футбалерите, дееба...
:)))))))))))
цитирай
3. ve6titsa - Мислех, че Гонзо по слипове ще си остане
13.10.2011 13:16
най-отвратителната гледка във футбола, но после като се народиха едни "звезди", като започнаха едни дружби с разни Анелии,Амелии,Анемии,Пневмонии. Дълго не можех да ги оправя кой-с коя.Та миличките решиха да си легнат всяка с всеки,като на първенство.
цитирай
4. ianchefff - ve6t,
13.10.2011 14:41
така си е.
Пневмония е особено актуална напоследък.

:)))))))))))))))))
цитирай
5. looklikerain - Таговете
18.10.2011 22:46
къртят :)))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4625995
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031