Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2010 15:38 - Краят на света се отлага за 28 септември 2020 година!
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 7062 Коментари: 24 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Симеон Дянков – министър на финансите на чалгаристанската република, се срещна с фенове, министри, зяпачи, обкновени слушатели и н’екви други. Темата на срещата бе българският прочит на стратегията на ЕС "Европа 2020". Иде ми да си прережа вените. „Български прочит”, „стратегия”, „2020”, „Европа”. Както и да е.
          Дянков каза:
"Следващите 10 години си поставяме за цел България да има по-добра инфраструктура, по-конкурентоспособна младеж, най-добрата бизнес среда в ЕС, доверие към държавните институции". Разбирате ли драги зрители?! Ще им скрием топката отвсякъде на нещастните европейци, американци и другите, дето и сега не са цветя за мирисане.
           "Важността на тази цел се определя и от достъпа до културно-историческите обекти на България. По-добрата инфраструктура има и социален аспект – по-малко произшествия по пътищата.” Ето я причината за мощите на Йоан кръстител. Ето го генезиса на бизнес просперитета. Значи, колкото повече открити мощи, толкова по-малко произшествия на улицата. Хм...
         "За да имаме конкурентоспособна младеж, трябва да се стимулират младите учени". Супер. А какво правите с БАН бе, ваш’та мама... млъквам да не ме изхвърлят в късния часови пояс, че там рекламното време е много евтино. Но ме сърбят ръцете да добавя, че оптимист е едно, а идиот на власт е друго. А именно - много тежка диагноза.
           Друг цитат на американсия икономически гений, работещ за нас, неблагодарните, който ще ни изведе към заглавието: "България след 10 години ще изглежда като страна, в която всички ще искат да живеят, учат и останат". Това ми прилича на 800-те дни на измисления Симеон от Испания, дето още му издирвам гласоподавателите без особен успех. Тук Дянков, признавам, не се е изхвърлил толкова. Все пак, 10 години са доста време за разлика от 800 дни. 
            Ето сега обяснявам за края на света, дойде му времето.
            Питате се, какво съм искал да кажа с това, че краят на света се отлага за след 10 години? Как какво съм искал да кажа бе, драги зрители?! Не може да сте толкова глупави!
          Значи, карам внимателно, за да не обидя някой по-бавно загряващ!
            Намираме се 10 години напред във времето. Това, което Дянков е завещал на чалгаристанския народ се е сбъднало. С цената труд и лишения, чалгаристанци са построили най-добрата за живеене държава. Държава отвсякъде. Да си ебе майката направо. Всички чалгаристанци са щастливи. Нещо като комунизъм, ама по-готино.
          Чалгаристанския народ празнува. Това след 10 години, нали не сте забравили. Премиерът Борисов, след като тълпата го е подхвърляла 2 часа на ръце от радост, прави обръщение към чалгаристанската нация. Благодари на всички за положените усилия. Открива няколко обекта, ама така, между другото. Защото е време за празнуване. И празненството продължава.
            И тук идва моментът Х. Тук идва краят на света! Ще кажете, „какъв край на света бе, откъде го измисли”? Аз нищо не съм измислял. Те, нещата сами се нареждат.
            Ето какво се получава: докато чалгаристанци празнуват, пият и пеят изведнъж от всички страни започват да прииждат хора. Чужденци, имам предвид. От всички краища на света хората са разбрали, а и наблюдавали по
CNN, чалгаристанския възход и небивал успех. Цялото световно общество изпитва неистов импулс да отиде, т.е. да дойде да живее в Чалгаристан. Хората по света не искат повече да се мъчат. Те искат да живеят като чалгаристанците. И всички се юрват към нашите географски ширини. Но... Чалгаристан е малка страна. Не може да побере милиардите желаещи, които се струпват тук.
          Самолети, каращи последните закъснели за чалгаристанския рай се сблъскват във въздуха. Черно море е претъпкано от всякакви кораби, превозващи мераклиите за един по-добър живот. Границите на държавата са задръстени от автомобили с пришълци откъде ли не. Съответно храната и водата не стигат. Те и сега не стигат за 7 милиона, какво остава за 6 милиарда, нали?
          Настава хаос. Настъпват масови сблъсъци. Започва третата световна война. 6 милиарда човешки същества, разположени на територията на малък Чалгаристан, започват да се избиват със скоростта на светлината. Краят е неизбежен. Малцината оцелели поставят основите на една нова цивилизация. След хиляди години, някой ще копне в градината си и ще намери снимка на Бойко Борисов. Позлатена. Нещо като златната маска на онзи тракийски цар. И така Бойко ще се превърне в легенда. Ама това след хиляди години...
           Ехо, върнете в наши дни! Който има акъл, отсега да се изнася в чужбина. Без значение къде. Само не и тук. Така ще се спаси.
            Предупредих ви, мислете му.


            Между другото, наш Дянков постоянно използва „ще”! А Бойко го забрани отдавна! Или Дянков е забравил или си прави оглушки. То, вярно е, че за след 10 години всичко може да се обещае. Например, аз ви обещавам, че след 10 години ще ходя 2 километра на ръце на плажа на Слънчев бряг.

          
Дянков, Дянков, защо не си стоя у Световната банка, копеле...

             
             От друга страна се чудя, ако сме чакали 20 години, още 10 не са кой знае колко. А и тогава Симеон Дянков може и да не е министър. Което значи, че може и наистина Чалгаристан да се оправи. Но тогава пък идва световното преселение, третата световна война и краят. Пак кофти. Идиотска ситуация!

За мен, спасението е да стискаме палци на Бойко Борисов. Вярвам, че той ще се справи с предизвикателството, както с всичко до момента! Все пак това е само един край на света, нищо кой знае какво.
           Мерси за вниманието.








Гласувай:
17




Следващ постинг
Предишен постинг

1. divna8 - Ох, ти си ми спасението :))) Вчера ...
28.09.2010 15:47
Ох, ти си ми спасението :)))
Вчера се успокоих, че не съм севернокорейка :))))
Днес пък въздъхнах дълбоко, дълбоко... ще дишаме още 10-на години...
Друг е въпросът как... и какво...

Поздравления, Янчеффф....... :))))
цитирай
2. gothic - :((
28.09.2010 15:50
Баси....а аз се записах във фейса за партито послучай края през две и дванайста! Що все аз прецакан бееееееее :(
цитирай
3. ianchefff - дижна8,
28.09.2010 16:06
:))))))))
цитирай
4. ianchefff - гот,
28.09.2010 16:07
абе не стига, че ще живееш 10 години повече, ами и мрънкаш.
Ей, няма угодия бееее....
:)))))))))))))))
цитирай
5. karambol5 - :)))))))))) Айде да ги почваме тия ...
28.09.2010 16:17
:)))))))))) Айде да ги почваме тия десет години . Кво сте се заоплаквали -нищо и никви си десет години .Шса изтърколят без да ги усетим:)))))))))
цитирай
6. ianchefff - карам,
28.09.2010 16:20
не разбирам какво толкова се радваш.
Аз по-скоро обмислям възможности за живот извън чалгаристанските предели.
:))))))))))
цитирай
7. cefulesteven - Изпринтирах си календарчета за ...
28.09.2010 16:54
Изпринтирах си календарчета за следващите десет години и започвам да зачерквам дните. Наближи ли, обаче, втурвам се към по-лошото, че да не взема да бъда прегазен от наплива:)))))
цитирай
8. ianchefff - стеф, ето това е
28.09.2010 17:15
добра мисъл.
И аз да взема така да направя.
Щото е хубаво човек да е подготвен!!!
:))))))))))
цитирай
9. анонимен - Еби се в гъза, педал недоклатен!
28.09.2010 17:49
Еби се в гъза, педал недоклатен!
цитирай
10. ianchefff - anonimen 9,
28.09.2010 18:05
пускам ти коментара, за да види светът на какво, аджеба, се вика прост човек.
цитирай
11. lado - Янчев, ти ме уби просто. . . :))))))) ...
28.09.2010 18:14
Янчев, ти ме уби просто...:))))))) Отидох си мърцина! Няма да дочакам 2020!
"Нещо като комунизъм, ама по-убаво!" - това ше да е бел леб с кюфте!!!!!!!
А от мене да знаете - оцелелите ще плашат децата си край пещерните огньове с Дянков!
цитирай
12. ianchefff - lado,
28.09.2010 18:23
сега, поставяш ме в кофти ситуация. Никога не съм искал да убивам когото и да е. Е, почти никога, ама пък теб точно, никога!
Колкото до Дянков, надявам се да не се стигне до там някой да плаши някого с него.
Надявам се, ама надали.
:))))))))))
цитирай
13. gothic - абе не стига, че ще живееш 10 години ...
29.09.2010 01:46
ianchefff написа:
абе не стига, че ще живееш 10 години повече, ами и мрънкаш.
Ей, няма угодия бееее....
:)))))))))))))))



Кви десет бе, Янч! Аз съм женен бе....Ама ще взема да се напна. Та да видя кво ще стане 2020-та. Ама тогава некой да не рекне 2050-та, че....:)))))
цитирай
14. ianchefff - гот,
29.09.2010 09:48
споко. Бойко може да го отложи, разбира се, ако не подаде оставка дотогава, щото нали, ако имало стачки, бла, бла... :)))
цитирай
15. анонимен - Тоя педерас кой пак го е сложил на ...
29.09.2010 10:20
Тоя педерас кой пак го е сложил на първа страница?
цитирай
16. ianchefff - ами питай модераторите.
29.09.2010 10:44
анонимен написа:
Тоя педерас кой пак го е сложил на първа страница?


Питай ги, защо са те сложили на първа. Може би защото се забавляват да изкарват глупаци като теб на показ. Нещо, което приветствам.
Разбирам ги, разнообразието е нещо приятно.
цитирай
17. andrei - Янчев-какво означава за Дянков някаква си икономика и някакви си десет години?
29.09.2010 10:50
Човека бил влюбен до уши,в някаква дама-така че върху крилете на Амур нещата може да изглеждат и по такъв начин!За справка интервюто на Главанака със Сашо Диков.
цитирай
18. liliyanaandreeva - И да ... и не!
29.09.2010 11:01
Не - не е крят на света, но краят на българите като биологичен вид на тази Земя!
Да - краят на света ще настъпи с края на българите като биологичен вид на тази Земя.Защото звездният киберпроцесор,който регулира всички природни процеси е написан на български език и се задейства психотронно чрез емоциите на българския етнос.Но асо няма българи, няма българска психика и емоции,няма команди за човечно човешко битие.Светът става отново джунгла на хаоса и насилието!
цитирай
19. ianchefff - андрей,
29.09.2010 11:06
един приятел така казва: има ли любов - е*ането е неизбежно.
Само че в случая с Дянков не е ясно кой кого, ако ме разбираш.
:))))))))))))
цитирай
20. ianchefff - лилиъанаандреежа,
29.09.2010 11:08
нещо такова.
:))))))))))))

\m/
//
цитирай
21. andrei - Янчев-разбрах те отлично!
29.09.2010 11:19
Да му мислим ние,от които ще трябва Дянков да секвестира,някой и друг милион за любовницата си!
цитирай
22. ianchefff - андрей,
29.09.2010 11:28
бе, ние мислим, ама да видим какво ще измислим.
:))))))))
цитирай
23. анонимен - Янчев, мезиш ли, мезиш ли?
29.09.2010 11:53
Янчев, мезиш ли, мезиш ли?
цитирай
24. ianchefff - анонимен,
29.09.2010 12:23
разбира се.
А ти завиждай.
:))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4627405
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031