Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2009 16:38 - Дневникът на един български ученик
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 8192 Коментари: 33 Гласове:
0

Последна промяна: 27.04.2009 16:39


3 април 2009 година             Казвам се Андрo. От малък знам, че моята родина е една от най-старите в галактиката. Не само на земята. От нас са произлезли повечето народи по света, както и извънземните. Имало някаква врачка Ванга, която го твърдяла, дееба и пачата. Веднъж в училище спорих с една учителка по тази тема, защото тя твърдеше, че това са глупости, е такова. Наложи се татко с едни приятели да идва да я респектира, понеже ми нарушаваше правата, кучката мръсна.              Тази сутрин се събудих доста рано. Към 11. Трябва да ходя на училище, но викам на майка ми да звънне на тъпите даскали, че съм болен, копеле. Пък и вечерта имам среща с една от другия клас. Купон, фън и така. Е, такова. Трябва да се подготвя затова. Да закупя пиене, цигари, джойнт. Ми така де, аз ученик ли съм или някакъв селски бастун, дееба и селтаците, дееба!             На обед баща ми се прибира от работа, той кара такси и сядаме да обядваме. Вие ми се свят, понеже снощи, между другото, с компанията учихме до късно в Пешо, да го еба. Аз успях да науча 3 бутилки. Издигам се в очите на аверите, това е хубаво, пичове, хубаво е.             С баща ми ударихме по 2 бири за отскок, както се изразява той. След това той отиде отново на работа, той е таксиметров шофьор, а аз излизам на терасата да дръпна един фас в бързината, е, такова. Майка ми ме гледа лошо, но нищо не казва, щото последния път и пратих онези от шибания отдел за закрила на детето. Свиха й сърмите, дееба.
            Все пак решавам да отида за последния час. Пълна скука. История на България. На кой му пука за някакви царе, коне и държави? Запалвам цигара и учителката ме моли да напусна. Напускам, копеле. Е, такова. Важното е, че тя вече ме моли да изляза, а не ми се кара, защото последния път я изкарах с шутове от класната стая, дееба и маймуната учена!
            Преди да стане разправията, тя разправяше, че Америка била открита от Колумб. Аз от баща си знам, че повечето значими събития по света са български. Той го знае това от телевизията. На к’во ги учат тия учители, дееба ма’а му?! Е, такова.             Вечерта отивам на купона, зареден до горе с всичко най-необходимо. Цигари, алкохол, трева, презервативи. Оная мърла, с която имам среща не идва. Била болна. На майка й... Отрязахме се с компанията и решихме да не ходим на училище една седмица. И без това е тъпо и никой няма да му направи впечатление. А презервативите ги напълнихме с вода и мерехме хората долу. Селяни!  
4 април 2009 година
            Събота. С татко отиваме на мач. В агитката, разбира се. Преди това той паркира таксито на едно много тясно място. Майстор бе, т’ва е баща ми. Е, поразмести малко трошките отляво и отдясно, ама те са кретени, майната им. Започна мача. Почти нищо не видях от него, защото слушах песните, които всички пееха. Е, такова. Гледах и търкала, който се разразяваше периодично. Баща ми ступа няколко олигофрена, които се оказаха на неподходящото място. Страхотен мач! Е, такова.             Вечерта с татко гледаме телевизия. Говори нашият президент. Забравих му името. Баща ми много го псува. Той по принцип псува всички политици, защото всички са много много виновни. Мамка им. Не знам защо. Не ми пука. След това ударяме по две ракии. За отскок. Татко вече ми разрешава да пуша с него на масата. Майка ми  гледа лошо, ама си мълчи. Татко веднъж в кухнята й обясни нещата как стоят, дееба. След това ходи 1 седмица със слънчеви очила. Като се напълни пепелника, татко го изхвърля през терасата. Да им е гадно на тия под нас, дето си простират чаршафите да съхнат. Голям шегаджия е баща ми.             Татко започна да ми разказва за славната ни история и за това, че никой не бива да се подграва с нас. Ние сме българи, ние сме създателите на света. Е, не ние, а тези преди нас, ама то е едно и също. През кура ми е. Е, такова.             След това се състезаваме за най-продължително оригване. Татко все още ме побеждава, но скоро ще дойде и моят звезден миг, мамка му.             Гледаме “Мюзик айдъл”, татко вика, че аз пея по-добре от тия бастуни! На мача ме чул и разбрал, че съм много добър. Догодина, ако не ме мързи, ще се запиша. Тоя Фънки е голям идиот, но не ме притеснява особено! Дееба и свинята, копеле.             По-късно вечерта стана земетресение, но аз не се уплаших. Татко беше излязъл да работи и звънна да пита как сме. Ми как да сме, мама излезе навън по нощница, аз продължих с порно канала. За забавление, не че нещо, копеле к’во пуснаха, обаче майка ми се прибра и каза, че всичко било заради радиацията. Объркана е и тя. Така и не разбирам защо. И утре трябвало да отида до гадния Кауфланд, понеже щяло да има някакви намаления. Казах й, че съм зает, да се оправя сама. Надявам се утре най-после да се видя с онази мърла, мамка й!
6 април 2009 година
            Ако не успея да стана таксиметров шофьор като татко, мисля да запиша международни икономически отношения, копеле. Било модерно и не било много трудно. Надявам се, ако се появят проблеми, татко да помогне с някой лев. Може да се влезе с най-различни предмети. С физическо не може, но с приятели обсъждаме вариант да стачкуваме и да ни разрешават да влезем с физическо. Така като гледам, имаме шанс. В днешно време, всички се съобразяват с учениците. Така и трябва, ние да не сме 2 ръка хора?! Аз примерно с баскетбол, то сега всеки играе баскетбол, к’во толкова, дееба! Ако не стане с баскетбол, ще стачкуваме да става с компютърни игри. Пак е спорт, нали така? Е, такова.             След училище отидохме с компанията пак у Пешо, да дръпнем 2, 3 фаса. После се появиха бири и така. Между другото, оная мърла пак не идва. Писах й есемеси, дори не ми отговаря. 1 френд вика да й счупя тиквата. Е, ми ще й я счупя, тя сама си го проси.             Пробваме се да играем на няква игра, обаче графиката избега. Заложихме на истинското, нали все това ни повтарят тъпите учители. Така се напушихме, че съм заспал на терасата. Е, такова.
7 април 2009 година
            Татко днеска на по бира взе да ми разказва нашата славна история. Само предатели бе тук. Много сган, много лоши. И все турци. И американци.             Ама като го разказах това после по история и на учителя му паднаха очилата. После се опита да ме изгони, обаче този път не си мълчах. Звъннах на татко и той дойде с 20 други таксиджии да го респектират. Така го респектираха, че после се наложи да го откарат до Пирогов. Нещастник. Това, както ми вика татко е силата на гражданското общество.             Татко докато респектираше тъпия учител си забрави бухалката до моя чин. И понеже нямахме час, започнахме да трошим чинове. После сторишихме стъклата. После дойде директора и заплаши, че ще ни изключи. Аз звъннах на тия, смотаняците от шибания отдел за закрила на детето и те веднага дойдоха, копеле. Започнаха да се разправят с директора, а ние с компанията отидохме да разпуснем в градинката зад тъпото даскало с по 1 джойнт. Отнякъде се появиха бири и всичко си дойде на мястото. Само оная мърла не ми се обажда, ама и нейния ред ще дойде. Само да си дръпна още малко, ще й разгоня фамилията и цялото семейство.
8 април 2009 година
            Учим поредните глупости. По-добре т’ва даскало да свършва, че ми се кара такси. Или ми се учи международни икономически отношения. Едно от двете. Ще видим.             Учим по история за руско-турската война. Тия, турчулята били ебаси тъпите копелета. Вместо да ебат майката на руснаците, те си ебали майката и си ебало майката направо. Ама ние сме победили накрая. Прав е татко ми, прав е. Явно, от много учене няма смисъл, както казва той. Е, от друга страна ми вика нещо за учене след даскало, ама ще видим. Е, такова.             Още ми е объркано едно, върти ми се главата. Може би е от джойнта, може би е от бирата, не знам, копеле.   9 април 2009 година             Отиваме с компанията на някакъв тъп театър. Н’екви ебати изродите. Запалих цигара в залата, щото ми писна от глупости и ме изхвърлиха. Счупих витрината на театъра и дойдоха ченгетата. Пробвах да звънна на татко ми, ама ми взеха телефона. Добре, ще почакам да ми го върнат. Тогава ще звънна на тия, шибаняците от отдела за защита на детето. Аз имам права, нали така, копеле! Е, такова...
 



Гласувай:
0



1. viovioi - къф е тоа брутален ученик брато?
27.04.2009 16:44
Изгбено поколение Янчев, това е то!

ps: Каква е тая кака до тебе? Хубавица е, но от този ъгъл не става много ясно колко са и големи циците?
цитирай
2. sowhat - бах мааму
27.04.2009 16:48
живата действителност :)
браво бро! :)
цитирай
3. doriana - Пич, тия от отдела за закрила на д...
27.04.2009 16:49
Пич, тия от отдела за закрила на детето нямат правомощия да "защитават" точно по този начин децата на маргиналите. Освен това на 9ти април 2009 г. на твоя лирически герой са му ограничили гражданските права временно, така, че и отдела за детето няма какво да пее...
Хех, много готино, Янч!
Поздрави!!!
цитирай
4. doriana - Портрет на израждаща се нация на ...
27.04.2009 16:59
Портрет на израждаща се нация на маргиналите в географската Европа.
цитирай
5. martito - ....
27.04.2009 17:02
Тъжна работа...
По-добре май не може и да се каже...
Поздравления!
цитирай
6. ianchefff - жио,
27.04.2009 17:23
т'ва е една от известните български и световни фолк певици, беее:)))
Има си цици, спокойно.
цитирай
7. ianchefff - бро,
27.04.2009 17:23
тъжно е някак, мисля.
Ама и смешно, де:)))
цитирай
8. ianchefff - дор,
27.04.2009 17:24
мисля си, че още трябва да се ограничат тия права, дееба и правата.
:))))
цитирай
9. ianchefff - марти,
27.04.2009 17:25
абе, забавлявай се и точка.
:))))
цитирай
10. libertybell - Много добро!
27.04.2009 21:28
Смешно и тъжно...
Поздравления, Янч:)
цитирай
11. ianchefff - 10x,
27.04.2009 21:33
lib.
Така си е.
:)
цитирай
12. flyco - тъжно
27.04.2009 22:05
Само това дето го казваш накрая "още ми е объркано едно"... мисля, че не е вярно. Човекът си е съвсем в равновесие, иска ни се да се чувства пообъркан ама не е. Това е тъжното. Бих казал страшно, но да не преувеличавам пък.
цитирай
13. ianchefff - flyc,
27.04.2009 22:26
ако си пушил джойнт и си пил, нормално е да ти е объркано.
цитирай
14. eloiz - Всеки ден са ми пред очите
27.04.2009 23:57
обаче нищо друго не остава, освен да им се смееш. Дееба
цитирай
15. raylight - 20%
28.04.2009 09:19
от мъжете в България носят гени на най - стария Homo Sapiens в Европа (заб. - не Homo Sapiens Sapiens, а Homo Sapiens!). Повечетo от тях стават таксиджии :D
цитирай
16. gothic - Май са
28.04.2009 09:32
повече от 20%. Категорично!!!! А жените стават продавачки или фризьорки. Янч, защо с брюнетка бе, братко?
цитирай
17. ianchefff - eloi,
28.04.2009 09:42
бе така е, ама не бива да е така.
:)
цитирай
18. ianchefff - ray,
28.04.2009 09:45
те ако са хомо сапиенс пак добре, ама да не са нещо неандерталци, питеци и т.н.
хахахааааа:)))
цитирай
19. ianchefff - гот,
28.04.2009 09:46
е па за разнообразие бе баце.
:))))
цитирай
20. marcusjunius - :) Сигурно има и добри деца, ...
28.04.2009 09:50
:)

Сигурно има и добри деца, обаче, както и при възрастните, по-видимте и по-шумните са... ъъъ... не-толкова-добрите. Все пак това е една много объркана възраст :)

Поздрави, Янчо!
цитирай
21. ianchefff - marc,
28.04.2009 09:54
със сигурност има страхотни деца. Имам преки наблюдения.
Е, почти преки.
Но този текст не е за тях.
Поздрави.
:))
цитирай
22. kuracpalac - ;-))))
28.04.2009 10:15
Поздрави!
цитирай
23. ianchefff - 10x,
28.04.2009 10:37
kurac.
:))
цитирай
24. gothic - Майтапа настрана
28.04.2009 11:31
изколцатват се още от детската градина. Имам преки наблюдения. И ако не държиш юздите здраво, става лошо...
цитирай
25. ianchefff - гот,
28.04.2009 12:15
ще го имам предвид, за когато му дойде времето!
Тенкс.
:))
цитирай
26. clan - Ей Iancheff,
28.04.2009 20:59
ебати семейството, а? Както казва един мой колега: "Ей ся отиам си дома,баце, изплющявам един шамар на жената и лапето,отварям си бира от хладилника и сяам да си глеам новините по Канала". Идилия!
цитирай
27. ianchefff - clan,
29.04.2009 09:54
мани, мани.
цитирай
28. aroundus - WR
02.05.2009 16:52
Много точно описание.... за съжаление.
цитирай
29. ianchefff - да, ароу,
02.05.2009 17:06
за съжаление.
цитирай
30. mitternacht - ...
06.05.2009 00:18
Май забрави да кажеш, че тоя ученик е макс. 8-9 клас. :)
цитирай
31. ianchefff - митер,
06.05.2009 00:54
не е ясно, а и няма значение.
цитирай
32. mitternacht - :)
06.05.2009 14:08
Виж, ако е 12 клас му е по-простено :) Поне оня момент с ракията, презервативите...
цитирай
33. ianchefff - mit,
06.05.2009 14:12
moje, shto da ne moje.
:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4626892
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031