Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2007 15:10 - Волен анализ
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 4514 Коментари: 19 Гласове:
0

Последна промяна: 18.06.2007 15:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
              Драги другарки и другари!             Пресконференция. Дават ни по телевизора. Ще се изложим пак, няма начин. Щом е за рейтинга....             Партия "Атака" ще отправи до 15 юли запитване към Съда в Люксембург за тълкуване на договора за присъединяване на България към ЕС и за възможностите да бъде отменен текстът, който урежда затварянето на блокове 1-4 на АЕЦ "Козлодуй".             Браво. Добро начало за всяка една уважаваща себе си пресконференция. И още:             Съдът в Люксембург имал възможност да даде тълкувание и изход по въпроса с договора за затварянето на АЕЦ “Козлодуй", без да се налага самият договор да бъде нарушен. Въпрос:             А, ако съдът направи тълкувание, което не се харесва на Волен (или Капка), тогава от Атака, дали ще дадат съда в Люксембург на друг съд?             Примерно някакъв извънземен световен съд? Без евреи, цигани и хомосексуалисти в него.             Волен искал също животът на реакторите да бъде удължен до създаването на нови мощности. Примерно вятърни централи, вятърни мелници, вятър работа...             От Атака били много загрижени за АЕЦ “Козлодуй”. Според тях топката сега била в правителството, което пак според тях не искало АЕЦ. То искало хората да са на тъмно. Мразело ги и изобщо, правело всичко за тяхната по-бърза смърт. По възможност мъчителна.        
           Според Атакистите експертизите показвали, че реакторите могат да се ползват още много години. Е, поне докато не гръмне наистина някой от реакторите.
            А като гръмне, вече ще ни е все тая.             Волен се оплакал, че не бил допуснат до президента Буш.             Aй счьига вье? Верно ли това? Аз пък четох във “Вашингтон поуст”, че Джордж Буш изрично заявил на охраната си, че иска да се срещне с Волен Сидеров. С Първанов не било толкова важно, но със Сидеров абсолютно задължително. Упс.             Добре де, аз едно не мога да разбера: ако крещиш постоянно срещу някой, че е такъв, такъв и онакъв, този някой, каквито и железни нерви да има, колкото и да не му пука, би трябвало да му писне в един момент. И да те отсвири. И ти после няма как да искаш да ти обръщат внимание. Нахално е, нали?             Иначе лично Волен искал да попита Буш:             Защо проблемът с иракския дълг не беше решен? Защото е проблем с иракския дълг, а не с американския.             Защо всяка година САЩ отпускат по 5-6 млрд. долара на Ирак? А, защо не?            Защо САЩ не простиха външния дълг за България? Да бе, защо? И защо, по дяволите, не ни вземат за 50 и някой си щат, да не работим и да ни плащат заплати по американски стандарт?             Защо САЩ искат безплатни военни бази у нас, след като знаят стандарта на живот у нас? Точно защото знаят стандарта на живот у нас. Нещо, за което трябва да работите и вие, другарю Сидеров.             Защо САЩ винаги печели от сътрудничество със страни като България, а България винаги губи? Защото те са САЩ и защото ние сме България.             Волен заявил, че това са въпроси, които се полага да бъдат зададени от президент на президент, но сега “ние имаме президент, който не смее или не иска да зададе такива въпроси”.             Е, той като стане президент ще ги зададе. Специално за въпросите на бъдещия президент Волен Сидеров, в Американския конгрес ще има специална служба, която да се грижи за тях, защото ще бъдат по 50 на ден. От въпроси за иракския дълг, до въпроси “как да не се излагам на магистралата, понеже вече съм президент”? Или “как да превъзпитам доведения си син, който от малък нещо не е много как.”             И още по думите на лидерчето на Атака, “САЩ можели да ни дадат подкрепа и за реакторите”.             Ами да. Да започнат с олово и таблетки за защита от радиацията.             Според Волен, “САЩ можеха да спасят медиците ни само с едно мръдване на пръста."             Ъ? Уау? Егати и пръста трябва да имат тия, Щатите. Те правят доста, както и другите, от Евросъюза, но според Сидеров всички държавни глави от цял свят, трябвало да спят пред либийските посолства. Понеже те си нямат друга работа. Не. Ама хич, даже направо изобщо никаква друга.             Волен мъдро заключил за посещението на Джордж Буш: „Срещата беше безплодна, чисто куртоазна, без никакви реални ползи за България".             Ами... то и Вашето присъствие другарю Сидеров е безплодно в парламента, но на вас явно не Ви пука.             Защо очаквате да му пука, не на кого да е, а на американския президент?


Тагове:   анализ,


Гласувай:
0



1. viovioi - --
18.06.2007 16:00
Ако някой друг луд беше яхнал идеята за улта дясното,щеше да е или президент или министър председател.Някой който да бе демонстрирал идеите си по качествено и незлобливо.И да се бе обградил с популярни и интилигентни хора.Но и в този вариянт виждаме че има доста последователи.И не мисля че намаляват, и също така изборите за евродепутати го доказаха.Само дето предозират антитурското настроение. Това е меч с две остриета.А Буш мисля че всякакви такива неприятни въпроси не уважава и неиска да чува.Поздрави))
цитирай
2. ianchefff - Нали?
18.06.2007 16:05
И именно.
Мерси:))))
цитирай
3. estrella - Поздравления,
18.06.2007 16:08
Янчев, отново. На същото мнение за национализма съм като Viovioi (как се чете това, за бога!);)
цитирай
4. анонимен - re
18.06.2007 16:09
По всичко личи, че ти си привърженик на някоя друга партия и явно доста на времето си гледал Слави, който изкара Волен луд и заради който хората не можаха да разберът какъв патриот е всъщност...

И експерти са доказали, че тези реактори могат да работят още доста време, но ти явно предпочиташ след няколко години да има режим на тока..

Всички български политици лижат г**овете европейския съюз, защото те самите стоят зад кръгове от фирми, които ще гушнат доста ЕВРО от него. Волен не е от тези политици...
цитирай
5. ianchefff - ЕСТРЕЛЛА,
18.06.2007 16:22
чете се:
1. Виовиой.
2. Вайоувиай.
3. Вайовиой.
4. Виовиай.
5. Вайовайай.

На мен ми допада най-вече 2 и 4.
Избери си и ти някой от вариантите и си го запиши на едно от тия зелените, лепящи се листченца на компютъра.
И когато следващия път ти попадне пост или коментар от 1, 2, 3, 4 или 5 (виж по-горе), вече ще знаеш.
Така това незнание вече няма да го има и няма да те притеснява. И ще се отдадеш изцяло на предложения от 1, 2, 3, 4 или 5 (виж по-горе) текст.
А, ако все още и при така предложените от мен решения, срещнеш някой голям проблем, моля те, обади ми се, ще измислим нещо;))))))))
цитирай
6. estrella - Хах
18.06.2007 16:25
благодаря сърдечно за изчерпателния коментар. Листчетата ми са жълти. Отбелязах, че съм съгласна с коментара на Виовой, защото рядко ми се случва;)
цитирай
7. estrella - Хах
18.06.2007 16:25
благодаря сърдечно за изчерпателния коментар. Листчетата ми са жълти. Отбелязах, че съм съгласна с коментара на Виовой, защото рядко ми се случва;)
цитирай
8. ianchefff - Рядко
18.06.2007 16:30
ти се случва да си съгласна с нечий коментар?
Уау.
цитирай
9. анонимен - Ugh
18.06.2007 17:20
Да му се неначудиш как е успял да натвори толкова много глупости. Славито Трифонов верно ти се еотразил пагубно. Волен не е идеален едва ли има такъв ама сравнен с всички останали политици няма място за сравнение що се отнася до това колко поразии са направили всички останали. А колкото до това какво прави в парламента точно това твоето е популизъм, защото всички знаем че опзицията няма думата в парламента. Като си толкова отворен хайде отиди и си пробутай законопроект да те видя нали имаш право като гражданин. А що се отнася до сегашния президент за мен той е никой - човек който се съгласи заради някакъв си Буш да свали щиковете на гвардйците !
цитирай
10. анонимен - ugh+
18.06.2007 17:26
Ясно е че блоковете на централата няма да се пуснат. Но това не трябва да ни пречи да разберем как точно се е случило това затваряне!
И въпроси трябва да се задават а не като онази путка М.Кунева да се съгласяваме със всичко. Те вместо да я съдят и изписаха веждите
цитирай
11. ianchefff - анонимен,
18.06.2007 17:32
ъъъъ,
мисля, че си сбъркал мястото.
Тук не е телевизия СКАТ.
Намери я на своя чьильиливьизур и звънкай на воля.
Там ще те изслушат и прегледат.
И ако си много настоятелен, може и да те похвалят. Ама то там хвалят всички, ако са в тон с генералната линия на генерал Болен Клинкерхофен.
Но така, като ти чета писанията, няма да имаш проблеми.
Успех.

А и преди пак да ми заговориш за Слави Трифонов, прочети ей този мой пост:

http://ianchefff.blog.bg/viewpost.php?id=74634
цитирай
12. estrella - Рядко
18.06.2007 21:14
се съгласявам с мненията на Виовой:) Но стига оф-топик! ;)
цитирай
13. анонимен - тъпа
18.06.2007 21:59
Много е тъпа тази viovioi .Не се ли усеша че пише само глупости навсякъде
цитирай
14. ianchefff - Може да е всякаква,
19.06.2007 00:34
но е Виовиай.
А ти си един нещастен анонимник:)))))))
ааахахахахххахаххахахааааааааааааааааа
цитирай
15. nio - Янчев, не си прав да се отнасяш така ...
19.06.2007 07:40
Янчев,не си прав да се отнасяш така със Сидеров.
Сидиров е патриот.
Патриот е човек който милее за Род и Родина.
Род,след това и Родина.
За сега е уредил Рода,после ще уреди и Родината.Има още нЕколко трети брадчеди и брадчедки и почва да урежда и Родината.

Е ако Митко се ожени ще трябва да Управи и родата на булката./дано не е с голяма рода/
Амъ шъ дойде и ред нъ Родината.:-)
Важно е началото,а то е поставено успешно.
цитирай
16. анонимен - ugh++
19.06.2007 09:28
Tova za Slavito sam go 4el, pohvalno. Kolkoto do Volen Siderov ne barzi da me obviniavash, zashtoto Skat izobshto ne gledam. Pisal sam 4e 4oveka ima kosuri i edva li moje da mi pokajesh niakoi bez kosuri. No neka gledame ne samo ednostran4ivo neshtata. Kakto kazah i po-gore sravnen na fona na vsi4ki ostanali politici , krajbite koito te sa izvarshili i zlinite i nevolite donesli dosega na darjavata sa prosto nesravnimi. A i ot druga strana edna takava kraina opozicia si ima svoite plusove kato korektiv na BSP. Neka si predstavim BSP bez kakvato i da e opozicia kakvi li neveroiatni tapotii shteshe da natvori.
цитирай
17. анонимен - Viovioi
19.06.2007 09:35
мене ме кефи на макс. Прави много подробни и изчерпателни анализи.
цитирай
18. анонимен - Viovioi, направо си е супер. Нали ...
19.06.2007 18:05
Viovioi,направо си е супер.Нали трябва да има по някой шут:-)

Абе как е ж.р. на шут.Янчев може да знае щото е учено момче.
цитирай
19. potrebitelskoime - напълно съгласен
22.06.2007 22:13
със №1(вай..оооо...вай...оййй) Със друг капитан на борда, Атака щеше да вземе абордаж всички вражески кораби - в момента просто е кораб с пуснати платна. Жалко, че вятъра е попътен...
А на буш(малката буква е умишлена) му дреме на х*я за мизерната ни държавица.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4626575
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031