Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2011 16:21 - 20 години "независимост"
Автор: ianchefff Категория: Други   
Прочетен: 4527 Коментари: 10 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Част от независимите депутати в парламента имали амбиции за нова дясноцентристка партия.

Другарки и другари, честно да ви кажа, 20 години се изредиха какви ли не боклуци в парламента да се пробват да управляват и да законотворстват. И накрая пак едно лайно излиза на изхода и всичко започва отначало. Поредни смешници, дето се кълнат във вярност на еди коя си малоумна партия, след което напускат с гордо вдигнати глави, за да продължат „независимо” да работят за благото на народа. Щото партиите не ги били разбирали вече. Защото:

Новият политически проект ще защитава идеите за централизация и равни възможности на хората независимо в кой регион живеят.”

Моля? Ало, цирка ли е? А, не бил цирка, а парламента. И то, независимата му част. От тия, дето, ако излязат като независими на избори, ще спечелят 2 гласа. Хайде 3 да са, понеже някои имат кучета по-умни от тях самите и може и те, кучетата, да отидат да гласуват за стопанина си.

Десетина независими депутати провели дори среща с американския посланик Джеймс Уорлик, на която се оплакали, че нямат право да си направят собствена парламентарна група. И той, явно слънчасал от прожекторите на филмите, в които се снима, казал, че трябвало било да имат такава възможност.

Какво?! Ало, Уорлик, не се излагай, уважавам те, понеже си посланик на любимата ми държава. Ама да подкрепяш бастуни като независимите депутати, дето се чудят накъде да се завъртят, че да изкарат някой лев, да искаш олигофрени като тези дебили да имат собствена партия си е откровена тъпотия. Извинявай, че ти го казвам, ама съм силно възмутен. Да не кажа и оскърбен, дееба и тапирите свинско политически.

Освен това Уорлик отбелязал, че силно се възхищавал на независимите...

Ъ-ъ-ъ... Да. Слънчасал е, друго обяснение няма.

Абе, хора, абе, как може 20 години все глупаци да влизат в тоя парламент?! Не че всички са глупаци, ама повечето са такива. Даже, бих казал, читавите се събират на пръстите на едната ръка.

Тия боклуци, независимите, имам предвид, споделили на Уорлик, че нямали възможност да си направят парламентарна група и че правилникът бил противоконституционен.

Това не е наглост, другари. Това си е чиста проба безобразие!

Такива задници трябва да има възможност партиите да ги изритват като мръсни кучета от парламентарните си групи. То, ясно е, че ще влезе следващият дебил, но това е друга тема.

„Независимите” смятали, че „избирателите, на които ние, за разлика от партиите, не сме изневерили, искат да им се предложи политически проект, който да даде възможност да има реализация политиката, която те очакват, а именно – децентрализация и развитие на регионите“.

Ъ-ъ-ъ... тактично ще замълча, щото трябва да псувам. И то така да псувам, че английската кралица да почне да заеква. А вие знаете тя колко надалече живее! Дееба и нахалниците, дееба и нищожествата. Сори, ама не мога да се въздържа. Те не били изневерявали... за разлика от партиите... Ами нали като си биеш шута от еди коя си партия, която има еди каква си политика и т.н., ти вече изневеряваш на партията и избирателите, стоящи зад нея бе, бастун! Ужас, ужас!

То, както казах, 20 години в парламента влизат само олигофрени, та и партиите не са цвете за мирисане, ама все пак трябва да има някакъв ред, нали?

Независимите боклуци ги била обединявала 20-годишната им биография на хора, стоящи в центъра и вдясно от центъра. Да, така е. Няпример Марио Тагарински е пример са такъв политик с 20 години опит зад гърба си. А всъщност палячо, дето така и не си намери партия и все си беше неразбран, горкия. Все нещо не му беше както трябва. И Джеймс Уорлик се възхищава на този смешник? Безхаберие по американски е това. И едно голямо българско лайно за цвят и мирис.

Абе, как може бе, как може 20 години в парламента само педали да се събират? Имам предвид, педали в душевен план, да ме простят тия, дето имаха парад наскоро. Имам чувството, че над главния вход на парламента има вградена миниатюрна дъга и всеки, който мине през този вход и обръща резбата. Да си запиша никога да не влизам в парламента! Или, ако, не дай си Боже, ми се наложи, да съм с повишено внимание! Случайно да знаете, дали с повишено внимание човек може да се оттърве от педалство?

Както и да е, мисълта ми беше, че трябва да има закон, според който парламентарните групи или партиите да могат да отзовават депутатите, дето искат да се цепят. Като искат да се цепят, да са мислили преди изборите.

Не стига това, ами и парите, дето не знайно защо им се полагат от държавата искат да ги разпределят както им скимне.

В тази връзка се чудя, защо, по дяволите, трябва да се отпускат пари за прасетата в парламента? Нали получават заплати, нали имат членове? Да събират членски внос и да се оправят. Защо е необходимо да се отпускат субсидии? От какъв зор? Моля за обяснение. И господин Бойко също го моля за обяснение. Ама някак на прост български език, ако е възможно.

Толкова за днес. Смятам, че съм абсолютно и безусловно прав.




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Обече...Интересно
07.07.2011 16:33
Всеки отцепил се надясно уж отива а пък паричките му(им) отляво идват.Днес голямата ,,новина" е официалното обявяване на кандидат-президентската двойка доц.Алексей Петров(нарочен за Октопод) и Душана Здравкова(лицето на ГЕРБ отпреди две години).
цитирай
2. mikino - Ако сме живели независимо, до сега ...
07.07.2011 16:37
Ако сме живели независимо, до сега щяхме да стигнем доста по-далеч в икономически, политически и всякакъв аспект, че даже и в мозъците!
20 години е дълъг период...
Нищо не става с промити мозъци...
цитирай
3. ianchefff - хараланов,
07.07.2011 16:54
така е, това е новината на деня.
Но историята с "независимите" идиоти си остава! :)))
цитирай
4. ianchefff - мик,
07.07.2011 16:54
така де, ама виж какво се получава ин факт, дееба.
:)))
цитирай
5. swanlake - Последното ти изречение ме уби :) ...
07.07.2011 17:15
Последното ти изречение ме уби :) разбира се че си прав както винаги :))) Слушай да ти кажа за посланика на любимата ти държава..американците са обзети от идеята да те карат да се чувстваш добре и значим и това е причината понякога да гледат умно и да кимат с глава като им ревеш на рамото. Бедата е че ние възприемаме всичко буквално-като ни ръкопляскат на чалга концертите ние си мислим,че сме предизвикали възторга им,а това съвсем не е така.Така че не му се чуди дали е слънчасал/може и да е аз не го знам,но вероятно не е/ просто си е чист американец на който малко му дреме,но е много любезен. Аз по-скоро се чудя защо нашите хора все ги избива да се жалват на американския посланик? И като се жалват какво очакват да се случи? Хайде намачкай щерката от мен,мани ги тия :)
цитирай
6. ianchefff - swan,
07.07.2011 18:08
точно това отивам да правя. Благодаря.
А ти също си права за това, което пишеш, така че, радвай се.
Поздрави.

:))))))))))
цитирай
7. tota - Не само промити....
08.07.2011 07:27
По точно чужди слуги.
Вчерашният ден отново го показа.
цитирай
8. ianchefff - тота,
08.07.2011 09:19
пълен ташак са всички. Айде, не всички, но повечето.
Почти няма вече партия или хора, за които да кажа, че са мои представители.
цитирай
9. chara - Парламента е пълен с неграмотници ...
08.07.2011 11:29
Може да звучи неласкаво, но поне е откровено.

Това е мнение на французи, изпратени тук по линия на обмен, да видят как функционират институциите ни.

Наблюдавани са парламентарни заседания и т.н. в продължение на 10 дни, след което ... безпощадна диагноза!

Другото, което ги е впечатлило е, че някои от депутатите сякаш са дошли за пръв път в София именно ставайки народни представители.

И на финала, хората се чудят с кой акъл сме позволили на откровени неграмотници да правят закони за такива жизнено важни за обществото сфери като образование, здравеопазване и т.н.

То и аз се чудя ама ...
цитирай
10. ianchefff - chara,dosta
08.07.2011 11:40
хора се чудим.
Един приятел викаше едно време за тия парламентарни задници, че доскоро не знаели откъде им мирише. От задника или от чорапите. Обаче закони творят.
Такива работи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4627227
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031