Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2010 16:20 - Изключително важно писмо до бате Бойко Борисов
Автор: ianchefff Категория: Други   
Прочетен: 3696 Коментари: 8 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                                                                     
                                                                София
                                                                Министерски съвет
                                                                за Бойко Борисов
                                                               (бате Бойко)


            Господин Борисов, (бате Бойко)

            Казвам се Станиславчо и от ранна детска възраст се интересувам от техника. От баща ми имам един моделист конструктор и с него си правех всякакви технологични играчки. Но отдавна вече не ми е интересно и се прехвърлих в изобретяването на нови хуманни чудеса за развитие на науката и техниката в нашата родина.
            Аз съм на 9 годинки, но имам много познания в областта на ракетните технологии и Космоса като цяло.
            Постоянно следя развитието на авиационната индустрия в нашата страна и по света. Интересувам се от всичко, което излиза в пресата и по телевизията. Редовно гледам всички документални филми по “Нешънъл Джиографик”, “Дискавъри” и останалите специализирани канали.
            Смятам, че в тази връзка не бих имал проблеми да се занимавам със строителство на космодрум и космическа совалка. Може и спътници. Имам идеи и за телепортация, която ще промени коренно придвижването у нас и в чужбина. Вече няма да има нужда от магистрали, поправяне на дупки и други подобни. Ще се спестят много пари. За заплати на мама и тате, за пенсии на дядо и баба. И за бабите и дядовците на другите деца, с които си играя понякога.
            Убеден съм, баща ми и майка ми също, че имам силите, да помогна на нашата държава да се върне в лоното на космическите изследвания. Нещо, което в последните години е занемарено.
            Мога да бъда и само консултант, въпреки че съм малък. Според татко ми мога да съм полезен на вас и вашето правителство.
            Не се притеснявам от проверки на главния прокурор, понеже не съм правил лоши неща. Аз и като голям няма да ги правя, обещавам ви най-отговорно. Между другото, ако беше баща ми, щеше да каже “честна пионерска”, но аз съм роден по-късно.
            Искам да помогна да се изпреварват събитията и да отидем по-напред от страните, които вече са в тази невероятна област.
            Аз също много разбирам от алтернативни източници на енергия и бих могъл да предложа различни варианти за двигатели на совалката, захранвани с алтернативна енергия. Както и за телепортацията имам проекти, да не пропусна.
            Много съм подготвен (пак от “Дискавъри” и останалите) по въпросите на водородните технологии в България, като порасна ще стана почетен член на световното водородно дружество и изтъкнат учен. Това пак ви го обещавам най-тържествено господин Борисов.
            Още от детската градина имам навика да чета и да търся новото, не е проблем, според мен, да започна да се специализирам в определени теми, които са изключително важни за обществото. Нищо, че съм едва на 9 годинки, аз съм се надскочил вече, ехе-е-е.
            От най-малък основно се занимавам с проекти в алтернативната космическа енергетика. Смея да твърдя, че имам сериозни занимания в тази посока. Имам лаборатория в мазето, постоянно общувам по интернет с учени от целия свят, постоянно се срещам с хора от БАН, които също са добре подготвени. В мазето имам всякакви учебници около мен, по химия, по физика, по ядрени въпроси, по алтернативни космически източници на енергия и още десетки други. Мама и тате ми се караха в началото, но откакто накарах колата на татко да работи с отпадъци от кухнята, вече ми имат доверие.
            Бате Бойко, ако не ми вярваш, каня те у дома, в мазето, да погледнеш, ако може по някакъв начин да достигнеш до въпросните ми записки и до въпросния интелектуален продукт, който аз от най-ранна детска възраст създавам. Ако искаш, може да се консултираш с други специалисти, които разбират какво предлагам.
            Парите, с които ще ми бъде платено, може да не са държавни пари. Може да са частни. Аз няма да Ви се меся за финансирането. Това са суми, които татко ми ще ги включи в своята данъчна декларация пред Сметната палата и всичко ще е наред. Ако е необходимо, майка ми ще се регистрира като физическо лице по ДДС, за да не се появи конфликт с господин Дянков, когото аз, макар и малък, много уважавам.
            За нула време, ако финансирате моите проекти, България ще настигне в Космоса най-развитите в това отношение страни, а даже мисля, че ще ги и задмине. Не става дума за много пари, като за начало мисля, че 1 милион и половина лева ще са достатъчни. Поради огромния ефект, който ще имат моите проекти върху развитието на държавата ни и на цивилизацията като цяло, смятам, че това са нищожни суми.
            Освен от телепортация и космос, аз се интересувам и от рибовъдство. Имам предложения за АЕЦ Белене, дето вие, бате Бойко, казахте, че било гьол за шарани. В тоя гьол, с малко радиация от съседната АЕЦ Козлодуй, такива шарани можем да отглеждаме, че ще станем най-рибената държава на света. Те ще са толкова огромни, че вече съм измислил и тяхно ново наименование. Ще се казват лапнишарани. Мисля, че е удачно. Ще имаме толкова много храна, че ще я изпращаме в различни отдалечени кътчета на света, където ще изхранваме без ГМО гладуващите народи. Аз съм много против ГМО! Само с малко радиоактивност ще извършим чудесни и добри дела.
            Да не забравя, че имам проекти и за летяща чиния, с която съвсем ще скрием топката на чужденците и ще реализираме мечтите на мнозина българи, които искат да се возят на такова технологично чудо. Така тютюнопроизводителите ще могат реално да сеят тютюн на Луната, понеже аз разбирам и от докарване на въздух, създаване на гравитация и търсене на вода с две пръчки на Луната и околните планети. А с помощта на телепортацията ще можем да ходим, където си поискаме!

            С уважение,
            малкия Станиславчо.

            Надявам се молбата ми за проекти, свързани с космическото бъдеще на България, да бъде удовлетворена, господин Борисов, за благото на българския народ и човечеството впоследствие.






Гласувай:
18


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. cefulesteven - А:)))) Само този гении липсва в ...
22.03.2010 16:28
А:))))
Само този гении липсва в екипа за да е пълен:D

цитирай
2. ianchefff - мерси, Стеф.
22.03.2010 16:33
А, дано.
:)))
цитирай
3. gothic - Станиславчо, а колко още поле за ...
22.03.2010 19:06
Станиславчо, а колко още поле за изява има в технологичен смисъл! направо не ми се мисли какво ще измислиш докато станеш на 19...29...39...49...
цитирай
4. анонимен - Станиславчо пропусна да каже, че ...
23.03.2010 09:28
Станиславчо пропусна да каже,че има опит във взривовете нали взриви гара Буново
цитирай
5. ianchefff - aнонимен 5,
23.03.2010 09:36
т'ва с гъза си ли го измисли?
цитирай
6. doriana - Ехехехехеехехехехеххххххххх...
23.03.2010 12:30
Ехехехехеехехехехехххххххххеееееееееее!
:)))))))))))))))
цитирай
7. ianchefff - dor,
23.03.2010 12:48
какво има?
:)))
цитирай
8. marystaneva - Не става, Станиславчо!
23.03.2010 16:00
Не е достатъчно да имаш идеи - трябва и да си "философ", като чичко ти Доган... А и ДС не те е следила още от детската градина...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4625871
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031