Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2010 17:00 - Познай кой ще дойде за вечеря
Автор: ianchefff Категория: Други   
Прочетен: 5752 Коментари: 17 Гласове:
18

Последна промяна: 29.01.2010 18:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
            Всеки ден се намира по някоя новина, която да ме хвърли в тъпана. Ето и днес, седя, чета и не вярвам на очите си.
            Лично министър Цветан Цветанов обявява, че ще си докараме талибан от Гуантанамо. Цял талибан. Не парчета, остатъци от ракетна атака на щатски бомбардировач. Не талибан на фототапет или 3D анимация. Истински талибан от Гуантанамо, Куба.
            Но... ето тук идва и голямото “НО”, той щял да бъде приличен, морален и семеен... Таковата, чак започвам да хълцам от вълнение. Малей-й-й, представяте ли си? Талибанът щял да бъде оглеждан като кон на пазара, за да има приличен външен вид. Да знае десетте Божи заповеди, да спазва поне половината от тях и да има семейство. Т.е. поне една жена и поне едно дете. Мисля, по последната точка няма да има грижи, щото те се справят успешно с това.
         За тази цел, ще има конкурс за избор на талибан. Конкурсът ще се казва “Мистър Талибан”. Вероятно ще се излъчва по някоя национална телевизия, закъсала за рейтинг.
            За това решение била свикана цяла работна група в парламента. То, депутатите и без това няма какво да правят, значи правилно е това. Първо им намериха занимание да дават отпечатъци, сякаш са актьори в някой филм за детективи, ама нискобюджетен, а сега са ги накарали и работна група да свикат за този... за бандита с чистите чорапи и семейството за пример.
            Групата направила обстоен анализ! Никой не се и съмнява, че анализът няма да е обстоен, щото избор на талибан е това, не е шега работа. Я си представете, че се избере някой талибан, дето не обича да си реже ноктите на краката? Или някой, който не си чисти редовно ушите с памук? Или някой, който не си мие ръцете след ходене до тоалетната? Или пък някой, който не е чувал за грим и прически? Гадно ще е, нали?! Примерно, вървя си по “Витошка” и се разминавам с талибан, който не се е къпал от седмица и ме лъхва лош мирис? Направо бих се издрайфал на кристално чистия тротоар!
            Към групата от депутати за оценка на нивото на чистотата на талибанските слипове, били зачислени и експерти, които оглеждали и “профилите на лицата, които могат да бъдат преместени като емигранти у нас.” Експертите били търсили лица, които се били държали най-достойно в затвора. Ама, моля ви се, ама разбира се, на нас келеши не ни трябват! Трябват ни достойни хора. Трябват ни достойни нови граждани на републиката, щото и без това сме зле с прираста напоследък.
        И тия, експертите по изрязани нокти, се били спрели на две лица, несъздавали никакъв проблем в затвора. Лягали си на време, не пушели, миели си редовно зъбите и ходели всеки ден на фитнес. Браво, трябва да се поддържа форма. От тях (след много безсънни нощи в търсене на най-добрия) избрали един, който бил семеен. Чу-дес-но! Нека дойде и цялата му челяд, че накрая да си сменяме и вицовете заради тях. Вече няма да е роднина, милиционер, роднина, милиционер, а примерно роднина, талибан, роднина, талибан.
          Според Цветанов, затворникът от Гуантанамо щял да бъде бъде под постоянно наблюдение у нас. Правилно. Нека и ДАНС да свърши някаква работа, не само да се бият по коридорите като високо възпитани ученици!
    Между другото, депутатите, специалисти по морал, чисти уши и семейно-планиране-с-помощта-на- средновековни-животни-пардон-терористи- пардон-талибани, имали притеснения, че това настаняване на арабски специалист по взривовете у нас, пък бил той семеен, морален и приличен, щяло да има сериозен отзвук у населението.
            Моля ви, господа депутати, не се притеснявайте. Населението ще го посрещне с хляб и сол. То на Симеон какво посрещане му спретна, та един талибан ли ще му се опре? Всичко ще е наред! Ако трябва, населението ще праща дрехи, чорапи, чалми и пакети с храна като начало, за да се почувства като у дома си този висок гост. А и нали МВР и ДАНС ще гарантират сигурността на населението!
            Предлагам всяко българско семейство да кани членовете на тази нова българска фамилия, заселена у нас по всички правила на Европейския съюз и демокрацията на обеди, на вечери, на кино и на всичко, което може да разнообразява битието на тези клети гости.
        А ако новоизбраният Мистър Талибан не успее да си намери работа у нас, родните кинаджии от Бояна могат да го поканят да им прави взривовете във филмите. Само трябва да го предупредят да внимава с количествата, че да не стане “Абе, къде е Бояна, бе? А, ами ей там, в онази димяща дупка беше...”
            Ако парламентарните специалисти по морал, ушна кал, етикет и добри обноски в хай лайфа побързат с избора на приличен, обезкосмен, епилиран, семеен и изповядващ европейските ценности талибан и семейството му, то той може да бъде вкаран и в предстоящия “Биг Брадър”. Чувам, търсели интересни семейства. Ето, талибанското семейство е нещо интересно. Така, най-накрая може да се сложи и край на това предаване. С експлозия в ефир. Рейтингът е гарантиран. Само трябва да раздадат бронежилетки на снимачния екип, че те, какво са виновни хората?
            Семейният талибан щял да бъде настанен в селище извън столицата. Предполагам, че ще му се осигури къща, лека кола, сателитна антена и високоскоростен интернет за директна връзка с Ал Кайда. Както и детска градина за децата му с осигурени в нея толерантни професионалисти, държали изпит пред комисия в Брюксел. Така трябва. Не бива да вършим нищо на половина. Като го вземаме, нека да му дадем най-доброто, на което е способна нацията ни!
             А после той ще даде най-доброто от себе си не само на нас, а и на целия свят. Така ние ще дадем своя принос в развитието на човечеството, демокрацията и хуманизма. Разбира се и най-доброто от морала и ходенето с уши без косми. Но всичко по реда си.



Тагове:   вечеря,


Гласувай:
18



1. boristodorov56 - Класата е ниска.
29.01.2010 17:05
Баре да беше Осамма - той най-подхожда на д-р Б. Борисов.
цитирай
2. ianchefff - борисе,
29.01.2010 17:06
не богохулствай, моля те.
:)))))))))))))))))
цитирай
3. bamby13 - свършиха ли българските боклуци, ...
29.01.2010 18:03
свършиха ли българските боклуци, 'баси, че вече ще си ги внасяме?!
цитирай
4. ianchefff - bam,
29.01.2010 18:04
явно са свършили.
Да живее Бойко Борисов!!!
цитирай
5. gothic - Ама Осама първо трябва да го хванат. ...
29.01.2010 18:12
Ама Осама първо трябва да го хванат. Кой, ако не премиера ще се справи най-добре с това. След гръцката блокада едва ли ще му се опре :)))))
цитирай
6. bamby13 - Янч, човече, какво чакаш още та не се ...
29.01.2010 18:16
Янч, човече, какво чакаш още та не се спретнех да напишеш и ти една ода за смелия огнеборец,великия ББ?
цитирай
7. ianchefff - гот,
29.01.2010 18:18
ами чака покана сигурно, не знам. :))))))))))
цитирай
8. ianchefff - бам,
29.01.2010 18:19
аз съм недостоен за това начинание.
Аз просто направих анализ на химна на ГЕРБ, ако не си разбрала.
Но по-нагоре не мога да се бутам.
Ма, знае ли човек...
:)))))))
цитирай
9. bamby13 - мноу штъ замола да мъ извиниш, чи ...
29.01.2010 18:48
мноу штъ замола да мъ извиниш, чи отклоних уекинко темата!
Да живее дружбата между народите!! да са ни живи и здрави талибаните!!
А като ги вдигам тез лозунги ми дойде идея, че тоя дето ще го приемам, ако е на достатъчен брой години, може и вече да е посещавал страната ни на някоя лагер-школа....
цитирай
10. анонимен - :)просто идея....
29.01.2010 19:02
Предлагам да подарим на талибана 3 литров буркан с нитроглицерин, а отвън да пише:"Разклати преди употреба!"...Ако и това не помогне, някой да му каже ,че връзката между талибана и дървото е...ВЪЖЕТО !
цитирай
11. ianchefff - бамби,
29.01.2010 19:33
ху ноус, ако позволиш така да се изразя.
:))))))))
цитирай
12. ianchefff - стар,
29.01.2010 19:34
тук също сме на едно мнение.
:)))))))))))))
цитирай
13. tit - Миии,
29.01.2010 21:10
ний друг път колим агни за Гергьовден, мъъ...щом Бойко казва талибан - талибан! Със зелена салата върви ли?
цитирай
14. ianchefff - tit,
29.01.2010 21:24
върви бе, върви, споко.
:)))))))
цитирай
15. lait - От съществена важност
30.01.2010 14:37
е талибанът да не е някакъв обикновен аматьор терорист,а строг професионал с дългогодишен стаж в зривовете,в сивито му да има поне десетина международни награди за най-успешен атентат и голям брой участия в други терористични проекти.Не можем да си позволим ОЩЕ некадърни хора в тази държава!
цитирай
16. ianchefff - lait,
30.01.2010 14:41
отлично си го казал, така трябва да е!!!
:))))))))
цитирай
17. enige - Ako мястото на този талибан не е в з...
30.01.2010 15:11
Ako мястото на този талиан не е в затвора, защо не го пуснат на свобода - да си ходи по родните места или където си иска. Но ако е престъпник- мястото му е в затвора, не държа изобщо да е в България, но ако много се налага да е в България - кого го е еня дали е чистичък и семеен или последен мърльо?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4626243
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031