Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2009 18:54 - Явор Вучков или Юлиян Дачков – изберете сами!
Автор: ianchefff Категория: Други   
Прочетен: 13574 Коментари: 58 Гласове:
14

Последна промяна: 09.10.2009 19:42


            След като премина през няколко телевизии като ураганите “Катрина”, “Екатерина” и “Екстра Нина”, Явор Дачков най-после намери себе си в жълтия вестник “Уикенд”. Доскоро като водещ на сутрешен блок, който беше гледан най-вече от него и няколко верни роднини, приятели, жена, дете и евентуално домашен любимец, Дачков смело критикуваше българската преса, в това число и жълтата такава. Храбър боец срещу кича, простотията, политиканстването, корупцията, музиката-която-не-е-джаз-или-класическа и всякакви други недъзи на клетото ни общество, Явор Дачков не се свенеше да слага под ножа каквото му падне.
               Критикуваше Лили Иванова, размазваше Ахмед Доган, зъбеше се на Бойко Борисов, а в последно време любимата му дъвка беше и все още е Иван Костов.
            Както вече споменах, Дачков се е продал на жълтия кич “Уикенд” и явно се чувства много добре. “Продал” ли казах? Ъ-ъ-ъ, да. Защо мисля така ли? Защото освен всички гореизброени от мен смилани на пух и прах публични личности, Дачков си имаше и още една любимка – Ирена Кръстева, спрягана за протеже на Доган от пресата и приятна хапка за острите зъбки Дачкови. И след като той, джазменът, пианистът, интелектуалецът, громителят на Костов, Лили Иванова, Тодор Живков и останалите клетници е започнал да пише за “Уикенд”, единственото, което ми идва на ума е че се е продал. Лошо няма, казват някои.
           Както истински уважаващ себе си разбирач-от-всичко, той яростно продължава да се бунтува срещу всичко, което го дразни. Без значение дали разбира или не разбира. В последния брой на “Уикенд” има поредна доза критика към лошото в България. Става дума за Нешка Робева. Поредният трън в очите на журналиста и писателя Дачков. Той я е сготвил заедно с останалите от журито на ВИП Денс, подсолил я е с водещите Иван и Андрей и е добавил за разкош Юлиян Вучков. И е наредил едни обяснения, едни анализи, едни критики, от които става ясно едно: Явор Дачков разбира от политика, разбира от телевизия, разбира от танци, разбира от художествена гимнастика, разбира от журиране, разбира от водене, от продуциране, от рейтинг и от драматургия. Сигурно разбира и от стотици хиляди неща, но аз не съм толкова умен за да го осъзная.
             Явор Дачков най-безцеремонно обявява че Нешка Робева не е никакво жури, не разбира от танци, не разбира и от музика. По-точно от “истинска” музика, както обяснява пазителят на християнството у нас. Понеже освен списващ за жълт боклук, ако не знаете, Явор Дачков пише и издава вестник “Гласове” и списанието “Християнство и култура”. Сами си направете изводите!
            Може би Дачков има зъб на Нешка Робева покрай нейните залитания към БСП. Не ми се задълбава в тази посока, но да обявиш, че Нешка Робева не разбира от танци и от музика си е чиста проба тъпотия, безхаберие и най-обикновено и елементарно заяждане, някак неподхождащо на големия християнски глас Дачков.
        Нещо повече: Явор Дачков заявява най-брутално, че художествената гимнастика не е никакъв спорт, че клетите дечица, дръзнали да играят в “някакви мърляви” зали, както той високо художествено се изразява, са си пропиляли времето и е най-добре да се застрелят. Това за стрелбата е от мен. Разбира се, такова изказване за художествената гимнастика може да го направи човек, дълбоко комплексиран и депресиран от собствената си незначимост и в същото време силно желание за себеизява. Такова нещо може да каже само човек, който никога не е помирисвал спортна зала, никога не се изпотявал повече от това да се качи в автобус или лека кола и човек, който мрази спорта като цяло.
            Това да омесваш в един тюрлю гювеч художествена гимнастика и политика си е чиста проба юлиянвучковщина. А от днес вече и явордачковщина.
              Ало, Дачков, Нешка Робева е легенда в света на художествената гимнастика!
              Ало, Дачков, чуваме ли се!? Хюстън тук “Дискавъри”? Когато Нешка Робева е печелила златни медали по художествена гимнастика (между другото олимпийски спорт от доста години) за България ти още не си бил роден. Или си бил просто блясък в очите на татко ти, докато е гледал “не-спортните”, изстрадани в “мърляви” зали, звездни мигове на някое от момичетата на Нешка.
            Подозирам, че Явор Дачков подсъзнателно иска да прилича на Юлиян Вучков. Нещо, за което обезателно трябва да иде при психиатър. А около него психиатри дал Господ. Както и психично болни. Има избор, което е добре.
          Ние трябва отсега да се подготвим с търпение за всичко онова, което ни чака оттук нататък. Аз лично го имам в излишък.
             Забавлението с все-по осезаемото превръщане на Явор Дачков в Юлиян Вучков започна! Да ни е честит новият и пореден шоумен с милиардна аудитория. Наздраве!



Тагове:   боклук,   бастун,   смешник,


Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Мъка, мъкаааааа
09.10.2009 19:03
Мъка, мъкаааааа
цитирай
2. haralanov - Хм...
09.10.2009 19:03
Приятелю Янчев,този път съм на страната на Дачков!Между другото,в България няма по-сериозно издание от сп.,,Християнство и Култура,,!Твърдя го най-сериозно!Поздрави!
цитирай
3. ianchefff - да,
09.10.2009 19:04
дааа...
цитирай
4. krotalka - Не съм чела въпросната стаия,
09.10.2009 19:04
не знам и кой е тоя Явор Дачков, предполагам, че такива като мен има мнооого и всичките те знаят коя е Нешка Робева!
Да се скрие под масата или на друго място тоя списвач на пасквили!
цитирай
5. ianchefff - хараланов,
09.10.2009 19:06
нямам нищо против списание "Християнство и култура".
Но имам против това, Дачков да сере най-безогледно по успехите на Нешка Робева от страниците на един жълт парцал, понеже й има зъб покрай политическите й пристрастия.
В този случай Явор Дачков е точно толкова смешен, несериозен и изглеждащ глупаво, колкото и Сашка Васева, която също обясни на целокупната общественост, че Нешка Робева не разбира от танци и от манци.
цитирай
6. ianchefff - кро,
09.10.2009 19:09
ами кой е Явор Дачков ли?
Както се оказа в последно време, поредният продажен палячо.
цитирай
7. injir - Всеки си намира майстора!Рано или ...
09.10.2009 19:09
Всеки си намира майстора!Рано или късно.
цитирай
8. ianchefff - инджи,
09.10.2009 19:10
нда, така си е.
цитирай
9. cefulesteven - Не следя събитията около него, но ...
09.10.2009 19:13
Не следя събитията около него, но защо ли не ме учудва. В началото, преди много, много години ми харесваше. После забелязвам в този "дързък", остър тон, нещо друго освен, бунтовна искреност. В изказът му, в гласа му, цялостното поведение. Симпатично, чуваш и неща които мислиш, казва ги направо и различно от другите, но има нещо, нещо спотаено и се усеща. Като, че ли е една дива омраза, много хитро впрегната, много дисциплинирано овладяна, така че да не прилича на дълбоко лично неудовлетворение, а "гражданска позиция". Прекалено махаше с пръст, прекалено разбиращ във всяка област. Прекалено остър, универсален критик. Все си мислех, че заблудата е моя, но това не ми пречеше да не си го харесвам и да не го следя.
Дори, точно той да застане срещу Костов е достатъчно голям абсурд, след всички силни думи срещу застаналите срещу Костов.

С "Уикенд" вече ми става ясно, че не съм се лъгал.

Това е един страшно амбициозен, болестно амбициозен тип.

Вучков поне е образ и разсмива. Този направо си ме плаши.
цитирай
10. ianchefff - стеф,
09.10.2009 19:15
споко.
Но си прав, де.
:))))))))))
цитирай
11. анонимен - Има дар слово Дачков, ама като &q...
09.10.2009 19:19
Има дар слово Дачков,ама като "матрял"го не бива.А от там идва мирогледа.
цитирай
12. ianchefff - ан 11,
09.10.2009 19:22
не знам к'во има и к'во няма, ама тази простотия с неразбиращата-от-танци-Нешка ми дойде маааалко вповече.
цитирай
13. анонимен - Наздраве, Ян!
09.10.2009 20:09
Изпуснал си една запетая, успокой се!;;))
цитирай
14. анонимен - :)))
09.10.2009 20:11
Глей сега как искаш да печелиш популярност на гърба на талантливия човек!
Не тъ лии срам, а?!
Ми разбира човека - той колко виСши има!И красив един - аристократ!
Ей, ня'а да са свършат завистниците, и тва е!:)))

Аз лично не одобрявам участието на Нешка Робева в този панаир на суетата, да ти кажа!Но - нейна работа!Не съм гледала, не мога да говоря.
Обаче Явор Дачков като капацитет по художествена гимнастика - пълен потрес!!!:))
Имам едно усещане, че всичко е за шоуто!И SMS-ите!
Уважавам мнението ти, но нищо не може да ме накара да гледам ни старсове, ни часища!
Бих изразила загриженост за здравето ти, дето си чел "Уикенд"!
Приятна вечер!
цитирай
15. ianchefff - vish,
09.10.2009 22:58
тъкмо си налях 1 водка.
Та, наздраве!!!
:)))))))))))))
цитирай
16. ianchefff - тит,
09.10.2009 23:02
глей са, що да не печеля на негов гръб популярност?
Той как печели на гърба на Лили Иванова и Нешка Робева, м?
И колко висши има? Май има 1. Аз имам 2.
А пък и от време на време що да не завиждам? Да не би да съм Бойко Борисов? Не съм, имам и аз недостатъци.:)))
Виж, няма никакво значение в случая участието на Нешка там. Няма никакво значение заради смсите ли е или заради глобалното затопляне.
Аз се вбесих от тъпотията на този бастун, понеже Нешка все пак, хайде да го кажа още 1 път, тя е ЛЕГЕНДА. Истинска легенда! В цял свят! И тоя палячо се обяснява как не разбирала от музика, от танци, па намеси Светлин Русев, па намеси БКП. Само за крайцера Аврора нищо не каза, но сигурно си пази патрони за следващия си текст. Хитро е копелето. :))))))))))))))
цитирай
17. cecka1504 - Дачков има зъб не само на Нешка, той ...
10.10.2009 07:21
Дачков има зъб не само на Нешка, той има зъб на целия свят + Господ :)
цитирай
18. ianchefff - cec,
10.10.2009 12:01
да се оправя, не ме интересува.
:)
цитирай
19. анонимен - гимнастичка
10.10.2009 14:59
Току-що прочетох въпросната статия и съм потресена. Благодаря на автора на блога за изразената позиция. Хубаво е, че има кой да защити тази достойна за уважение жена. Винаги ме е дразнело плюенето по нея, но не съм и допускала, че някой някога ще я обвини в некомпетентност точно в областта на танците и музиката.
Аз се гордея, че съм прекарала 12 години от живота си в "мърлявата" зала, защото имено там се научих не само на спортни умения, но и на дисциплина и отговорност, Яворе!

...Каква спортна зала, този плужек, не е тичал и до автобусната спирка... Та когато става дума за спорт, ще е най-добре този човечец да се отдръпне в ъгъла и само да слуша.
цитирай
20. ianchefff - aнонимен 19,
10.10.2009 15:18
тя, простотията по хората ходи.
Явно и по Явор Дачков също.
цитирай
21. анонимен - Дачков е прав
11.10.2009 13:55
вип денса е пълна трагедия.
цитирай
22. ianchefff - aн 22,
11.10.2009 14:34
не съм казвал, че "ВИП Денс" е добър или не е добър.
За друго става въпрос,
Явно не си го разбрал.
цитирай
23. анонимен - ?!?
11.10.2009 22:25
И все пак какво прави ти с този жълт вестник?
Ако и ти влизаш в редиците на феновете на "жълтата" преса, значи не остава надежда за нищо!
цитирай
24. ianchefff - an 23,
12.10.2009 00:17
прочетох го от кора до кора.
Не съм фен, но го чета, като ми попадне.
Искам да съм в час с глупостите. Често ми се случва.
Проблем?
цитирай
25. libertybell - Е, Явор Дачков даде фира доста
12.10.2009 01:46
отдавна... сега вече се е затичал по нанадолнището:)
цитирай
26. ianchefff - lib
12.10.2009 09:03
и то сякаш с голееемииии подскооцииии...
:))))))))
цитирай
27. doriana - Сигурно човечецът си ги пише ей т...
12.10.2009 15:11
Сигурно човечецът си ги пише ей тъй-на, за да има леб у жълтото, инак нЕма да му го купят!
:)
За тва е всичкото!
цитирай
28. ianchefff - dor,
12.10.2009 15:26
е па нещо такова е, явно.
Нека си пише у жълтото, нямам нищо против, просто да не пише глупости ми е проблема.
:)))))))
цитирай
29. анонимен - Бахур
12.10.2009 17:04
Бахур Дачков се опита да избута масата в студиото на re-tv с нарастващия си корем , но масата го избута първа - макар и малко късно. Опита се да направи от re-tv “Уикенд” , но масата беше по бърза !!! Сега е там, където му е мястото - при жълтичкото (по съвет на псих..Михайлов) , защото той винаги е разбирал много от художествена и политическа говнастиска .
цитирай
30. jovani44 - ало янчеФ
12.10.2009 20:53
ЯнчеФ , Ти като световно известен режисьор - предполагам заемаш тази, гражданска позиция? Ай сектир .. що за простотии са това.. прекарал съм доста време по залите ... прав е Дачков за малтретираните малоленти от дамски пол, прав е за псевдоразбирачката Робева. Прав е за сектантският и манталитет и излъчване ... Донякъде съм убеден че вие наистина не сте влизали в онези зали за които си мислим ... / и да знаете, там "филма" беше черно бял / , не ни режисирайте друг. По отношение на олимпийските спортове нищо не ни казвате с твърдението че художествената гимнастика била олимпийски спорт!? ЯнчеФ ... да ви подшушна олимпийски спортове са и плажният волейбол и кърлинга!???
цитирай
31. ianchefff - jovani44,
12.10.2009 21:55
поради особената тъпотия и глупост, които лъхат от коментара ти, ще го оставя без никакво внимание от моя страна.
;)
цитирай
32. анонимен - Бианка Панова
13.10.2009 11:25
Помните ли скандала, който тя разрази около Нешка Робева и малтретирането на гимнастички? Спомнете си, г-н Янчев.
цитирай
33. ianchefff - aн32,
13.10.2009 11:48
лесно няма.
цитирай
34. flyco - =
13.10.2009 14:03
Янчев, нямам нищо против успехите на Нешка Робева, напротив, щастлив съм от факта, че тя и нейните момичета ги постигнаха. За мен това е доказателство, че тя от художествена гимнастика разбира. Дали разбира от танци и музика не се наемам да съдя, защото нямам самочувствието, че аз разбирам. Но какво прави тя в това тъпо шоу?!? Какво казва, как отсъжда, какво всъщност оценява? За мен отговорът е, че никой не е по-голям от хляба... нито Нешка, нито Дачков. Честната човешка позиция на г-жа Робева няма място в това шоу, но така е решила така е направила, да си носи последствията - и си ги носи както виждам и чувам. Преекспонират я медиите, не вярвам да и е приятно, но какво от това след като участва? Съгласила се е и на това хоро да играе, следователно да се стяга за критика от такива като Дачков. Оценката ти за него, между другото напълно я приемам. Но по същество той прави същото каквото прави сега и Нешка.
цитирай
35. ianchefff - фли, не съм съгласен, че
13.10.2009 15:53
Дачков прави същото като Нешка.
Дачков е злобен и неадекватен, а Нешка се забавлява в едно шоу, което е за забавление.
Единствено само. Не го гледам постоянно, но да, често го гледам. Не виждам нищо лошо в това да го има като средство за развлечение. Всеки сам да си прави изводите да го гледа или да не го гледа.
И ти отиваш надалеч, като ги сравняваш двамата.
Дали е добре направено шоуто, това е друг въпрос, но, да, мисля, че е изпипано и то много добре.
цитирай
36. flyco - Re: 35.
13.10.2009 16:43
Нешка може да се забавлява, но тя участва в предаването. Предполагам, че го прави на основание на договор за заплащане на участието си, а не за гарантиране на забавлението и. Тук опираме до едни пари, които така или иначе вземат както Нешка така и Дачков - кой както го може. Бих застанал 100% зад тезата ти ако Нешка изкарваше тези пари чрез спорта художествена гимнастика, а Дачков я критикува. Но в случая не е така. Според мен на нея не и е мястото там. Разбира се, че има право да опитва да прави какво ли не, дори да участва в някакви журита и т.н. като носи последствията от това.
цитирай
37. ianchefff - естествено,
13.10.2009 16:50
че ще й се заплаща заради участието й там.
След толкова години на върха на художествената гимнастика, не виждам къде точно е проблемът, тя да е в жури, което да оценява някой който танцува, било то и в това предаване.
цитирай
38. mamkamu - +
14.10.2009 11:00
Дачков взе все повече да се изживява като морален стожер, какъвто естествено никога не може да бъде!

Нешка обаче си е кучка! Неоспорим факт! А художествената гимнастика е толкова спорт, колкото и рисуването. Не винаги физическата активност е равнозначна на спорт :) С това не омаловажавам достойнствата на тази гимнастика, но тя е по-близо до изкуството, отколкото до спорта :)
цитирай
39. ianchefff - e и
14.10.2009 12:28
какво като е по-близо до изкуството? Нима можеш да заявиш, че НЕШКА РОБЕВА не разбира от танци?
И ако кучка в някакъв смисъл, то в света на художествената гимнастика е легенда. Истинска, а не медийна.
Прочети цялото интервю, ако ти се занимава, да видиш какви глупости е написал този батун.
:)
цитирай
40. анонимен - jovani44
14.10.2009 15:15
ЯнчеФ, да направим Нешка академик а? .. като Светлин Русев бе! хи хи .. ужас е .. Абе тая е мноо подозрителна бе .. хмм .. .. / да не забравиш да ми изтриеш поста пак ... трий бе.. трий .. смачкай ми главата ... / .. Всичко в тоя живот има цена Янчеф .. и тя е понякога и несъизмерима с морала ... на хора като Нешка. Нешка е като един Сталин в гимнастиката ... за нея хората нямат значение, важна е победата - на всяка цена. Историята показа .. колко мимолетни са този тип победи .. И колко истински са нещата когато човек ги прави с любов. Нешка- грешка е едно голямо недоразумение .. в спорта ... Едва ли Пиер дьо Кубертен е имал и най бегла мисъл за високите .. спортни успехи .... постигани по меко казано "нетрадиционни' начини и похвати. По тая причина и в спорта .. допингът е забранен .. Предполагам Кубертен не би одобрил и тормоза! Та толкова за Робева ... една жена недоразумение в българският спорт. Ама това все пак е моето мнение и то определено е субективно и може би невярно. Но аз също така мисля, че не може във времето на MTV да "курдисат" шейсет и кусур годишна баба ... да се плюнчи .. Абе евтино им е седнала .. това е .. ха ха..
цитирай
41. jovani44 - поздрави ..
14.10.2009 15:29
"НЕШКА РОБЕВА ИМА СЪМНЕНИЯ ОКОЛО АФЕРАТА ИВАН СЛАВКОВ
2004-08-07 @ 19:55 EEST
Ако тези хора наистина мислеха за спорта, нямаше да направят това преди Олимпиада, каза Нешка Робева

Несебър. Не съм вътре в нещата и не мога да коментирам, но искрено се надявам това да не е истина. Това каза по повод уличаването в корупция на президента на БОК и БФС Иван Славков, бившата треньорка на националния отбор по художествена гимнастика Нешка Робева. По думите й обаче “при всяко положение не може да се прави така преди Олимпиада”. Има нещо, което в случая не е както трябва, но не мога да го коментирам, тъй като бяхме на турне, не съм гледала дори филма и не съм запозната, а и съм извън спорта, добави тя.
“В България толкова много сме се ударили сами, че повече няма накъде, така че дори няма защо да се удря страната ни с един такъв скандал. Спомних си обаче случая, когато като треньор ми беше забранено да извеждам състезателките на Олимпиада (б.р. Олимпийските игри в Барселона през 1992 г.), защото уж съм била ударила Мария Гигова (б.р. на световното първенство в Атина през 1991 г.). Но подписката тогава беше събрана от българи. Така че, цялата история и сега намирисва”, каза още Нешка Робева.
“Не съм вътре в нещата, но не искам да вярвам, че това е истина, но ще кажа само, че Иван Славков не е глупак. В Международната федерация по художествена гимнастика имаше няколко случая, в които бяха хванати с подкуп отговорни лица - нито бяха изключени, нито нещо се случи след това. Съвсем скоро съдии бяха хванати с по две хиляди долара подкуп, но Казахстан не беше изключен от федерацията, нямаше никакви последствия. За какво става въпрос, се питам. Може би политиката отново влиза във всичко това”, каза Нешка Робева.
По думите й, щом подобен скандал се разгърмява директно преди Олимпиада, има нещо наистина некоректно. “Ако тези хора наистина мислят за спорта, тогава това трябваше да стане или много по-рано, или веднага след Олимпиадата”, смята тя. Легендарната треньорка допълни, че сега е естествено, българските спортисти да преживеят един психически стрес от всичко това. Те ще бъдат гледани по друг начин, подобни събития натоварват самите спортисти. “Не разсъждавам дали Славков е виновен или не, а гледам какъв ще е ефектът върху българските спортисти. Надявам се обаче те да издържат, те никога не са били галеници, но пък в замяна на това са устойчиви”, каза за Агенция “Фокус” бившата треньорка Нешка Робева от Несебър, където тази вечер предстои спектакъл на трупата й. ФОКУС/НДТ"
цитирай
42. ianchefff - jovani44,
14.10.2009 16:23
няма да ти изтрия този пост.
Нека се види какво представлява един силно депресиран и комплексиран човек като теб. Пълен със завист, злоба, жлъч и простотия.
На "мимоле4тната" Нешка, не можеш да й стъпиш на малкия пръст.

И не виждам нищо в това което си постнал, жената има мнение. Това, че то не съвпада с твоето си е твой проблем.

И 1 въпрос, ти нещо правил ли си с любов?

И още нещо? Какво против морала на Нешка, свързан с гимнастиката да уточня, имаш?
цитирай
43. jovani44 - да да да
14.10.2009 16:35
Благодаря ти Янчев. Това е голям жест .. от твоя страна, особенно като се има в пред вид че, затри предните. На тая змия Нешка, неща да и стъпвам на пръста .. по скоро на главата .. ха ха ;). Иначе много я харесвам .. какви дълбоки очи а, какъв влажен поглед... ехххх ! Успех .. дай за Дачков .. остави я бабата.. Морала и ли? .. тая морал няма! .. тя е сталинист! Сигурен съм че ако я направят треньор в нашта кръчма ... ше станем световни шампиони .. дори и с цената на 2-3 алкохолни отравяния и най много 5-6 умрели. НО кой го интересува това Янчев ... важни са резултатите! Дерзай .. и да я целунеш от мен.
цитирай
44. ianchefff - йовани44,
14.10.2009 17:00
виж по-нагоре в коментарите има 1 от една гимнастичка.
Аз също познавам гимнастички.
Мнението им е като моето.
Така че, споко.
цитирай
45. jovani44 - хубу де..
14.10.2009 21:05
..значи .. ши слушаме гимнастичките :) ..
- за валутният борд - гимнастичките
- за морални въпроси - гимнастичките
- за сексуални - пак гимнастичките!
абе ЯнчеФ .. мислех те за сериозен човек, мини на по лека дрога бе пич.. ти слънчаса ли?
цитирай
46. ianchefff - jovani44,
15.10.2009 08:55
не ме занимавай с глупости.
Това беше последния ти коментар тук по тази тема.
цитирай
47. анонимен - jov44
15.10.2009 09:09
ЯнчеФ, Елица е твоя сестра!
цитирай
48. ianchefff - Елица?
15.10.2009 09:56
Окей, щом казваш.
А снимка да ми пратиш?
цитирай
49. mamkamu - :)
15.10.2009 09:59
ianchefff написа:
какво като е по-близо до изкуството? Нима можеш да заявиш, че НЕШКА РОБЕВА не разбира от танци?
И ако кучка в някакъв смисъл, то в света на художествената гимнастика е легенда. Истинска, а не медийна.
Прочети цялото интервю, ако ти се занимава, да видиш какви глупости е написал този батун.
:)


Ааа, че разбира от танци хич не споря, защото от това не разбирам (за разлика от бастуна)! Но това не я прави по-малка злобарка :)
цитирай
50. ianchefff - mamkamu,
15.10.2009 10:45
никой не е идеален, нал тай?
:)
цитирай
51. eloiz - Елоиз
18.10.2009 18:06
Янчев, как ги изтърпяваш тия последните коментиращи? Човек трябва да има наистина волски нерви. На мен ми омръзна от озлобени и комплексирани хора.
Спечелила ли е Нешка Робева десетки златни медали за България?Да.
"Направила" ли е поне пет момичета двукратни, че и няколко трикратни световни и европейски шампионки? Да.
Е, за да се направи такова нещо, да държиш юздите на един спорт поне двадесет години (на световно ниво) трябва фанатизъм. И здрави лакти.
Затова днес във всички справочници за художествена гимнастика пише, че Нешка Робева е човекът, който е превърнал художествената гимнастика в изкуство, обвързвайки я с балета и сложните хореографски постановки...
Янчев, почти съжалявам, че се пуснах да пиша толкова... На кой му дреме...
цитирай
52. ianchefff - el,
18.10.2009 20:17
на мен ми дреме, а и на много други.
Колкото до комплексарченцата, изобщо не ги отчитам. Трия им чат пат някой коментар, ей тъй, за спорта.
Хев фън, животът е прекрасен. А те това никога няма да го разберат.
;)
цитирай
53. junkhead - Не искам да се меся в спорове, но...
21.10.2009 03:51
Човек би си помислил, че имаш нещо лично спрямо Явор Дачков. Не знам какво е казал той за Нешка, ама ти яко си го захванал, сякаш е враг номер едно на държавата. Намирисва работата. В крайна сметка, ако той се "продавал" на жълтото списание, то и Робева се "продава" на някакво кичозно риалити, което едва ли в ценностната и система, изградена изцяло по любимото и комунистическо време, заема челно място по стойност.
Не знам какво точно е казал Дачков, и имам щастието да не мога да гледам реалитито, но за двамата велики "треньора" Иван Абаджиев и Нешка Робева знам много истории. Примерно, как Абаджията си пускал злобното куче из залата да гони щангистите. И как Нешка Робева държи децата на по едно яйце на ДЕН !!!, понеже са качили два грама тегло. Да ти кажа честно, нека разбира от танц, но ако и на едно дете е разбила психиката, язък и за всичките златни медали, дето "ни" ги била донесла.
За мен художествената гимнастика не е нищо повече от комунистически пропаганден инструмент - повечето хора по света не знаят за съществуването на този спорт, така или иначе.
А може и да съм само един от комплексарите, които не обичат успелите, понеже самите те са се провалили. Понеже аз наистина съм се провалил :)
цитирай
54. ianchefff - джънк,
21.10.2009 09:00
виж сега, нека си пише в жълт вестник, нямам нищо против. Имам против писането на глуави неща. това ме подразни, нямам нищо лично против Дачков.
Сега за спорта не знам какво да ти кажа. Явно не си спортувал активно, не си бил състезател. Просто няма как да си активен състезател, да гониш успехи и всичко да ти е по мед и масло. Да си лягаш когато си искаш, да си ядеш каквотоси искаш и да си ходиш на тренировки, когато си искаш. просто няма никакъв шанс да постигнеш нещо.
Има железен ред, дисциплина и така. Не на 1 яйце, на половин ще са ако трябва, става дума за световни титли, а там нивото е много по-високо от това което ти казвам за аденето, дисциплината и т.н.
Да, може да си чувал истории за Абаджиев и за кучето, не знам, може да е вярна, може да не е, а може да има и по-брутални. основното е това, че когато става въпрос за високи цели, лесно няма. а колкототова за психиката, какво да ти кажа, естественият подбор си казва дйумата в такива случаи, бил съм свидетел как отпадат един по един тези които не стават, които се изморятват, които се лигавят, които ходят насам наам. И в крайна сметка остават само най-добрите, които наистина са осъзнали какво искат и какво трябва да дадат за да го постигната. И тези вече и половин яйце ще ядат и изобщо няма да ядат и всичко какво трябва ще го направят и ще им е кеф.
не знам дали ти е ясно за какво говоря, но така мисля.
цитирай
55. анонимен - метаморфози
23.02.2010 20:47
Чак сега прочетох поста, обаче не мога да не се съглася с тезата, че Дачков се е вюлиянвучковил тотално и безвъзвратно. Вече не е началник в Християнство и култура, слава Богу, но пък е в "най-независимия и граждански" в. Галерия. Смятай.
Иначе няма никакво значение дали Нешка ставала за жури, на колко години е Лили Иванова и конят боб яде ли. Хора, не се захващайте с всяка дъвка, която ви пъхат в устата, отсявайте важното от подробностите.
Евала и на mamkamu.
цитирай
56. jovani44 - За нешка бе...
31.01.2013 17:04
ianchefff написа:
няма да ти изтрия този пост.
Нека се види какво представлява един силно депресиран и комплексиран човек като теб. Пълен със завист, злоба, жлъч и простотия.
На "мимоле4тната" Нешка, не можеш да й стъпиш на малкия пръст.

И не виждам нищо в това което си постнал, жената има мнение. Това, че то не съвпада с твоето си е твой проблем.

И 1 въпрос, ти нещо правил ли си с любов?

И още нещо? Какво против морала на Нешка, свързан с гимнастиката да уточня, имаш?


Оооо Янчев, ти жив ли си бе? Да си купиш на Б.Панова книгата ... да си отговориш аджеба ...кво нещо е сталинизма на другарката Робева, щото ти тука бро бая индулгенции раздаде. Или казваш аз съм прост неразбирам, Бианка и тя проста и тя никой и тя не разбира. Истината Янчев .. рядко дава интервюта при Кеворкян. Тя даже го заобикаля .. и нема как просто не са от една черга. А ти Янчев ..дерзай .. Изправи се пред целият български народ , забий им по един шамар на всичките и извикай като една нешка робева "- Абе вий ши скачате ли или няма да скачате ..изруди с вас изруди!" .... Моля те обясни ми пак колко е велика и човечна мерлин менсън ..тц тц тц
цитирай
57. jovani44 - jovani44
31.01.2013 17:11
понеже си гей ..и знам че няма да ми публикуваш коментара , четри години след този разговор ти напомням да поздравиш нешка робева от бианка панова.
цитирай
58. jovani44 - МОЛЯ ти се бе Янчеф ...
13.01.2015 15:31
Моля ти си бе Янчеф . Много ти се моля. Напиши два реда за Нешка Робева. Съпортния бе . Сега му е времето. За Бареков пиши. Ти знаеш как. Тц тц тц тц... Стоя. Чета си коментарите от преди 5 години, минавайки случайно от тук и си викам: - Копеле ! Ти си пророк!
PS: Иначе как си?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4625971
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031