Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2008 11:03 - Да се накозиш с Фучеджиева
Автор: ianchefff Категория: Други   
Прочетен: 8465 Коментари: 37 Гласове:
0

Последна промяна: 11.07.2008 12:02


Предварително се извинявам за цинизмите, но те са задължителни, за да мога да бъда разбрана от обектите на текста ми. А и бълбукайки ежедневно в помиите на Калин Руменов на страниците на "Новинар", колкото и да си твърд характер, пък и жена, лепи се….
Елена Кодинова написала текст срещу новите български писатели, явно подразнена от група мъже, между които конюнктурното мъжко прасе Карбовски и беззъб подражател на Буковски, който вероятно не иска да се лекува, за да не си загуби "таланта". Споко, талант не се губи така лесно както зъби. Липсата на зъби, чувала съм от мъже подобни на Карбовски, помагала за по-добри свирки.
Беззъбият поет и известният феминист МК явно обичат да симулират мускули пред стари игуани с големи, скрити зъби и определено дебел и твърд талант, на които никога не им е било нужно да се организират в отбори по свинщина. Беззъбият поет дори бил смел и казал, че "Виктор Пасков е тъпанар" в дома на Любомир Левчев. Мноо яко, мноо смел пич, да му сера в устенцата. Карбовски обаче е истинският виртуоз, защото се е самоизсрал в душата си, което неговият идол Хънтър Томсън не би направил. Отблъскващо е, когато талантът стане конюктурен поради някаква установяема само с психиатър личностна бедност - душевна, сексуална, хормонална, генетична или финансова, няма значение. Не е куул.
А текстът на Кодинова е досаден, защото по него има изобилие от стрии, килограми и диалект. Аз съм малко като меките моливи (единственото откритие в текста й), обичам млади, стройни тела с гладка кожа почти като манекени, и ако е възможно да не мьекат. Добре е да се говори правилно в столицата. Фолкнър си е Фолкнър, но и в Ел Ей се отнасят снизходително и с добронамерено умиление към простодушните американци с акцент от Тексас примерно. Гледат ги като провинциалисти, селяни, докато не се превъзпитат. Ако са решили да останат в Ел Ей, тексасците бързо се преборват с корените си на говоримо ниво. Корените са си корени, но и цивилизацията си е цивилизация.
Учената Елена Кодинова смята, че има законно право да се изказва неподготвена, защото не била писателка, а филоложка, и раздава справедливост, казвайки кой трябва и кой не трябва да пише, защото имало Джойс на този свят, а тя не можела друго да чете. Еваларка, Кодинова, и на тебе да ти сера в устенцата. Това е нацистко отношение, поведение на арийка в литературата. Ясно, че този текст е продиктуван от ненавист към Карбовски и към някакъв плацебо-Буковски, но Кодинова не бива да търси разбиране и сред писателките, или поне не пред мен, защото това какво на нея й се чете или не, никак не ме интересува. Сигурна съм, че и читателите на меките моливи не ги интересува, така че научната мисъл е самотна в този казус. И никак не ме печели вопълът за писане на текстове, в които героите трябва да намерят начин да се влюбват безпаметно в продавачката от "Билла", само защото не е манекенка. Въпреки че съм жена и всъщност женско шовинистко прасе, разбирам този мъжки шовинистки стремеж към красотата. И на мен не ми се пише за дебели, грозни мъже с меки моливи и едри комплекси.

Момчил Николов е интересен писател. Харесах Хаш Ойл, а сега съм впечатлена от рекламата на романа му. Рибата му ме преследва от разни места из интернет и е супер, че се прави такава нестандартна реклама на книга. Чудесно е, че и намира всякакъв повод да я рекламира. Сигурна съм, че и Хемингуей би се държал така, ако беше герой на нашето време. Вероятно щеше да отиде в rehab и да взима Прозак, което щеше да избие от главата му самоубийството. Момчил Николов има леки мегаломански уклони (виждам прилика с мен), убеждавайки ни, че книгата му е световна - това е определено по-симпатично и безобидно от научното настояване да не пишеш, ако не си Джойс. Желая на рибата му успех и дано пък наистина да смае света, защото светът още не се смаял от български автор. Сори, почитатели на Георги Господинов, когото харесвам и сме едно поколение, но Виктор Пасков е в пъти по-издаван и четен в чужбина, което пък не прави нито единия, нито другия Мирча Елиаде.
И ще завърша с това, че като жена писателка с големи топки, си пазя зъбите здрави и държа лошите си навици под контрол, т.е. използвам ги прагматично като, да речем, един Бегбеде. Рекламирам книгите си при всяка възможност, част съм от новата българска литература, бърза, бавна, не ми дреме, спя с подбрани екземпляри, раздвоявам си езика срещу средно талантливи, грозни и агресивни мъжки прасета и както казва Едит Пиаф - не съжалявам за нищо. Нито че мога да псувам, нито че мога и да не псувам. Като дете съм се мотала из краката на Левчев, Радичков, Емилиян Станев, Павел Вежинов и т.н., да не изброявам. Нещата с възходите и паденията са ми ясни. Дори имам порно снимка на 5 годинки в скута на другаря Живков. Но свирки правя само в леглото, никога в медиите, и то само на спесимени с твърди моливи и мъжка мисъл, които си струват труда. И преди да се запознаем отблизо винаги ги предупреждавам, че ако не се държат прилично, всичките ми зъби са в идеално състояние.

Милена Фучеджиева

в-к Новинар


Ето го и текста на Елена Кодинова


 



Тагове:   накозиш,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. doaiva - :)
11.07.2008 11:13
"Сигурна съм, че и читателите на меките моливи не ги интересува, така че научната мисъл е самотна в този казус. И никак не ме печели вопълът за писане на текстове, в които героите трябва да намерят начин да се влюбват безпаметно в продавачката от "Билла", само защото не е манекенка. Въпреки че съм жена и всъщност женско шовинистко прасе, разбирам този мъжки шовинистки стремеж към красотата. И на мен не ми се пише за дебели, грозни мъже с меки моливи и едри комплекси."

Реже с циркуляра направо...
цитирай
2. gantree - !!!
11.07.2008 11:48
Много, много е проста тази жена. Потресаваща.
Дори и Карбовски може да ми стане симпатичен след евентуалното повторно прочитане на мръсотията й.
цитирай
3. ianchefff - ган??
11.07.2008 11:52
защо?
Нима Карбовски и Тома не се оливат?
И те питам конкретно за този нейн текст, а не за миналото й и разни други случаи...
;-)
цитирай
4. gantree - Янчев
11.07.2008 12:05
Не е този начинът, приятелю. Безумен е начинът, по който си е изразила позицията. А за смешният спор между Господинов и Пасков, да се аргументира вземането на страна с това кой къде бил по-издаван повече и кой по-малко - що за аргумент е това? Да, със сигурност има значение и това, че в техният смешен спор аз съм на страната на Господинов, но това много малко ми влияе, много по-малко, отколкото езикът й, който без никаква видима причина е употребила. Докъде ще стигнем, ако всички започнем да словоблудстваме по нейния начин? Не те ли дразни, не те ли ядосва това? То е предназначено и за теб като неин читател, и това като език не те ли обижда? На мен ми идва да му ковна една кубинка в носа на такова мръсно прасе, способно да напише публично такова нещо.

Прочее, виж и реакцията на Господинов, ако си я пропуснал:
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=516294
цитирай
5. gantree - п.п.
11.07.2008 12:16
А освен тази статия на Господинов, много уместна и развеселяваща ме беше забележката му в "Право на отговор" към Пасков, публикувано в НОВИНАР на 19 юни. Към края, ще я цитирам:

"... Освен другите грешки и неточности, за които форумът сигнализира (слезте долу), има една точно на финала, където градусът е най-силен. Щях да я подмина, но не мога, защото там се обръщате към цялото „поколение на 40-годишните” ето как: „И на това място, мило поколение от 1989, ми иде да закрещя като римския сенатор Катилина: „О, мизерно и дрипаво селячество! Докога ще злоупотребяваш с търпението ми?”

Позволете да ви поправя. Катилина е този, който разгневен от неуспеха си да се домогне до консулски пост и да бъде пратен из провинциите, люто завидял на Цицерон, който пък бил избран. (Колко българско и римско). Та по повод организирания от Катилина заговор за убийството на Цицерон, последният, именно Цицерон, произнася: „Докога, Катилина, ще злоупотребяваш с нашето търпение?” Грешката е съществена и както става в такива случаи, вярна. Но ако искате да сте Катилина, кой ви бърка."

А после Фучеджиева нека да си пише кой къде бил по-издаван и кой не, хахах.

Поздрави.
цитирай
6. ianchefff - ган,
11.07.2008 12:20
явно имаме различни вкусове.
Не виждам нищо лошо в това.
За Господинов и Пасков, да и аз бих заел страната на Господинов.
Пасков няма какво да го коментирам.
цитирай
7. mph - *
11.07.2008 12:20
Искаше ми да видя повечко коментари. Това е странен начин за изразяване на позиция. И защо ли като прочетох това и онова на Пасков ме лъхна нещо на млада художествено-творческа интелигенция
цитирай
8. gantree - п.п.п.
11.07.2008 12:24
А пък на горната съвсем приятелска забележка на Господинов към невежеството на Пасков, самият Пасков отговаря с цялото си нахалство следното:

"... Преди всичко, г-н Господинов, искам да ви благодаря за редакторската забележка относно цитатът „Докога, о, Катилина, ще злоупотребяваш с търпението ми”.

Оригиналът гласи: „Quousque tandem o, Catilina patilentia nostra” Разбира се, че речта е на Цицерон. Катилина не е произнасял речи в римския сенат. Поне не слова, които да са останали в съзнанието на поколенията. Надявам се, че разбирате, че става дума за писмена грешка. Извеждането й в послепис говори, че сте надарен с брилянтно чувство за поанта. Един съвет: използвайте го в художествената литература. Не го разхищавайте в отворени или затворени писма.
..."

***

Ето, виждаш ли за какво дебелоочие и простащина става дума? Никакво стеснение, никакво неудобство от ясно лъсналото му невежество, ами и отгоре на всичкото съвети към Господинов седнал да раздава, селяндурът му със селяндур.
И понеже питаш за текста й - ето, заради именно този безочлив селяндур Фучеджиева се пеняви толкова, и вади напълно неадекватния за хора извън писателските среди аргумент, че Пасков бил по-издаван от Господинов. Този аргумент може и да е като стрела в сърцето от писател към писател, но извън средата им не струва пукната пара.
цитирай
9. ianchefff - ган,
11.07.2008 12:28
не исках да защитавам нито Пасков, нито Господинов.
Не съм имал и особено желание да защитавам Фучеджиева или Кодинова.
И двете ми звучат като в перманентен цикъл.
Просто пуснах текста, както и онзи на Кодинова.
който също е безобрзен.
Всъщност, пуснах текста на Фучеджиева, заради безумието на текста на Кодинова, а не да защитавам Пасков, опазил ме Господ.
цитирай
10. gantree - @ Янчев 6
11.07.2008 12:32
Не, нямаме различни вкусове, Янчев. Виждал съм множество твои спорове и мога уверено да заявя, че аз никога не съм те виждал да употребяваш подобен грозен каруцарски и просташки език към никого от опонентите си. От гледна точка на това наистина недоумявам как може да не те подразни подобна каруцарщина и простащина като горната. Особено пък от страна на жена, на дама. На писател! Това е безумно, безумно е!

Виж още веднъж написаното от Пасков:
"... мило поколение от 1989, ми иде да закрещя като римския сенатор Катилина: „О, мизерно и дрипаво селячество! Докога ще злоупотребяваш с търпението ми?” ..."

И забележи - към нас, поколението от 1989 година крещи простотиите си този неадекватен невежа. Дрипаво и мизерно селячество, хахах. Нерде Цицерон, нерде Катилина ... Пасков със сигурност е по-издаван и от Цицерон, хахах
Ма моля ти се ... думи нямам, просто. Срамота!
цитирай
11. ianchefff - ган,
11.07.2008 12:37
безумно е, да.
Но какво да ги правиш, диваци.
Гледай от забавната страна, не си струва да се ядосваш.
А пък аз след 5 часа концерт на Менъуор мога да кажа, че не ме интересува абсолютно нищо, никой, текстове, романи, дивани, Катилини, пътеписи, послеписи и прочие чудеса житейски.
Е, то няма да е вечно, ама сега е така.
Наздраве. (макар и да не пия преди 8 вечерта)
:)
цитирай
12. gantree - о не
11.07.2008 12:39
Ядосвам се. Съжалявам, но такива ситуации като тази винаги са ме вбесявали.
Никога не мога да свикна. Сигурно винаги ще се ядосвам.
Не мога да ги приемам като нормални, като в реда на нещата.
цитирай
13. ianchefff - о, чакай,
11.07.2008 12:44
аз не казвам, че ги приемам за нормални:)
В никакъв случай.
Просто се опитвам да не се ядосвам.
И често успявам, да ти кажа...:)
цитирай
14. gantree - тц, не
11.07.2008 12:51
Не може тази простащина да се приема за нормална. Простащината винаги трябва да възмущава. "Мъжко прасе", "да му сера в устенцата", "самоизсрал се в душата си", "свирки правя в леглото, никога в медиите" - това е, това е нечувано варварство, това е изумителна селяндурщина. Нечовешка.
цитирай
15. viovioi - какво общуване я тресе???
11.07.2008 13:23
Елена Кодинова слагам веднага в една моя класация с кодовото наименование "Претенциозен въздухар"!!! Там съм наредила много люде!!!Ако на някой е любопитно какво влагам в този мой приз ще споделя! Лек ден и весел уикенд на всички!
ваша: Вили
цитирай
16. gantree - !!!
11.07.2008 14:07
Е как можеш, мизерно мъжко прасе и дрипаво селячество (с очила), да не се ядосваш, как?! Слънцето ти е изпържило мозъка! Аз, например, сега много силно искам да вляза на Вио в класацията, и то не другаде, а на Първо място! Пред Кодинова, Фучеджиева и пред прасето Карбовски.
цитирай
17. ianchefff - ган,
11.07.2008 14:26
не прекаляваш ли малко с прасетата?
като ти казвам, че не се ядосвам, значи не се ядосвам!!
кое точно не можеш да разбереш в това изречение?
и после на мен слънцето ми било изпържило мозъка??!!
брао бе, майна.
май на теб нещо ти е изпържило мозъка, май май така е станало.
после милена ти била виновна, че и пасков.
то, не че не са виновни, ама айде по-кротко, а?
че май наистина ше влезеш в класацията на вио и после ше се оправдаваш че не те били разбрали.
айде моля те, не ми се прай и ти на голям разбирач.
Цитирам Цицерон по памет, перифразирайки:

"Докога, оооо, селянино Гантри, ще злоупотребяваш с нашето търпение."

И сега да не вземеш да ми писнеш, че не си селянин?!

Цитирам отново:
"Всички сме от село!!"
Тодор Колев.

Панимайш, дарагой!!!

цитирай
18. gantree - охоо
11.07.2008 14:37
Няма да ти писна, Цицероне, няма. Само че ти на друго се ядосваш, защото е отблъскващо, когато талантът се размекне от слънцето по плажовете поради някаква установяема само с психиатър личностна бедност - душевна, сексуална, хормонална, генетична или финансова, няма значение, опс, настъпих Фучеджиева с кубинка в лицето, точка. Още нещо за изсиране няма ли, че тъкмо съм избеснял?!
цитирай
19. ianchefff - ган,
11.07.2008 15:18
учудващо е, че започваш да приличаш на някои хора, които будят смях и подтикват към ирония.
Явно слънчасалият си ти.
А за... изсирането... хм, храни се добре и ще има.
Не знам какво целиш с тия коментари, но не талантът се е размекнал от слънцето, а главата на някои тук се е размекнала от празнописане!!!
Явно ти плачеш за психиатър, понеже си бил "избеснял", а не обектите на твоята... критика.
И от какво си избеснял?
Че някой е написал нещо??
Страшна работа, чудо голямо и две, три по-мънички.
!!!
цитирай
20. gantree - !!!
11.07.2008 15:48
Не аз съм слънчасалият. И целя с тези коментари да видиш как е като се замесиш директно в един такъв разговор, за сране, за лайна и за свирки, вместо да им се радваш отстрани. Добре е да се говори правилно в столицата. Фолкнър си е Фолкнър, а Фучеджиева си е Фучеджиева, но и в София се отнасят снизходително и с добронамерено умиление към простодушните писатели с акцент от Дивотино, примерно. Гледат ги като провинциалисти, селяни, докато не се превъзпитат. Ако са решили да останат в София, пасковците бързо се преборват с корените си на говоримо ниво. Корените са си корени, тоест - лайната са си лайна, но и цивилизацията си е цивилизация.
цитирай
21. ianchefff - страхотно, ган.
11.07.2008 15:54
продължаваш да дълбаеш, а?
нямаш спирка.
И защо?
за да ми обясниш, че съм селянин.
ама аз си го знам.
нямам нужда от такива като теб да ми обясняват, че съм селянин и че говоря на селски.
Все пак благодаря ти, но ти препоръчвам да си гледаш твоето кръгче, а не моето.
А ако искаш някого да превъзпитаваш, отвори си частно училище и действай.
Да видим дали ти стиска да го направиш, а не само да дрънкаш тук.
И между другото, корените са си корени,
но произходът не е по желание.
Чат ли си?
Или да ти го обясня по-подробно, за цда ме разбереш?
И не ми излизай с приказки за произход, София, бла бла и прочие дивотии.
Несериозно е в 21 век.
А уж ти не си расист.
Или си расист?
Взех да се обърквам вече.
цитирай
22. gantree - банка дск, я!
11.07.2008 16:29
О, така ли, училище - ами ето, сега съм в твоето училище - на толерантните либерални не-расисти, дето не им стиска директно да си напишат каквото им е останало от кенефа, ами все търсят някой писател да напише нещо за лайна, за да си го хопнат в блога. Взел бил да се обърква, хаха, сякаш досега не бил, как ли пък не! Това ниво на объркване хич, ама хич не зависи от никакъв произход, като изключим единствено онези с външен кенеф в китната родна градина, тоест - кръгче. Хайде обясни ми го това де, ама не можеш! Нищо, че Пасков е по-издаван от Цицерон.

Ето обаче виж, забележи - никой не се изказва в твоя подкрепа, защо? Ами много е просто - не че са малсо селяните, ами не им е удобно на хората да пишат за лайна! Виж, за Цицерон и Катилина всеки може, но за лайна - всички си мълчат. Само ти не, защо? После не бил важен произходът, как ли пък не!
цитирай
23. ianchefff - ган,
11.07.2008 16:40
ти явно не виждаш какво пишеш.
Може би си започнал да пишеш с черна превръзка на очите и не забелязваш какви неща тропваш тук.
После аз съм не пишел за лайна.
И съм чакал някой друг.
Не се притеснявай, аз като пиша за лайна, пиша, не ми пука ама хич.
Сега се разбра твоята същност - расистка, с елементи на разсъждение.
Колко жалко.
И не съм сигурен, че Пасков е по-издаван от Цицерон. Даже бих се замислил. И нямам нужда някой да ме подкрепя. Аз заставам зад думите си с цялата си тежест. Разбираш ли ме правилно, дарагой??
И остави селяните на мира. Гледай си буржоазния център и не се занимавай с неща, от които не разбираш. Вие гражданите с правилен арийски произход сте ми много смешни напоследък. Все ревете срещу селяните, пък се редите на опашки за картофи и като няма, все някой ви е виновен друг. А виновните сте си вие, точно заради отношението си към селяните и онези от провинциалните градчета.
Ама какво да ти обяснявам, аз, с неправилния произход.
Леле мале, ще падна само като ти чета коментарите. Добре че не водиш някое телевизиионно или радио шоу, че тогава съвсем вече ще стане прекалено.
Ама спокойно, пиши си, не ми пречиш. Даже може би трябва да се гордея, че ти гражданинът пишеш тук, в блога на един селянин.
цитирай
24. анонимен - Момчета , какво ви става , бе ???
11.07.2008 16:45
Много дебелашки шеги , айде и аз да се включа в темата подобаващо :)))
Ган , не мога да повярвам ,че прочетох това , което си написал. Вио ти влияе много лошо ;)
Не ви разбирам , Ян плува в пълно безразличие , а ти в какво днес ...
Да се обединим около идеята , че голфаджия и софиянец , както и селяндур - това е състояние на духа и да си кажем по едно наздраве ...
Или е рано още, м ???
цитирай
25. gantree - опсс
11.07.2008 16:56
Абе каква тежест, какви пет лева?! Да не си сто кила? А и да си, не си по-издаван от Цицерон. Опс, Пасков не е по-издаван от Цицерон.

Не съм бил виждал какво пиша, как ли пък не! Да не съм с очила? Не моята, а твоята същност се разбра и се видя - лайна, селяния и пр. виж по-горе! Да не би да си въобразяваш, че имаш законно право да се изказваш винаги неподготвен, защото не си писателка? И на мен не ми се пише за дебели, грозни писателки с меки моливи и едри комплекси. После аз съм бил дебел, и шегите ми били дебелашки, как ли пък не! Опа. Плувал бил в пълно безразличие - да бе, я го виж как опа-тропа! Същият като Пасков - опа, опа, у Европа! Селяндур! Сеелян-дур!

Хахах :))))))))))))))) Изпуших вече.
цитирай
26. ianchefff - ган,
11.07.2008 17:28
не съм.
Един път съм издавам и то само в България.
Ама може и да се промени това нещо. Не виждам смисъл обаче да ти обяснявам аз лично колко как и къде съм бил издаван, сещаш ли се?
Не съм писателка, а и писател не съм.
Просто пиша от време на време. Ако това те дразни, не мога да ти помогна. Не съм лекар и нямам клиника за душевни проблеми. не съм и учител и нямам училище зьа да ти помогна да преодолееш проблемите ти с липсата на първите седем, осем години.
Не знам дали и си дебел. ако си дебел, отслабни, ако си слаб напълней, прай каквото искаш, оправяй се. Мислип ли че ме интересува един самозабравил се гражданин на клетата София?
Не знам кой е селяндур, честно казано.
И аз не мога да повярвам, че ган е написал нещо такова, но явно сега му е дошло времето да си проличи истинската му същност - расистка с граждански уклони. хахахахаааааааааааааа
Нищо де, по-добре късно, отколкото никога, нали така?
Като казах, сега му е дошло времето, явно си пролича връзката и същността му на градски царедворец, привърженик на Симеончо.
Лелелелеле, подкосиха ми се краката от това прозрение, ама какво да се прави, важното е истината да излезе наяве!!!
цитирай
27. gantree - Янчев
11.07.2008 17:46
Краката му се били подкосили, да бе да! Главата ще ти се подкоси, ако продължаваш с тия грозни клевети и клозетни откровения. Аз съм се бил самозабравил, как ли пък не! Как се нарича човек, прецакал приличен блог за нула време – левак или Янчев? Връзката ми и същността ми си били проличали, и го казва това кой, познай от три пъти? Кой, а? А? Как се нарича човек, който не знае от коя страна се хваща писалката – пак Янчев. Заради теб хората по селата не си жънат пшеницата, ами седят в блога ти по цял ден! Хахах
цитирай
28. ianchefff - gan,
11.07.2008 17:56
много смешно няма що.
Това го измисли в тоалетната ли?
Там си го измислил, нема къде другаде да е.
И не съм си прецакал аз блога, просто ти се опитваш да събереш публика тук, без да се усещаш, че тя идва в моя блог, а не в твоя.
И излагането ти е в кърпа вързано вече.
Ама то, човек като не се усеща, какво да се прави, спасение нема, нема и изгледи да се появи!!!
цитирай
29. gothic - Момчета, заради леееееко ненужния ...
11.07.2008 18:17
Момчета, заради леееееко ненужния ви спор някои хора тук си бият задниците в тавана от кеф. Не ми се вярва да искате точно това....
цитирай
30. gantree - Янчев
11.07.2008 18:30
Аз се опитвам да ти събера само главата между ушите, и нищо повече. Че я няма. Паднала е в морето. Или под масата в кръчмата, до цървулите. И може и да ти е смешно, но това е, защото не съм се аз накозил със и без Фучеджиева, че да се притеснявам за твоя блог. Това твоето си е чисто нацистко отношение, като поведение на ариец под домашен арест. Ясно е и че цялото ти отношение към света е продиктувано от ненавист към всичко градско и към някакъв си твой селски псевдо-либерализъм, но за такива като теб не бива да се търси разбиране и сред останалите, или поне не пред мен, защото това какво на теб ти е вързано в кърпа или не, никак не ме интересува!!!
цитирай
31. ianchefff - Ха!
11.07.2008 20:09
вижте го, бе, събирал ми главата!
Бил съм нацист?! Моля??!!
Аз цял ден ти обяснявам, че си расист, сега пък аз съм бил нацист!
Нещо не си в час май.
Явно тяоята глава трябва да бъде събрана и да й бъде налят малко акъл в нея, обноски, възпитание и култура.
И да ти кажа, все още има отворени поликлиники, можеш да идеш да се прегледаш!
Не ми се обяснява повече какво мисля, щото явно не разбираш.
Аз отивам да се забавлявам, че Силвия ме чака и започва да нервничи.
цитирай
32. gantree - Ха, я!
11.07.2008 20:55
Ти ли ще ме учиш на обноски?! Ти? Мен?!
Точно ти, с тази стара игуана Силвия подръка, дето ви е най-лесно заради селския ви манталитет. Да бъдеш вулгарен селяндур с интелект на гайда и стара игуана подръка е най-лесното нещо на света. И показва колко си елементарен всъщност. Като ще говориш тъпотии по мой адрес, поне кажи нещо оригинално и остроумно. Обаче да пишеш клишета и после само ти да си се смееш цял ден на тях ... докога бе, докога?!
цитирай
33. ianchefff - gan,
11.07.2008 22:35
nie sme na vseki kilometyr, bace.
A ti kato si tolkova otvoren, kyde e tvoiata Silvia be, majna???
m?
a?
Hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
цитирай
34. gothic - Края е оптимистичен .......
11.07.2008 23:09
Края е оптимистичен .......
цитирай
35. gantree - :))))))))))))))))
12.07.2008 00:44
Ей тук, съвсе-eм наблизо. :)) Не само вие скитате по кръчмите, макар че ние малко позакъсняхме, хахах :)) А толкова, като днес следобяд, не се бях смял от месеци!
Кълна се! Хахах :)))))
цитирай
36. анонимен - Еее, разгеле , Силвето оправи всичко :)))
12.07.2008 08:21
Очаквам братска прегръдка , но както сте
изтрещели, дали няма да видим и целувка уста в уста ,
като от ония по бай Тошово време ,
та постингът - трепач да е пълен с всичко :)))
Момчета ,
бъдете толерантни и усмихнати ,
че ви отива ...
Лек ден от мен !
цитирай
37. gothic - Точно затова сега съм си пуснал с...
12.07.2008 11:27
Точно затова сега съм си пуснал сюитата от балета "Силвия" на Делиб и кефя яко....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4625850
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031