Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2007 11:21 - СТРАШНИ ГЛУПОСТИ
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 2238 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 08.11.2007 12:14


      Въпреки демонстрираната тотална незаинтересованост на клетия избирател, освен гласопродавачите, които са тера инкогнита засега и освен онези беззъби, грозни субекти, снимани в Созопол или там някъде, на майната си, всички политически партии се разглобиха от разкази изпод шипковия храст, колко били спечелили и как били номер едно. Интересно е да се запитаме, ако някога нито един избирател не гласува, тогава кой ще е номер едно според същите тези партии? Но, спри се сърце мое, да не бъдем толкова негативни, а позитивни. Все пак, това е основната повеля и завет на Симеон II. Този, дето дойде от Мадрид да се прави на маймуна, клоун и цар в клетата ни държавица. И този, на когото повЕрваха един куп заблудени гласоподаватели. В духа на позитивизма Симеон обясни, че са спечелили и в тези избори. Какво спечелиха ли? Ами... ъъъ... таковата. Спечелиха едно таковата от избирателя. Но, пак е нещо.

            Е, имало някои проблеми, но за тях тепърва щяло да се говори и разисква. Съвсем позитивно и в духа на празните приказки. Те го умеят това. Особено Симеон. Умира да говори нищо не значещи неща. “Умира” го казвам в преносен смисъл, някой да не си помисли нещо и да ми прати мутри след малко. В смисъл, барети. В Русия съм...

            Бате Серго, като сложи инфантилната си усмивчица още от преди изборите и не я смъкна до края им. И как иначе? Те спечелиха битката навсякъде. На ниво кметове, общински съветници, районни кметове, продавачи на банички, раздавачи на щастие и кибритопродавачи. Навсякъде кмет до кмета,  и все червени. Румен Овчаров не спря да говори, че всичко било наред, въпреки критиките на Татяна и останалите соц. некадърници, които явно не разбират колкото него и Сергей. Те ако разбираха колкото тях щяха да са на техните места. Ама не са. Нъцки, нъцки.

            Ахмед Доган, по признание на самия Бойко Борисов бил най-големия наш политик. Агент Сава, т.е. Доган, пак им го каза на всички в прав текст, че не стават, ама те, явно са кухи лейки, не разбират. В още по-прав текст казано, начука им го. Както само той го умее. А те му се радват. Е, щом ги влече, нека да бъде. Скоро ще дойде времето, когато ще се заговори на официален турски у нас и тогава може би ще го разберат. Ама наистина така ще го разберат, че сълзи ще им потекат.

            Волен Сидеров също спечели на всички нива. Спечели дори там, където не е предполагал, че може да има победа. Но не го питайте къде е това, защото ще ви обвини в туркофилство и антибългаризъм. Ще обясни, че около него има тайно промъкнали се доносници и алкохолици и че той и жена му нямат нищо общо с решенията на партията, каквото и да значи това. А какво значи това? Нищо не значи.

            Красимир Каракачанов и той горкия спечели. Е с ГЕРБ, ама все пак, печалба. Тепърва ще се разбира, дали е спечелил или ще трябва да се разкара и от тази коалиция, както не веднъж му се е случвало. Може да го успокоим, като му кажем, че нито ще е първият, нито последният, който си е обирал крушите отнякъде в българската политика. Важното е, че ние отсега си знаем, че той ще го направи в името на доброто за България. Нали? Да. Абсолютно. Да живей България, патриотизма и ВМРО.

            Десните? Ах, тези десни. Те спечелиха най-много. Какво, не е ясно. Освен сини балони пълни с празни приказки, друго май не спечелиха, ама не им го казвайте, че се ядосват и гледат лошо. Мен даже Мартин, щеше да ме блъсне на един завой посред бял ден в центъра на София, още преди изборите, ама не му се сърдя затова. Понеже съм добър. От време на време. Когато ми хакват блога и ме карат да пиша на испански, не съм добър. Но това е друга тема.

            Другите десни, тези, спортните, спечелиха уважение и правото да се снимат на плакати, където изглеждаха като кварталната банда, дето ако не идете при нея, ще дойде тя при вас. Слави, извини ме за заемката, ама по някой път и ти имаш проблясъци. За щастие, това с идването и отиването не се случи. Т.е. те не дойдоха при нас. Нито ние при тях. Пито, платено. Кош.

            Юлиана от Шумен спечели възможност да се себеизрази по телевизора и да разкаже за гениалните си планове за цирк, абстрактно изкуство в Борисовата градина, която тя упорито наричаше Парк на свободата и района зад Кремиковци. Браво. Похвално. Но удари на камък и тя, горката, в стремежа си към електорална любов. Любовта народна я подмина. На това във футбола, Юлианке му викат греда. Но, ти си млада, имаш още време за изяви. Само ако може, другия път гледай да си по-подготвена, та ние, твоите съграждани да не се червим като девственици при проститутка. Като казвам “проститутка”, нямам предвид теб. Обяснявам се, защото и около теб освен Кошлуков се въртят едни... бизнесмени... В Русия съм...

            Бойко Борисов и ГЕРБ размазаха всички някак между другото. Без кой знае каква кампания, освен появяване на кмета тук и там. Явно това беше достатъчно. И засега няма да се налага да му търсим нови виновници. Щото досега все не му достигаха. Както бе тръгнало, трябваше да почнем да му внасяме. Дано оттук нататък около него всичко да е наред.

            Веселба си бяха и тези избори. Да изръкопляскаме на клоуните, да ги поздравим  и да ги забравим, колкото се може по-бързо.

            Meрси за вниманието.




Гласувай:
0



1. sowhat - страшен си
08.11.2007 11:30
янчев. в русия :)
цитирай
2. lubimetz13 - То не са страшни...
08.11.2007 13:03
ами обикновени глупости... Но .. ние си ги заслужаваме . не мислиш ли ?
цитирай
3. ianchefff - о,
08.11.2007 13:06
да, разбира се.
:)))))
Макар да не е весело.
цитирай
4. viovioi - янчев , добавих те в моя блог.бг!!
08.11.2007 13:17
и гласувам за тебе всеки ден по ведъж!!! По два пъти не става, нещо в червено ми казва "гласът ви не бе приет.Вече ст гласували за този блог". Е това е да си знаеш!!!
цитирай
5. ianchefff - жио,
08.11.2007 13:25
благодаря ти.
Но не казвай на лошите.
;)
цитирай
6. sowhat - ммм аз дори
08.11.2007 13:27
почнах да мисля янч. че е страшна :)
цитирай
7. ianchefff - сов,
08.11.2007 13:29
най-после и ти да признаеш нещо;)
цитирай
8. анонимен - и ти си прав
08.11.2007 13:55
"сини балони пълни с празни приказки, Яна"
Но все някой трябва да ги каже
цитирай
9. ianchefff - о, анонимниците пак се пръкнаха...
08.11.2007 13:59
е, този път по-умни от обикновено...
мерси мерси анонимнице, макар да те знам коя си;)
ааааааааааааааааааааа:)))))))))
цитирай
10. maymi - Аз пък
08.11.2007 15:38
по скоро се гнЕвя на "клетия избирател".....
цитирай
11. sparhawk - много готини изводи
11.11.2007 19:27
поздравления!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4638670
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930