Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2007 13:22 - Серго и Румен от Полски Тръмбеш
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 1299 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.10.2007 13:24


          След Веселин Маринов, известният наш фолк певец, още една видна фигура от политическия ни живот е на път да се засели в китното градче Полски Тръмбеш. Да, става дума за българския министър-председател Сергей Станишев. Бурният успех на ГЕРБ беше засенчен, бе смазан от култовото изказване на Сергей, в което той приравни победата на БСП в Полски Тръмбеш с тази на ГЕРБ в София, а и в цялата страна. Господин другарю, да очакваме ли на следващите избори да сравните победата ви в Гниляне или гара Томсън с тази на ГЕРБ  в София, Пловдив или някой друг безсрамно по-голям град? Вашият министър Румен Овчаров, който явно е учил в Съветския съюз как се манипулира обществено мнение, твърди, че щял да поеме политическата отговорност. Да, обаче до ден днешен никой не знае какво е това чудо “политическа отговорност”. Да ви питам, то яде ли се, пие ли се, оре ли, копае ли, стреля ли? Или просто се споменава и всичко е оукей?

            Руменчо се кълне, че нямало да позволи на хора, които са направили всичко възможно, за да влошат резултатите на БСП от вота, да диктуват начините и времето, в които да се поеме отговорността. Предлагам ви да стане след 10 години. Или 20. Или на Куково лято. Серго, прати го на курсове при Дарт Вейдър да го научи на малко трикове с тъмната страна на силата. Дано да успее да му помогне за 2-рия тур. Защото Оби Уан Борисов ви чака и ще ви разкатае от бой отново и на втория тур. Там, където не можа на първия.             

               Господин Станишев, Румен твърди, че нямало хора в БСП, които били работели срещу нея. Само да Ви подсетя, името Божидар Димитров нещо говори ли Ви?

           Разбираме от другаря Овчаров, който също може да стане жител на Полски Тръмбеш, като един от последните червени бастиони у нас, че “Бригадир Аспарухов бил удачен кандидат, но бил привлякъл по-малко подкрепа, отколкото листата на партията“. Това какво значи? И още: кампанията и личността на генерала от ДС били причина за това. Аха. Обаче нито ръководството на партията, нито който и да е имат някаква най-малка, елементарна като мозък на чехълче, вина за провала. Явно виновни са международното положение, Иван Костов, Бойко Борисов и лошите учители, които какво още си въобразяват? Какво още искат?

            Отговорът идва от възпитавания от Негово величество Дани Вълчев, който любезно осведоми прегладнелите даскали, поливайки ги със студен душ, че нямал бил мандат за преговори! Моля!? А досега това какво беше? Освен, че беше седянка, нямаше ли и преговори? Ще се изложите пред чужденците, Сергей! Дай му мандат на Дани, че горкият, вече се чуди с бръснач в ръка, да се обръсне ли или да си отреже главата.

               Или вземете го и него в Полски Тръмбеш и да се свърши цялата агония, цирк и истерия. Три в едно, като тройна коалиция. Както сте тръгнали, съвсем скоро цялата партийна върхушка и всички симпатизанти ще се съберете в Полски Тръмбеш. Ако е възможно, там си останете, живейте и стройте социализЪма, както вие си го разбирате и знаете. Оставете управлението на България на някой друг. Явно не ви се отдава.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4642108
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930