Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2009 16:15 - Отворено писмо на Янчо Янчев до Пламен Юруков
Автор: ianchefff Категория: Политика   
Прочетен: 9530 Коментари: 46 Гласове:
0

Последна промяна: 12.05.2009 16:17


                     Пламене,
              спри се! Ти си единственият “председател” на партия, който се бори не за формацията си, а за Ахмед Доган. Фактите го доказват.
              Опомни се! Ти си единственият “председател” на партия, който не признава решенията на собствената си партия и работи за БСП/ДПС/ДС. Изслушай най-сетне това, което ти говорят хората и ще разбереш, че ти не говориш като тях, че ти не говориш като председател на тяхната партия. Че ти си една марионетка, която изпълнява чужди поръчки. За съжаление,това не са поръчки за кафе. Със или без захар.

                    Пламене,
                    спомни си собствените си думи. Спомни си обещанията, които даваше на членовете на СДС. Тези хора искаха силен и единен Съюз на демократичните сили. Това са хората, които те издигнаха, това са хората, които те свалиха. Това е демокрацията. Ако искаш да си част от нея, приеми поражението с достойнство. Иначе, повтарям, явно работиш за БСП/ДПС/ДС.
                 
Поръчките (но не за кафе), които изпълнаваш топят енергията в партията. Погледни в очите на чудовището до теб, което ти се е явило в образа на БСП/ДПС/ДС. Кажи му, че не се страхуваш от него и то ще се спихне, ще изчезне. Признай си греховете и наблегни на бизнеса. Явно го умееш по-добре. Политическата ти забежка вече свърши. Спри се, за да не се излагаш повече. Това, разбира се, ако наистина си седесар, а не агент на БСП/ДПС/ДС.
                 С изключването ти от партията, хората ти показаха, че ти е там мястото. Ако искаш СДС да остане само спомен, трябва да знаеш, че споменът за твоите действия ще те мъчи завинаги. Приеми го и не се прави на генерал без армия. Тъпо е, освен това е и демотивиращо.
                   Не Мартин Димитров, а ти Пламенчо отвори вратите на партията за чужди интереси и позволи да се гаврят с привържениците на СДС. Не допускай да се превръщаш в маша на председатели на други партии! Не допускай да си изпълнител на чужда воля и да подменяш мисията и дневния ред на СДС.
              БСП/ДПС/ДС имат план за приватизация на България. Не за приватизация, за унищожение! Не се превръщай в троянски кон на БСП/ДПС/ДС в СДС. Не бъди пионка, кукла на конци или там, в каквото се превръщаш на една твърде висока за демокрацията цена.

                 Освен това, Пламба,

                 ти обяви при оставката си, че я подаваш, понеже си загубил доверието в партията. Същата партия, за която сега си толкова загрижен. Понеже си седесар! Нелепо е това, нелепи са действията ти!
                 Твърдеше, че си седесар. Докажи го! Аз няма да ти предлагам да се връщаш където и да е. Късно е. Опитай да покажеш достойнство! Само това ти остана! Свали си червената маска, Пламене и погледни хората в очите. Очите на обикновения редови СДС представител. Истината за теб се крие точно там.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dantonov - Няма да те чуе. Лично му писах във ...
12.05.2009 16:51
Няма да те чуе. Лично му писах във facebook. отговори с общи приказки.
Изглежда, за него парите са по-силни от всякаква демокрация.
Изглежда за това е пратен, да съсипе партията.
И ние като последни балъци се хванахме на въдицата и гласувахме за него навремето...
И сега ще си носим кръста...
цитирай
2. flyco - хм
12.05.2009 16:55
Бе га ядохте кифтета не рвахте...
Искам да кажа, че Пламен Юруков беше избран легитимно за председател на СДС.
цитирай
3. dantonov - @flyco
12.05.2009 16:56
А Мартин Димитров как е избран? Нелегитимно?
цитирай
4. ianchefff - дантонов,
12.05.2009 17:03
8% бариера е махната.
:)
цитирай
5. ianchefff - фли,
12.05.2009 17:04
така е.
А сега легитимно е махнат.
Честито.
цитирай
6. gantree - @ Флайко
12.05.2009 17:50
Кюфтетата не са всичко на тоя свят, мой чорап.
цитирай
7. boristodorov56 - Браво за постинга!
12.05.2009 20:17
Нямам какво да коментирам,
но съм възхитен от автора и
подходящия тон за обянение на П.Юруков позицията
на онези, които са СДС- гласуващите за него.
цитирай
8. veselaj - И аз писах два пъти за Юруков. Пре...
12.05.2009 20:36
И аз писах два пъти за Юруков. Предателите се запомнят. Но мисля, че го движи страха, а не парите. Само не ми беше ясно, защо си го избрахте.
цитирай
9. ianchefff - boris,
12.05.2009 21:34
надявам се всичко да се развие добре за СДС, а не за Пламбата.
цитирай
10. ianchefff - весела,
12.05.2009 21:35
стават грешки.
:)
цитирай
11. sparhawk - прекрасно писмо
12.05.2009 22:16
към един човек, който явно е напълно покварен. Дано нещата се наредят.
цитирай
12. ianchefff - spar,
12.05.2009 22:19
пълен, та чак препълнен.
:)
цитирай
13. flyco - ганчо
13.05.2009 00:10
пак си се объркал
цитирай
14. анонимен - хипотеза
13.05.2009 03:48
Когато един човек върши неща противни на всякаква логика,

То може би този човек е получил заплаха за живота си,

И изпълнява нечии заповеди, само за да може да се спаси...

цитирай
15. flyco - Re: 14.
13.05.2009 09:29
Много е драматично да се достига чак до там в хипотезите, даже някак героично може да прозвучи. Вероятно става въпрос за по-тривиална зависимост, демек за пари.
цитирай
16. анонимен - Няма случайни неща !
13.05.2009 11:35
Общоизвестен факт е, че комунистите са изпечени мошеници и манипулатори. Конспирациите са им в кръвта. Все пак 100 години са се специализирали, нали!?Дори, когато са съсипвали живота на цели фамилии "съпартиици - другари"и физически са ги унищожавали, винаги са го правели на фона на хвалебствия и пищни траурни церемонии, с почести и благодарности за любимия"другар" и "в името на народа". Учили са се от Сталин...А останалата част от народа за тях са само работни пчелички, благодарение на които си пълнят гушите. Те крадат, ние плащаме и мизерстваме. Лицемерието и наглостта на триглавия змей са безкрайни. Но "троянски кон" е не само Юруков, много са. Сценаристите от БКП и ДС за съжаление успяват да дърпат много успешно конците както преди, така и след 10 ноември. Успяха да разбият СДС, направиха го с много хъс, защото се страхуват от нас. Спасението е всички да гласуваме за "Синята коалиция", ако наистина сме демократи. И в ДСБ, и в СДС, и във всички други десни партии сме НИЕ- тези, които изпълвахме площадите и булевардите на сините митинги, защото вярвахме в бъдещето на този народ и на България. Защо позволихме да ни откраднат вярата, надеждата и любовта към живота. Стига вече! Гласувайте за обединената синя опозиция и кажете ясно и категорично, че не искаме да ни управляват продажници, престъпници, крадци и мошеници! Нека измием срама от лицата си и гордо да вдигнем глави като достоен народ. Стига се плюхте и делихте! Не разбрахте ли, че ни делят, за да ни манипулират и управляват като овце. Силата е в единството! Единството на синьото дясно. От това се страхуват комунисти, догановци и царисти. Да ги изритаме демократично и завинаги! Ужасът, че ще загубят и ще си платят за сторените злини се чете в очите им. Десницата и Иван Костов са им още по-черни. Защо ли толкова ги е страх от Иван Костов и от всички нас!? Ясно е защо! С последни сили се опитват да хапят, да се закрепят и да спечелят служебно. Е, няма да стане! Няма да им го позволим! Писна ни!!!!!
А Юруков не заслужава да го коментираме. За всички е ясно, че е внедрен и му липсва както интелект и политическа култура, така също и достойнство и почтеност. Питам се само как и защо беше избран... Защо вършихме глупост след глупост, за да се докараме до тоя хал!? Дано всички сме помъдрели достатъчно! Дано!
цитирай
17. gantree - @ Флайко
13.05.2009 11:41
Стига с тая спетема, мой чорап. Мини на нескафе голд. По-леко е.
цитирай
18. flyco - Re: 17.
13.05.2009 11:43
Не ме наричай с обидни думи, излагаш се.
цитирай
19. photonik - Бой последен
13.05.2009 11:43
Ако се съди по последните отчаяни действия на Пламе Радонов - да виси по нощите в ЦИК с ясното съзнание, че отдавна е закъснял, то нещата са опрели до кокала. Откакто е съддадена демократичната опозиция тя винаги е разбивана отвътре от платени или волнонаемни мекерета. Но такава атака, каквато в момента е подета от всички страни - червени, ДПС, лъжедемократи като РЗС и Гергьовден, обикновени купувачи като Лидер и т.н., не е имало. Явно нещата са дошли до края и днешните властници никак, ама никак не искат да слязат от властта.
Е, добрата новина е, че пресолиха манджата и така консолидираха иначе доста разбитите сини редици. Сега дори хора, които иначе не биха избрали тях, ще минат на страната на опозицията. Прочее, време е да се проветрят помещенията :-)
цитирай
20. ianchefff - не се карайте, моля.
13.05.2009 12:01
Важното е, че Левски (сините) смаза ЦСКА (червените) в събота!
Това трябва да стане и на изборите.
Ето, това е важното:))))))))))
цитирай
21. eloiz - Ти си идеалист, Янчев
13.05.2009 13:30
И това ме радва) Малко останахме.
цитирай
22. ianchefff - ел,
13.05.2009 13:37
общо взето е така.
:))
цитирай
23. gantree - @ янч
13.05.2009 14:32
А, ти пък ... един селски отбор "смазал" друг селски отбор, голяма работа.
То и в Щатите стана горе-долу така, сините "смазаха" червените, та тая метафора не е като оная метафора, ако ме разбираш :))

***
Флайко, стойката на обиден интелектуалец много ти отива. "Гива ти", както казват пичовете на правилен български из монтанско-врачанските низини и висини. :)
цитирай
24. mapplethorpecala - отврат. . това ли остана от сдс. . ...
13.05.2009 15:01
отврат..това ли остана от сдс..
безидейна,нищожна,банална пляка.

теменугата надежда на корицата на ЕВА..
ето ви я емблемата на партията.
надето михайлова ,която шефчето на луйукойл си я поръчваше като кебабче на плажа в сл.бряг..какви сте теменуги..

и 4% няма да минете.

хареса ми това,което каза д- михайлов.
обещаването да се вкаа в затвора тоз,оня е готино за предизборна парлама,ама по всичко личи,че преди да вкараш в някой в затвора,трябва да можеш да си пуснеш докуметите поне без умопомрачителни грешки.

сдс и дсб приеха геронто линията на онази БКП/БСП,която уж така презираха.

в момента Сергей Станишев е 200 пъти по-десен от костов и оня евангелски стрък в сдс
цитирай
25. gantree - опа
13.05.2009 15:16
Почна се :)
цитирай
26. ianchefff - ган,
13.05.2009 15:16
Левски е отбора на народа, т.е. и мой, много те моля!!!
цитирай
27. ianchefff - маппле и там каквото е още до края,
13.05.2009 15:18
това "шефчето на луйукойл си я поръчваше като кебабче на плажа", както и правописа ти го оставям без коментар.
Кажи какво предлагаш?
цитирай
28. анонимен - Може би
13.05.2009 19:01
А може би просто са го заплашили да разкрият миналото му като агент Сотир? Макар че не ми се вярва да е чак толкова чувствителен на тази тема.
цитирай
29. ianchefff - а може да е
13.05.2009 19:06
обикновен педерас.
(не педераст, което е различно)
цитирай
30. net - Чета коментарите и "посин...
15.05.2009 14:44
Чета коментарите и "посинявам" от яд.
До там ли я докарахме, Да се биете в гърдите докато посинеете и така да докажете, кой е по син.
Не е ли по-логично да застанете един до друг и кой с каквото може и както може та един да не остане.
Защото след месец два пак ще ни се смеят- "Кучетата лаят,ние в правителственият самолет си летим"
цитирай
31. ianchefff - нет,
15.05.2009 14:49
от 1 страна си прав(1),
от друга, очевидно е, че несе получава.
А и няма смисъл от безпринципно обединение.
Синьото и дясното не са достатъчни.
цитирай
32. net - напротив -Права съм и не говоря за ...
15.05.2009 15:20
напротив -Права съм и не говоря за обединение на партии в измислени коалиции, а за обединение на хора, в защита на малкото останали човеци
цитирай
33. ianchefff - ne si права.
15.05.2009 15:23
Хората се обединяват около партии.
А не около трамвайни спирки.
И ако партиите а калпави, не става.
цитирай
34. mapplethorpecala - добре де. . останаха извън властта и ...
16.05.2009 12:09
добре де..останаха извън властта и
всичко свърши..целият демократичен ентусиазъм..цялата "уж дясна ,християн демократска онтология си замина в мивката..
каква жалка история..Нямам милост към такива !
кажи една идея ,една смислена ситуация свързана с михайлова например.или с дясното..или със СДС..или д ДСБ ..освен иво беров дето нещо още мърда ...гилип димитров -аут..едвин-аут...някакво смешно легалистко братство е завладяло СДС-то,а в ДСБ от ченгета-сегашни и минали човек не може да си вземе въздух!
тук там някое Дясно хипарче ще пусне в пространството някаква такава селения като бийте им дузпата..чакай бе,байно,ами на теб като ти е бита отдавна ,кво се правиш че искаш да биеш някаква дузпа..искаш да изнудваш..нищо повече.
като оня Атанасов..истински подлец и изнудвач!!!

познавам тези хора отблизо.на техен фон именно Сегей СТанишев изглежда като Тони Блеър с джон мейджърско куфарче!


добре те,къде бяха през тези 4 години..по къщята,като в турско робство..някакво домашно кухненско удобно сдс..пуйки кресливи..недоучили,недонаправени...
няма пара няма служене.
от обикаляне по кафенета и плажове се спаружи,пожвехна и тази яворова "теменуга" непогалена.
за лошия вкус ,виден от сниката в сп.ЕВА да не говорим.
все пак беше мин на екстерора.
за труистическата пляка и н и щ е тата и (политическата,визионерската,политикономската ) идеща от постовете в блога на ал божков дори не си струва да се каже повече едно "нищо!"
как може да не ви прави впечетление безотрадноста на тези хора..
не са водени от никаква същност.
дясно без същност..е по -лошо и от дельозиански (не)разбран shit
цитирай
35. ianchefff - map,
16.05.2009 12:18
кажи 1 ченге в ДСБ?

Има страшно много добри неща направени, предложени и т.н. от СДС и ДСБ.
Чети не само в-к Труд и останалите подобия, осланяй се не само Кеворкян...
И т.н.
Не ми се занимава с безмислените ти брътвежи.
Мисли, преди да пишеш глупости.
цитирай
36. mapplethorpecala - Иван костов. . не е направил така че ...
16.05.2009 12:47
Иван костов..

не е направил така че да ми докаже,че не е ченге.

а пък за тези,дето им показаха досиетата..свиленов.
атанасов.шефчето на фондция демокрация..десетката
цитирай
37. ianchefff - кое шефче на
16.05.2009 12:52
фондацията?
Кой Свиленов, кой Атанасов?

Какво искаш да направи още Костов?
Кой си ти, че специално за теб да има доказване?
Всъщност твоят начин на мислене е ченгеджийски. Говорят се празни приказки и се очаква някакъв ефект. Но това няма да продължава вечно, бъди сигурен.
Смешна работа.
цитирай
38. mapplethorpecala - кое е смисленото. . . мога да кажа, че ...
16.05.2009 12:53
кое е смисленото...
мога да кажа,че през живота си не съм си купувал в-к Труд,а кеворкян не съм го слушал от 1884.
не знам какво има да чуя от него..да не би ти да го слушаш.явно знаеш какво говори..аз не знам.

какво направи СДс,което и БСП не направи.
НАТО,ЕС..нещо да кажеш/
същите лелички и хипаро-комсомолци
цитирай
39. mapplethorpecala - например костов да отвори досие...
16.05.2009 13:05
например костов да отвори досиетата,а не да ги позлва за да изнудва.

защо не ги отвори..кой сложи начело на нефтохим..руснаци..за шеф -момче от правец,пар екселанц ченгета..
чорни сделчиците..
атанас свиленов..
генерал Атаносов не е ли ченге.
имаше една светска фигура в ДСБ и те не можаха да понесат неговата на д-р Николай Михайлов идеалистическа нагласа и желанието политическото дясно да е воля и субстрат,а не бабини довитинини-кръг лев шестов и религиозна формация с архиерей иван костов
цитирай
40. анонимен - пекала и там каквото е още в началото
16.05.2009 16:55
....дрън , дрън .... ..... Костов .. дрън .... виновен ...дрън ..да ми докаже ...дрън ..досиета ,руснаци .. дрън , дрън ...оня Атанасов ... дрън... изнудвач ....СДС ..ДСБ............ бабини довитинини д-р Николай .......дрън , дрън чи пляс ,пляс...Сегей СТанишев...пляс ..като Тони Блеър ....политическата,визионерската,политикономската ....и т.н. Убаво, ама многоооо бе пекала !!

ianchefff , писмата ви са страхотни , събирам си ги в Германия и често ги четем с приятели !!!
Успех и до нови писма . поздрави Kirov

цитирай
41. ianchefff - kirov,
16.05.2009 17:07
благодаря.
Мислех да не отговарям, че е безсмислено, но вие сте отговорил подобаващо.
Поздрави.
цитирай
42. photonik - Хайде пак
16.05.2009 20:55
Рядко се включвам с повече от един коментар по тема, ама на - засърбя ме.
За щуротиите на Костов и управлението му мога да говоря поне 1 час, без да спра, и то с факти от първа ръка, а не журналистически дивотии.
НО! Има едно голямо НО. Въпреки всичко правителството на Костов беше ЕДИНСТВЕНОТО, което започна реални и радикални икономически реформи. Беше лоялно към европейските си партньори и поддържаше проевропейска позиция. Към днешна дата хубава или лоша Синята коялиция е единственото - подчертавам единственото - смислено формирование в дясната част на политическия спектър. Така че дебатът е излишен - дори и да имат кусури, трябва да бъдат подкрепени, ако искаме по някакъв начин да се сложи край на ченгесарската хегемония.
P.S. В крайна сметка и моят отбор са кръгли идиоти, но си ги подкрепям - те са си моят отбор. :-)
цитирай
43. mapplethorpecala - и аз съм седнал да обяснявам. . такъв ...
17.05.2009 07:27
и аз съм седнал да обяснявам ..такъв пенкелер демократи сте всички,че се питам дали ми е разрешено да ви напсувам.

фотоник,ами то ей с таквизи мътни шлагери довождате ченгетета на власт.

и какво ,понеже надежда си е наша ,дайте да я търпим тази бубулечка.

или пък легалисткото ядро в сдс?
хахахаааа!ах!
една сутрин по канал1 бнт;ето ви конкретно изказване.
представителя на СДС заедно с Герб .:
защо не се приели били закони за ползване на СРС(спец.разузнав. средства) за в деня на изборите..
ей това си е чиста
гнусна легалистка безпомощност!!!!!!!!!!
ами че нали ,ако един ден ни останат само тези избори и ако ченгетета ползват и в този едничък ден СРС та ,тогава завинаги ще се простим сами с демокрацията ,бе,байно!
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

искам сега аз да попитам
има ли в СДС някой ,който може да направи доклад,за това,какво са работили през последните години.4 или 8.
какви кафенета посетиха,какви ресторанти.

да видим каква работа е кипяла.идейна,партийна,организационна.
много съм любопитен някой да ми покаже работния компютър на бубулечката надежда.
да видим там има ли поне една статия конспектирана на някой десен мислител.да и видим черновите за изказванията,онези мисли и чувства,които са я вълнували...несвързани с бикините й.



преди три години.
секретаря на СДС;при кориртаоров.
разговора изглеждаше горе долу така:
ха да въ видим сега защо сте срещу БСП?!
защото са лоши.
познавате ли един техен документ?
познавам документа ,че са лоши.
от кой е този долумент?
аз господин коритаров, съм дошъл да говоря за бъдещето на СДС,а вии грледайте са сега какви неща ме питате.
може да съм много проз ,ама съм си от СДС.

то и бакърджиев беше от СДС
и йордан цонев.и бисеров
чакайте да продължавам ли..това ще стане прекалено несериозно ,ако продължа!
цитирай
44. mapplethorpecala - а да. . и да ви кажа. . по/голям успех ...
17.05.2009 07:35
а да..и да ви кажа..по/голям успех надежда би имала ,ако й се даде да управлява някой син ресторант..и там в него художественото партийно слово...

и най вече.
отдавна вече СДС не е изразител на модерните,реформаторските ,демократичните,антитоталитарните тенденции.
напротив ,техен дезизразител е.
няма никаква политическа субстация .
толкова празна,толкова безидейна толкова блудкава политическопартийна формаяма един там да туриш напред да представлява..ама какво да представлява..то такова няма нещо няма..освен да представлява себе си..както прави иван костов.
цитирай
45. ianchefff - mapplethorpecala,
17.05.2009 10:04
нямаш спиране, а?
Пак си се развихрил с глупостите.
Все още чакам да посочиш 1 ченге в ДСБ.
Но не Атанас Атанасов, той не се брои.

И 2-ро, да те питам, какво предлагаш?
цитирай
46. анонимен - map + там каквото е още до края
17.05.2009 16:24
Прочети това и ще ти дойде идея за предложение - " 29.11.2008 11:25 - re: ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ (записките на един опълченец) 1 част "

Казвам се Стамат. Селянин съм и съм прост. Горд съм със себе си. Миналата седмица ние, най-умните и ............Така започва и е пълно с идеи !!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4622939
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031