Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2008 15:05 - СПЕШНО ДА СПРЕМ ПЪРВАНОВ!
Автор: ianchefff Категория: Политика   
Прочетен: 6462 Коментари: 23 Гласове:
0

Последна промяна: 29.01.2008 16:04


            Да не гласуваме за Георги Първанов следващия път. Или ако може още сега да го изгоним. Да направим така, че да се скрие. След края на мандата му може да е късно. Тогава светът ще е друг. А ние ще сме си същите. И Георги Първанов – Гоце ще си е същия. И ще си знае своето. Което никой не може да разбере какво е. Трябва незабавно да съживим Неделчо Беронов. Или Петър Стоянов. Или дори Желю Желев. Някой трябва да замени настоящия президент. Някой трябва да се опълчи на Червената армия, която още живее в сърцето на Гоце. Нека веднага да сменим Първанов с президент, който работи за България, а не за Съветския съюз. Защото и на най-немарливите политически хора почва да им писва.

            Руската мечка не може да се промени. Затова е руска мечка. Колкото и да е любима на някои от вас, болезнено започва да дразни с ръмженето си.

            Заради една тръба и една нова АЕЦ, харизани на руснаците, няма как да заобичаме Първанов.  И Европейския съюз няма да го заобича. Нека да отидем до края. Да свалим Първанов. Да му помогнем да се върне на село. В краен случай в Перник. С нищо неказването си и нищо неправенето си само пречи. По света за разлика от у нас, лошите политици сами си тръгват. Усещат се. У нас е точно обратното. Трябва да бъдат изкарани от политиката със сила. В по-лошия случай с бой. С викове, стачки, протести, митинги, шествия. Забравихте ли 10 януари? Беше преди 10 години. Скоро. Така се прави в нормалните държави. Да си спомняте Първанов да е заявил категорична позиция в последно време? В последната година? Аз не. Първанов прилича на градински червей радващ се на незаслужено медийно внимание, случайно попаднал в президентството. Или не случайно, а с помощта на КГБ. Или ДС. Ама то не беше ли едно и също?

            Лошите президенти не ги избират за втори мандат. Ние го направихме. Нека да не го допускаме отново. Ще тръгне да строи трета АЕЦ. Ще прекара още тръби през територията ни, а накрая Черно море ще се превърне в обикновена клоака, пълна с петрол.

            Лошите президенти след края на мандата си се скриват в миша дупка и седят тихо и кротко. У нас не е така. Нека да му помогнем да си иде. Трябва да се намери начин. Не мога да повярвам, че няма начин агент Гоце да се разкара.

            Държавният пиар на Гоце – БНТ отново заявиха, че са достойни за презрение след три часовия водевил в неделя. След него Русия си е пак същата. И България също. И това не е добре. Но все пак БНТ не е всесилна. В БНТ просто има една пасмина некадърни “професионалисти”, които заработват бюджетните си помощи, обгрижвани от президентството. Но не са всемогъщи, за да вдигат безсмислено рейтинга на президента. Ясно е, че БНТ работят за Първанов, но въпросът е всъщност, за кого работи Гоце? Сещате се, нали? Не. Не е за нас. Нека да го махнем тогава. Или поне да не гласуваме за него на следващите избори. Цял свят ни се смее. И ни сочат с пръст. Сочеха ни с пръст, когато бяхме в соц. лагера. Сега сме в Европейския съюз и пак ни сочат с пръст!? Докога искате това да продължава?

            Единственото хубаво на втория мандат на Първанов е че краят му все ще дойде в един момент. Заради БНТ, заради неговите пиари, заради неговите съветници (някои, които вече са в по-добрия свят), Първанов все още ни залива с порой от нищо незначещи, безсмислени и объркани фрази. А ние седим и го гледаме тъпо. И си плащаме затова с данъците, които отиват в телевизионната дупка БНТ.

            Мисля, че е крайно време нещо да се направи. Иначе руската мечка не само ще дойде, ами ще си роди малки и България ще се напълни с безброй малки руски меченца, които ще се топлят на радиоактивните облаци от поредната гръмнала АЕЦ. И ще си плуват в морето от петрол, изтичащ от километрите спукани руски нефтопроводи. Ще си ръмжат и ще си джвакат на воля. Те са си свикнали. Ние не сме. И ще се зачудим какво да правим. Но вече ще е късно.







Гласувай:
0



1. zaw12929 - zaw 12929 Времето е пред нас, да се
29.01.2008 15:20
направи най доброто за България
Вижте http://zaw12929.bl0 bg w materiala ot 29.01/08
"Как да се броим" по то1но клипа България-Европа там и Успех!!!
цитирай
2. divini - Обаче
29.01.2008 15:26
трябва и Марин да си иде. Защото ако Гоце сдаде багажа и оставим вицето му.. ще стане голям панаир. Вместо натовски бази- руски...
цитирай
3. lucasbg - както стана традиция в булгаристан
29.01.2008 15:54
най-много да го направят водещ в радио дарик
цитирай
4. chara - не искам да ви отчайвам, но
29.01.2008 15:57
"крайно време е нещо да се направи"
според мен времето изтече преди 1-2 години!
и "мечетата" са тук вече ...
за сега просто не е в техен интерес да ги разпознавате, но ... ще видим до кога?!.
цитирай
5. viovioi - Янцев, под израза "да свалим Президента" нали
29.01.2008 16:06
нямаш в предвид "онова" двусмислено сваляне. В първия смисъл - добре, ще го разведем и ще го оженим за манекенка, но втория , да не искаш да го пращаме при Кенеди бе човек? Стой ,недей така!!
цитирай
6. ianchefff - жио,
29.01.2008 16:10
не нямам предвид "онова" сваляне.:)))
И да се обясня: Първанов няма право на трети мандат.
Идеята е да се разкара от политиката веднъж за винаги.
Знам, че е невъзможно, но не ми пречи да се пробвам...

:)))))))))
цитирай
7. bamby13 - ianchefff , човече
29.01.2008 17:52
кандидатирай се ти! Сериозно говоря, не се будалкам. Ще агитирам за теб под път, над път. И "сокола" искам да разкараме чка в Диарбекир, 'щото както каза "най-лошият" и "най-виновният" той е проклятие за България
цитирай
8. ianchefff - bam,
29.01.2008 18:02
едно време полу на майтап си говорех за това.
Обаче един ден, пак си говорехме по тази тема и един познат оператор вика: представяте ли си двамата президенти Хелмут Кол и Янчев един до друг?
Понеже аз съм дребен... е, умряхме от смях всички и така се отказах от тази си идея.:)))))))))))))
цитирай
9. bamby13 - Кол вече го няма
29.01.2008 18:15
но Саркюзи е на линия и не бих го причислила към високите ;-)
цитирай
10. ianchefff - bam,
29.01.2008 19:35
ами... ъъъ...
какво правим тогава, ебаси...
Ама от друга страна, аз ако стана президент постоянно ще се смея, щото ще е забавно...
Журналистите няма да могат да разбират кога говоря сериозно и кога се бъзикам... щото обичам постоянно да се шегувам... и ще настане голем майтап, да ти кажа...

:))))))))
цитирай
11. bamby13 - ма*ната ми на джурналистите
29.01.2008 20:42
'еле па на тия с плитките мозъчета и продажно перо....голям майтап ще настане, верно. Ти ще се смееш, а душманите ще пуачат ;-)
цитирай
12. ianchefff - ама трябва не само аз
29.01.2008 21:25
а и целия народ или поне половината и той да се смее...
хахахааа:))))))))
цитирай
13. bamby13 - 10% поне със сигурност
29.01.2008 21:44
а за останалите обещаваш че ще летят печени пилета
и със силна ръка ще ги водиш, па да видим тогава
:-)))))))))
цитирай
14. ianchefff - обещавам!!
29.01.2008 21:55
1 циганин и 1 циганка плавали в една лодка.
Нещо станало и лодката взела да потъва. И циганинът казал: Господи, ако се спасим, ще ти направя 1 свещ чак до небето...
Циганката: а бе, що лъжеш, каква свещ ще направиш, нищо няма да направиш...
Циганинът: мълчи, ма! То обещаването не е като правенето...

Та така.

:)))))))))
цитирай
15. bamby13 - Така де
29.01.2008 23:09
Никой не може да ти толкова, колкото аз мога да ти обещая ;-)
цитирай
16. divini - тамън да падне и не може ....
30.01.2008 09:29
Самолетът на българския президент Георги Първанов "Ту 154" кацна аварийно тази нощ на летището "Лажес", на Азорските острови. Самолетът е кръжал повече от 4 часа във въздуха, за да може да кацне отново на Азорските острови.
Първанов и придружаващата го делегация пътуваха за официално посещение в Мексико.
цитирай
17. ianchefff - div,
30.01.2008 09:38
сигурно са искали да предложат на мексиканците петрол, щото вече ще си имаме излишък след тоа договор с руснаците.
А може би и ток, щото пък с АЕЦ Белене ще станем енергиен тигър на Балканите и околността...
Ей го де е Мексико, ше пуснат тръбата за черното злато и ше опънат ел. жиците за нула време...

хахаххааааааааааааааааа:)))))
цитирай
18. milionche - Не знам, Янчев,
30.01.2008 11:12
дали не е късно вече- както казва Чара. И да си тръгне- след него ще останат неговите "ученици", които сега му се кланят....Трябва ПЪЛНА ПРОМЯНА! Но кой да я направи - народът е смачкан...от работа и от безработица, от безхаберие, от бедност и глад, а младите продължават да излизат. Е, какво- и президентът ги насърчи в медийната си изява в неделя. Щели да лобират в чужбина и да доведат...чужди инвеститори! Представяш ли си????? И колко от тях? И кои от тях?
Искам само децата ни да живеят в нормална държава. Много ли искам?!
цитирай
19. drona - Ми
30.01.2008 11:44
виновника за това г-н Първанов да стане президент т.е. г-н П. Стоянов, замина за чужбина откъдето да коментира "тази страна" .....
цитирай
20. bamby13 - С цялото ми уважение към drona
30.01.2008 12:21
не мога да се съглася с коментара и. Виновен Първанов да стане президент е "Н.В."-Избирателят
цитирай
21. drona - @bamby13
30.01.2008 12:57
ествествено, че Н.В. избирателя е виновен, обаче ако се върнем малко назад в историята - Бат Петьо беше безспорен фаворит; после - появи се Богомил Бонев и драгите зрители станаха свидетели на една роднинска свада ..... В БСП тогава никой не искаше да се кандидатира и Първанов един вид се "жертва" ....

***

Къде е тук урока на историята? - "Съединението прави силата" ..... Така че единственият начин да се спре "Първанизацията" е чрез обединяване на десните партии, борба за подкрепа от прагматичния избирател .... друго нема в цялата схема ...
цитирай
22. viovioi - Янцеф, леле как предизвикваш съдбата..
30.01.2008 14:56
не дърпай дявола за опашката, че на косъм беше да го "свалиш" от бая високо.
цитирай
23. ianchefff - жио,
30.01.2008 15:09
де късмет, де...
Шегувам се, господин Петков.
Шегичка.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4627420
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031