Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2010 12:34 - Правителствена шизофрения
Автор: ianchefff Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 21432 Коментари: 66 Гласове:
-29

Последна промяна: 29.09.2010 13:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

„Няма да се въвежда допълнително 20% заплащане на здравните услуги", отсече премиерът Бойко Борисов.Отсече, не просто каза. Т.е. който си мисли, че ще има 20% отгоре за лекуване, може да се гръмне. Сега, идва въпросът, дали може да е 30% или пък 40, или 50%? Според мен, може. Защото Бойко каза, т.е. отсече, че няма да е 20%. Нали? Прав съм.
          Ето защо мисля така: значи, между другото, вчера при Сашо Диков, Бойко Борисов обясни на целокупното чалгаристанско население, че а някой е поискал да стачкува, а Бойко си отива! И идва кой? Как кой бе, драги зрители? Идва Баба Меца, циганката, Торбалан, Доган, Станишев, а може и Иван Костов. Както и още един куп страшни приказни и не само приказни герои. Аз не знам защо Бойко ги говори тези неща. Не ми изглежда да се е уплашил. Вярно, призна, че е изморен, ама то, кой не се изморява! Аз, след секс например, също съм изморен, кога повече кога по-малко. Но тук не става дума за моите физиологични особености, а за премиерските такива. Вчера обясних на целия свят, че краят на света ще през 2020 година, но допуснах съвсем основателно, че може и да не е тогава, щото Бойко може да го преодолее. И аз вярвам, че ще го преодолее. Така.
            Да видим за увеличението какво може да се каже!
            Става ясно, че няма да е 20%. Бойко вика, че а някой си помисли за 20%, а му е хвръкнала главата. Образно казано. Но Бойко не каза нищо за 30, 40, 50, а защо не и 80% процентно увеличение. Освен това, леля Анче, дето сега случайно е здравен министър говори за 30%. Ето: „
Най-вероятно ще има доплащане в болниците, но все още не е ясен точният процент.” Супер мега яко. Молете се, чалгаристанци, процентО да е по-нисък. Може да е и 2%. А може и да е 55%. И тогава лошо!
          Леля ви Анче, здравната министърка, сподели и това: "Изказването на премиера Бойко Борисов, че на този етап няма да се въвежда допълнително 20% заплащане за лечение е напълно коректно, защото към момента няма остойностяване на медицинските услуги”. Значи, това е реверанс към премиера. Реверанс, не знам някой с мръсно подсъзнание какво може да си помисли, но аз подчертавам – ре-ве-ранс! А премиерът е изморен. Знае се, човек, който е изморен често се изнервя. А с този реверанс леля Анче си пази задника. Щото едно е задникът ти да седи в министерско кресло, съвсем друго е да седи на столче на женския пазар, нали? Именно, да!
           "Така че кой е казал, че доплащането ще е 20%, може да е 30%. Ние не знаем процента". Ето, пак греда, драги зрители. Нещо като гредите на Бербатов. Той ги цели, пък другите му виновни. Странна работа. И никой не знае колко е процентът, дееба и процента. Ами да питат октопода Паул, той ще им каже.
           Леля Анче говори още и
за доброволен здравноосигурителен фонд, който в момента се обсъжда дали да се  въведе и у нас, каквато била практиката в другите страни. Пациентът, който участва в този фонд, ще играе и ролята на контрольор...”
           Ъ-ъ-ъ?! Моля? Тук нещо не разбирам. Значи, всеки си плаща осигуровката, после обаче доплаща и за фонд. А освен всичко пациентът ще бъде и контрольор. Остава всички пациенти да се задължат да ходят облечени като контрольори в градския транспорт и тогава ще си ебе майката. Отвсякъде. Като идеш в болница и ще се чудиш в болница ли влизаш или в централата на градския транспорт.
           И на всичкото това отгоре,
всеки щял сам си направи сметката дали е нужно да влиза в болница. Супер! Страхотно! Значи вече няма нужда от лекари джипита! Щото пациентът сам си решава, дали да влиза или не в болница!
            Примерно, някой го заболява главата и той решава, че трябва да му се имплантира мозък. И отива да виси пред кабинета на неврохирурга. А то, просто било от препиване предната нощ.
            Жена пък, я заболява корема и решава, че се нуждае от лечение на яйчниците. А то се оказва, че страда от запек.
           Трети пък, драги зрители, представете си само, го заболява задника. И си мисли, горкият, че има хемороиди и глисти. И мотае докторите няколко месеца с хемороидите си, понеже го боли отзад. Накрая се оказва, че е обикновен педераст.
           Но! Вярвам, че това просто ще са проблеми в началото, докато тръгне системата. После всичко ще се оправи.
        Има и още веселба, чакайте.
"Днес всички доплащат нерегламентирано или полурегламентирано и навсякъде по света основният пакет е недофинансиран".
           Абе, другарко, вие добре ли сте? Значи всички в момента са извън закона. Къде
нерегламентирано, къде полурегламентирано, така ли? А и за целия свят става дума! Ужас! Значи по целия свят има проблем със здравната реформа. То, тогава ние за какво се ядосваме толкова? След като и нормалните европейци са на нашето дередже, всичко е наред, нали? Ох, отдъхнах си. Щото си викам, ама тук не е добре, ама тук е зле положението, пък то, навсякъде било така. Супер. Ей, изравнихме се и ние по стандарт с европейците, браво, браво, откога го чакам това!
           
"Ние живеем по-кратко, отколкото в Европа. Разходите за здравеопазване у нас са по-малко за глава от населението. Чрез доброволното здравно осигуряване ще променим нещата, така че да се изравним с Европа", сподели още леля Анче, за оцелелите от сутрешнотелевизионната здравно министерска приказка зрители. Т.е. казано директно, ние мрем повече от нормалите хора по света. А като почнем да си доплащаме 30, 50 или 90 % отгоре, ще  почнем да мрем по-малко. Ако не сме измрели при търсенето на пари за % отгоре. Да, разбирам вече идеята.
            Питате се, как свършва целият сутрешен министрески водевил? Как!? Ами снощи премиерът каза, че ако някой дръзне да стачкува, той си подава оставката. И леля ви Анче, понеже е гърмян задник, пардон, гърмян заяк и тя така:
"Няма никакъв проблем с моята оставка, излизам от студиото, написвам я и я подавам, но какво ще стане с реформата?”
            Ето и тя рипа за оставка. Ами подайте си я бе, госпожо Борисова, пък може и да е за добро. Щото незаменими здравни министри, аз поне досега не съм чул да има. Дори и в нормалния свят, дето хората живеят повече от нас, чалгаристанците, и там здравните им министри се сменят чат пат.
            Това е, драги зрители, нивото на правителството по отношение на здравната реформа. Пълна каша. Сполучливо наречена от мен шизофрения. Казвам сполучливо, понеже не съм скромен, това е причината!
            Сега отивам да стискам палци никой да не си мисли за стачки, щото тогава страшно. Идват Торбалан, Доган, Сергей, Баба Меца и останалите приказни герои.
            И циркът ще се превърне в приказка. От страшните. Дето накрая все някой някого изяжда. Но пък, ако народът се опита да изяде управниците си, може и да е за хубаво. Само че, едва ли.

 

За финал следват няколко имейла, които получавам от почитатели, фенове, загрижени хорица и постоянната пасмина от сбърканяци: 

 

            Изпратен от: Жена (илариона@бгмайлнет.цом)
            Скъпи Янчев, питам, как може жена работила 20 години и съкратена от ГЕРБ правителството, след 2 месеца имам главоболие, а докторите ми казват, че не съм осигурена? Какво да правя?                       
            Отговор:
Илариона, всичко ще се нареди. Ето и онзи ден Дянков каза, че след 10 години тук ще е райско. Така че, потърпи още 10 години. Не вярвам болката ти да е толкова голяма. Нали? Хайде, чао. И в никакъв случай недей да стачкуваш. То, ти си безработна сега де, ама аз за всеки случай те предупреждавам!

            Изпратен от: Бай Хуй (байхуй@глупаци.нет)
            Смешник! Ти си един от гласувалите са ГЕРБ!
           Отговор: Драги ми Бай Хуе, споко, не съм гласувал за ГЕРБ. Даже, не мисля и да стачкувам. Така че, аре у лево.

 

            Изпратен от: баба Ленче (баба@маймунско.орг)
           Чедо, кой туй с тес пруценти ве? Аз ко да прая сега?                            
           Отговор:
Спокойно бабо Ленче, всичко ще се оправи. Ти само недей да стачкуваш.





Гласувай:
32




Следващ постинг
Предишен постинг

1. cefulesteven - Честно, специално за това прави...
29.09.2010 12:49
Честно, специално за това правителство трябва да се измисля някаква нова медия и да се въведе нова технологична джаджа. Следене на решенията, в реално време. От началото, че досега прилича всичко на партенките в казармата: това ще става - това няма да става, ама така е - ама иначе е. Днес, няма печатно издание, което да не дава като последна информация, че 20% ще бъдат въведени, а информацията да изглежда, като че ли някой не е бил в час. А на премиера много му отива да се прави на сърдит.
цитирай
2. flyco - =
29.09.2010 12:51
Направил си грешката да коментираш некоментируемото :)
цитирай
3. andrei - За правителствената шизофрения има едно единствено лекарство.
29.09.2010 13:03
Доктор Гилотин го е изнамерил преди повече от двеста години.Осведомени люде казват,че това лекарство помагало и при косопад и пърхот.
цитирай
4. despinida - Пародията Ана-Мария, освен за Малък градски, зад канала...и то по време на антракта,
29.09.2010 13:08
май за никъде не става....не за женски пазар (ще отблъсква клиентите към отсрещните сергии...:))), еле па за у мистирското кресло в Здравеопазването....
То, Бойко, ко беше викнАл Баба Гицка (всеки средноинтелигентен човек, познава това бабе, а не като баба Борисова, дет`я намериха на сред кръстовището), да я напрай министърка, по-щеше да нацели персоната...
ПП: Не мога` им понасям некадърността, чакам с нетърпение и най-малък знак от Торбалан, БабаЯга, Карабас-Барабас, КашчейВелики, даже ако щете и Змея-Горянин, че са решили да им врътнат по един зад вратЪ...или да им ритнат по един в задниците...
цитирай
5. nicodima - Ооо, Янч, нещо си изостанал с инфото...
29.09.2010 13:20
Тя здравната реформа у нас отдавна е закрепена, а правителството на ГЕРБ просто я доразви... В посока - най-здравото население и най-малко лекари на глава от населението / просто защото са здрави /. Първо - емигрираха пациентите, след това - емигрираха лекарите; естествено, където са пациентите - там са и лекарите. След това останаха пенсионери и цигани. Пенсионерите се запътиха към небесните селения, за циганите важи естествения подбор - те са си здрави.
Аз предлагам да закрием МЗ! Като край на реформата! Какво да здравеопазваме, то не остана кого?!
цитирай
6. ianchefff - стеф,
29.09.2010 13:25
тия дни някакъв сайт направиха, да следял изпълняват ли се обещанията. не знам дали може да мери проценти, ще видим.
Поздрави.
:))))))
цитирай
7. ianchefff - fly,
29.09.2010 13:26
явно ми е кеф да се боря с вятърни мелници. :)))
цитирай
8. ianchefff - андрей,
29.09.2010 13:27
то си е така, ама все пак, 21 век, т'ва онова. Ще видим, ще видим. :)
цитирай
9. ianchefff - деспинида,
29.09.2010 13:30
ти чакаш, ама да видим кога ше е.
цитирай
10. ianchefff - никодима,
29.09.2010 13:32
да ти кажа, макар и зверска, идеята ни не е лоша.
Трябва помислят отговорните люде.
:))))))))))
цитирай
11. andrei - Докато си приказваме в нета,
29.09.2010 13:45
баба Яга си подаде оставката,която е била приета от Главанака.Очаквам да не се забави много и неговата оставка!
цитирай
12. ianchefff - мда.
29.09.2010 13:51
Виж как се получават нещата на премиера.
Знам аз, че е голяма работа, трябва повече да му вярваме и всичко ще се нареди.
цитирай
13. gothic - Срещнатата на кръстопътя ме хвърли ...
29.09.2010 14:01
Срещнатата на кръстопътя ме хвърли в амок сутринта. Даже подхвърлих на жената, че ако беше имала късметя да я срещне БББ на някой сокак, току виж тя е сега министър на финансите. Ама тя ми каза, че може да не е негов тип. Ма знам ли....
цитирай
14. анонимен - Честита блага вест! Ана-Мария е ...
29.09.2010 14:04
Честита блага вест!
Ана-Мария е аут. Таз година Ана-Мария, догодина - Боко!
цитирай
15. ianchefff - готик,
29.09.2010 14:05
значи, виж как сам си създаваш проблеми. Питаш я, подхвърляш, предполагаш, чудиш се и т.н.
Мълчи си следващия път.
:)))))))))))))
цитирай
16. ianchefff - анонимен,
29.09.2010 14:07
за лелял анче добре, ма за премиера внимавай. Има агенти навсякъде.
Дори и тук, дори и тук!!!
цитирай
17. andrei - Дянков и той искал да си подаде оставката,
29.09.2010 14:15
но любовницата му го заплашила,че ще го изостави...та за сега си оставал министър!Май ще излезе вярна мълвата,че Дянков ще надживее премиера във властта!
цитирай
18. penchoan - Много му отива на Борисов да се прави ...
29.09.2010 14:26
Много му отива на Борисов да се прави на доброто ченге, а на Дянков и Ана-Мария дадоха ролята на лошото ченге. След като стана ясно, че номерът с 20% добавки няма да мине, а само ще увеличи неосигуряващите се на 3 милиона души, доброто ченге отсъди - няма да се доплаща в болниците. Е, все някой трябва да опере пешкира, но сигурно ще е баба Ана, защото добре се усмихва.
цитирай
19. ianchefff - андр,
29.09.2010 14:43
да се оправя както намери за добре.
цитирай
20. ianchefff - пенчо,
29.09.2010 14:45
то, пешкирът с оставките е ясен, въпросът е кой ще опере пешкира с реформата. Че той е доста голям и тежък.
цитирай
21. benra - от Лъка Страйкова стачка@оставка.биби
29.09.2010 14:51
Янчефф, а аз ся кво да праа?
цитирай
22. ianchefff - ben,
29.09.2010 15:08
основното и жизнено важно е да не стачкуваш!!!
Не го прави за всеобщото благо.
После тъпкано ще ти се изплати, в хубавия смисъл!!!
:)))))))))))))
цитирай
23. andrei - Янчев-с цялото си уважение към теб,ми се ще да кажа,
29.09.2010 15:31
че аз реформи в нито една област не съм забелязал.Това,което се набива на очи обаче е,че задачата на Борисов е да протака,колкото се може по-дълго с едно псевдо-реформаторско правителство,за да се решат и узаконят някои въжделения и икономически интереси на ново-сформираната олигархия в България.А те са;узаконяване на заграбеното от държавата богатство и невъзможност да им се търси съдебна отговорност-най-вече поради давност на деянието!Управлението на Борисов,може да се оприличи на шахматна партия,при която крайният резултат да е патова ситуация.С лед гръмкият дебют във властта и неубедителният ендшпил последва едно клатене на играта/изразът е от терминологията на шахматистите/,чиято цел е печелене на колкото се може повече време.Макар,че патовата ситуация е предопределена,изненади ще има преди изборите за президент.Тогава ще се види истинският облик на Борисов,и изненадани ще бъдат най-вече, тези които гласуваха за неговата партия на парламентарните избори.Категории,като лоялност към избирателите,за него не съществува.Неговата лоялност и преданост са единствено към предишните му господари,от които само и единствено се страхува.
цитирай
24. lado - Дааа, утече (отече, оттече) й гъ...
29.09.2010 15:39
Дааа, утече (отече, оттече) й гърмяният задник (заек,катерица) на леля Анна-Мария , а да праим тото за следващия!?
цитирай
25. ianchefff - andrei,
29.09.2010 15:42
дано не си прав, че циркът ще продължи още доста.
цитирай
26. ianchefff - lado,
29.09.2010 15:44
ти, ако искаш си организирай някакви смешни лотарийки.
Аз обаче мисля довечера да тръгна по магистрала "Тракия", разбира се, в оправения участък от нея и да се надявам Бойко Борисов да мине оттам и да ме вземе за министър. Не държа да е точно на здравеопазването, все някоя рокада може да се измисли, ще видим.
Хайде, успех в лотарията, аз след малко почвам багаж да стягам, някой друг сандвич, че премиерът е зает човек, не се знае кога ще му остане време за търсене на нов министър. Може и нощеска да мине, а аз трябва и вода да имам, и храна, и т.н.
цитирай
27. lado - ти, ако искаш си организирай няк...
29.09.2010 16:04
ianchefff написа:
ти, ако искаш си организирай някакви смешни лотарийки.
Аз обаче мисля довечера да тръгна по магистрала "Тракия", разбира се, в оправения участък от нея и да се надявам Бойко Борисов да мине оттам и да ме вземе за министър. Не държа да е точно на здравеопазването, все някоя рокада може да се измисли, ще видим.
Хайде, успех в лотарията, аз след малко почвам багаж да стягам, някой друг сандвич, че премиерът е зает човек, не се знае кога ще му остане време за търсене на нов министър. Може и нощеска да мине, а аз трябва и вода да имам, и храна, и т.н.

Тц, недей на магистралата - на кръстопът някъде трябва да застанеш. А най-добре е там, откъдето я взе Боко - може да реши пак там да си я остави!
цитирай
28. andrei - Циркът Янчев,ще продължи минимум още десет години...
29.09.2010 16:04
Дянков нали го заяви в прав текст?!На какво повече трябва да се надяваме?А дали само ще стоим със скръстени ръце и ще се надяваме и чакаме на някой милостинята-зависи изцяло от зрелостта и смелостта на българите,ако разбира се ги има!Поздрав и бъди здрав и смел!
цитирай
29. ianchefff - lado,
29.09.2010 16:12
то, благодаря за съвета, ама аз отде да знам къде е този кръстопът?!
Освен това, ти може да ми играеш сечено и нарочно да ме пращаш на някакви кръстопъти, дето аз не ги и знам къде са, а ти да се разхождаш по магистралата, необезпокояван от присъствието ми.
Мерси казвам аз на такива съвети!!!
цитирай
30. ianchefff - andrei,
29.09.2010 16:13
аз гледам преди всичко да съм достатъчно (за себе си) ироничен, щото иначе трябва да стана масов убиец.
:)))
цитирай
31. lado - то, благодаря за съвета, ама аз отде ...
29.09.2010 16:50
ianchefff написа:
то, благодаря за съвета, ама аз отде да знам къде е този кръстопът?!
Освен това, ти може да ми играеш сечено и нарочно да ме пращаш на някакви кръстопъти, дето аз не ги и знам къде са, а ти да се разхождаш по магистралата, необезпокояван от присъствието ми.
Мерси казвам аз на такива съвети!!!

Ааааа, по магистралата не се разхождам, сакън! Доде обясня на някой загорял турски тираджия какво чакам, и току-виж - и моят задник станал гърмян!
цитирай
32. ianchefff - lado,
29.09.2010 16:56
сега разбрах, че не играеш сечено. Щото предупреждаваш и мене с тази мисъл за тираджията. Благодаря, за което.
Значи и аз ше заложа на някой градски кръстопът. Пък каквото стане!!!
цитирай
33. mamkamu - :)
29.09.2010 17:37
Това е положението, братко. Действа се на парче. Днес няма пари в здравната каса -хоп вдигаме здравните, утре няма в НОИ -хоп вдигаме пенсионните осигуровки. Ама бюджета нямало да излезе -хоп залагаме безумен ръс от 3.6% за следващата година и бюджета става балансиран. После ръстът ако се получи около процент, вдигаме... данъци, акцизи...Абе и аз не знам, какво вдигаме...

А пък тоя Бойко много обидчив, бе :) Да не му кажеш нещо на криво! Да не го заплашиш със стачка... Веднага тръгва да си ходи. Ранимо сърце има. Също поет от блог.бг :)
цитирай
34. ianchefff - mamkamu,
29.09.2010 17:52
нда. Това си е.
А ти внимавай, да не ти хрумне я стачка, я някой друг вид протест, че ше останем без премиер, ей!!! Не е проста шега тази работа. Цял комедиен филм си е направо.
:)))))))))
А, ако случайно реши да си ходи, тук у блока има място, ще се регистрира, ще пропише и така. Няма да му е зле. Все ще се намерят почитатели негови и тук.
:)))))))))))))
цитирай
35. анонимен - Коце Маца
29.09.2010 18:17
nicodima написа:
Тя здравната реформа у нас отдавна е закрепена, а правителството на ГЕРБ просто я доразви... В посока - най-здравото население и най-малко лекари на глава от населението / просто защото са здрави /. Първо - емигрираха пациентите, след това - емигрираха лекарите; естествено, където са пациентите - там са и лекарите. След това останаха пенсионери и цигани. Пенсионерите се запътиха към небесните селения, за циганите важи естествения подбор - те са си здрави.
Аз предлагам да закрием МЗ! Като край на реформата! Какво да здравеопазваме, то не остана на кого?!


браво брат! точно в десетката! особено за циганите - закво им е здравеопазване? .. то няма пестицид който да ги лови, а болести да не говорим!
цитирай
36. apollon - заглавието е 100 % правдиво -един ...
29.09.2010 19:09
заглавието е 100 % правдиво -един лектор бе кръстил психологическия профил на субекта ББ класическа проява на болезнена грандомания

ченге да те управлява не е лесно - нито за него, доста е кухо и напрегнато, нито за народа
цитирай
37. injir - Няма безплатен обяд. Няма безпл...
29.09.2010 21:59
Няма безплатен обяд. Няма безплатно здравеопазване. Никакви 20%. На 100% плащане! Пълна програма. Ако щеш, се разболявай... Внушението може да помогне:,,Разболяването тук - забранено!,, Влияе ли?:)
цитирай
38. svoboda64 - Глумиш се, Янч,
30.09.2010 01:07
Ама с целия си апломб, с който изпрщаме 73-годишната си майка да работи, защото знаем, че тя е "специалист" и е всичко, в което човешки можем не само да се кълнем )щото пък ще кажат, кви са пък тия :))

Няма човещина бе, Янч! Мама за това я обичат,почитат и де да знам защо. И включително онзи здравен (предишен) министер Нанев :)) Излекувала го е от нещо :))) А вуйчо ми вика "Иди, и му се представи!" Де да бях чула вуйчо си в момента на казването..познай дали немяше да хвърчи... пух и перушина!

Смяташ/смятате, че е анекдотично?! Факт е, че моята собствена "невръстна" майка е лекувала всякакви хора. Щото МОЖЕ! Но сиситемата винаги й е показвала "среден пръст". Ама хайде, няма в Байландо да се показавме :) Щото каузата е ВСЕКИ: обикновеният човек, който има нужда от помощ!

Честно да ти кажа, Янч, просто ми е тъжно!
:(
цитирай
39. ok3223 - Поредната
30.09.2010 01:40
нормална ненормалност на ДОБРОТО ЧЕНГЕ. Оно беше ПИШМАН ЧЕНГЕ, КАЛПАВ КМЕТ И сега, поредната нормална ненормалност. Имитацията... ББ като м-р председател на БУЛГАРИСТАНО.
Да го пратим до Африката, бе. Там в джунглата, сред лъвовете и шимпозетата се може да срещне някой отракан АБОРИГЕН,се че е по-интелегентен от Дянков, който да опраи Здравеопазването, Нас, и защо не и НЕГО,А?!
Тъй де, по аборигенски...
цитирай
40. doriana - Мисля, че от цялата история хоме...
30.09.2010 09:32
Мисля, че от цялата история хомеопатите и патките ще спечелят най-много. То това си е изпитан ляк, поне аз се ползвам от услугите им, пък и поназнайвам някои бабешки средства за лечение. Единствено не зная как биха се справили с хомеопатични средства тежкоболните, защото тук вече не съм сигурна...Май трябва да се молим да не заболеем от нещо повече от гнойна ангина.
Айде, бро - лек ден и споко - в нематериалните селения отвъд нема нужда от здравна система - това е сигурно (пък и е известно успокоение, не е ли?).
:))))
цитирай
41. ianchefff - свобода,
30.09.2010 10:07
тя, цялата история на прехода си е тъжна, ама какво да правиш, развеселяваме се с такива глупости чат пат.
цитирай
42. ianchefff - ок3223,
30.09.2010 10:10
не знам в джунглата да има кръстопътища. ако има, всичко е окей, ама ако няма??? Ще се наложи индианците спешно да строят кръстопътища...
:)))))
цитирай
43. ianchefff - дор4е,
30.09.2010 10:11
искаш да кажеш, ако съм те разбрал правилно, че ако, не дай си Боже, нещо ти се случи, влизаш при патките и се лекуваш с тяхната мъдрост ли еееееееааахахахааххааааааааааааааа:))))))))))))
цитирай
44. mikino - тия дни някакъв сайт направиха, да ...
30.09.2010 10:47
ianchefff написа:
тия дни някакъв сайт направиха, да следял изпълняват ли се обещанията. не знам дали може да мери проценти, ще видим.
Поздрави.
:))))))

ООооо ма то тоя сайт не е от днес - http://politikat.net/%D0%9F%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BB:%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80
Ха да видите сега резултати! Бойкометърът е новата поредна глупост, за която умрях от хилеж и която предполагам, че отново е с цел ПиАр на онзи, който преди 90-та беше неотлъчно зад гърба на Вожда!
цитирай
45. ianchefff - mik,
30.09.2010 10:57
за някои обещания няма движение. За други има.
Явно трябва побутване за заспалите такива.
:))))))))
цитирай
46. анонимен - профилактични прегледи
30.09.2010 10:58
Слушах внимателно тази сутрин 30.09.10 изказването на Бойко борисов - в него той заяви че от 20 години няма профилактични прегледи. Да така е ама преди тези 20 години имаш и то много добри - прегледи с ренгем мамограф които обикаляха и най затънтените краища на България и на много хора им беше оказана навременна помощ, имаш и стоматолози и лекари в училищата и децата бяха по здрави и имаше добри лекари не корумпирани лекари. Така че с настъпването на родната погрешно разбрана демокрация всичко добро изчезна и това е характерно за нас българите. Вместо да развием доброто и да махнем лошото ние сме разрушители. Съгласна съм с него че за теза 20 години включително и при неговото управление СЕ РАЗРУШИХА ВСИЧКИ БОЛНИЦИ ОСОБЕНО В ПРОВИНЦИЯТА И ДОКАТО СТИГНЕШ ДО БОЛНИЦАТА В ОКРЪЖНИЯ ГРАД МОЖЕШ ГРУБО КАЗАНО ДА ПУКНЕШ и че лекарите са много корумпирани и вземат баснословни суми под масата. Но до това ни докара ситемата която съществува и че лекарите използват нещастието на хората за да печелят. Колкото и да роптаят лекарите това е истината и аз искам това да се промени. Не съм гласувала за Бойко Борисов но ако той и неговото правителство успее да направи това успее да увеличи моя жизнен стандарт моята пенсия ще гласувам с две ръце за него и му пожелавам успех.
цитирай
47. doriana - искаш да кажеш, ако съм те разбрал ...
30.09.2010 12:51
ianchefff написа:
искаш да кажеш, ако съм те разбрал правилно, че ако, не дай си Боже, нещо ти се случи, влизаш при патките и се лекуваш с тяхната мъдрост ли еееееееааахахахааххааааааааааааааа:))))))))))))

Ами то така се получава, бе, Янч - кат няма никво здравеопазване отиваме в на патките мерАта!...
Разбра ме ти, там за хомеопатовете и хомеопатките...
:))))))))))
цитирай
48. ianchefff - дор4е,
30.09.2010 13:07
ако още един път ме наречеш хомеопат, отивам да стачкувам, проваля се правителството, а с него и всичко онова хубаво, което е трябвало да ти се случи!!!
Мисли му!!!
цитирай
49. doriana - ако още един път ме наречеш хомео...
30.09.2010 13:20
ianchefff написа:
ако още един път ме наречеш хомеопат, отивам да стачкувам, проваля се правителството, а с него и всичко онова хубаво, което е трябвало да ти се случи!!!
Мисли му!!!

Хо-ме-о-пат!
Хо-ме-о-пат!
Хо-ме-о-пат!
(Тука провокаторчето Дорче злорадо се хили "Ай, ся да го видим Янчи...")

Ъхъхъхъхъх!
цитирай
50. ianchefff - ти се хилиш,
30.09.2010 13:29
ма ме мързи.
Така че засега дишай спокойно.

\m/
//

:))))))))
цитирай
51. doriana - 50. ianchefff
30.09.2010 14:16
Глей са какъв виц набарах у
http://jivi93.blog.bg/politika/2010/09/30/nai-noviiat-vic.613482

"Пред министерството на здравеопазването се струпала опашка. Случаен минувач пита хората на опашката:
- Тази опашка за направления ли е?
- Не, за министри на здравеопазването!
- Ама, не е ли много голяма?
- А-а-а-а, тя бързо върви."

Мислиш ли, че е виц, коп.че?
цитирай
52. doriana - Ама някой ти е свитнал някакви уж...
30.09.2010 14:27
Ама някой ти е свитнал някакви ужасно много минуси? Как го правят това, бе, Янчи, катилите?
цитирай
53. ianchefff - еми то е виц,
30.09.2010 14:57
ама в един момент си става истина. :))))))))

А за минусите, не знам, явно феновете също правят грешки.
Казвам "фенове", щото аз съм единствен в целия свят дето всички ме харесват. Други няма. Е, и на Бойко не му е на 100% одобрението. само аз съм така. На 100%. Но явно феновете допускат грешки, което не е проблем, разбира се, не е проблем, разбира се.
:)))))))))))))))
цитирай
54. doriana - А що повтаряш 2 пъти "не е пр...
30.09.2010 15:07
А що повтаряш 2 пъти "не е проблем, разбира се"?
Мандатарят нещо се гаври с мандатоносителя, така ли иде да си го превеждам туй, че феновете правели грешки?
Хихих!
:))
Копчето е пусково, нема се пУашиш, коп.че!
цитирай
55. ianchefff - повтарям го,
30.09.2010 15:13
щото се правя на Никола Йонков Вапцаров, затова го повтарям е!!!
Т.е. има един виц за повтарянето, ма ме мързи ся да го пиша, дееба и вица.
:)))
цитирай
56. doriana - 55. ianchefff
30.09.2010 15:29
Е, кажи го, се, Е! Разчопли ми дамското любопиство, да му се не види!
М?
цитирай
57. doriana - ЛеСки падна с 5:0!!!!! Цамо ...
01.10.2010 10:06
ЛеСки падна с 5:0!!!!!

Цамо ЦСКА!!!
:)~~~
цитирай
58. ianchefff - ако ще се заяждаш,
01.10.2010 10:32
ще бъдеш изтрита и изпратена в небитието.
цитирай
59. doriana - Заяждам? Думата е с корен "...
01.10.2010 10:57
Заяждам? Думата е с корен "яж" - ко да ям? Оглозгани от Спортинг-а кокали?
Не е вкусна таа работа!
:))
цитирай
60. ianchefff - дор4е,
01.10.2010 11:29
не ме карай да се изразявам цинично, ако обичаш, моля те.
цитирай
61. анонимен - Много як сарказъм! Браво! Паднах от ...
01.10.2010 13:22
Много як сарказъм! Браво! Паднах от смях))
цитирай
62. ianchefff - анонимен,
01.10.2010 13:26
глей само а са не сецнеш нещо :)))))))))))))))
цитирай
63. анонимен - Тримата глупака от приказката за 300тате бандита и Али Цеци
02.10.2010 14:38
Дон Цеци не е в часссъ!

Недоверчивото вотче е подадедно заради здравите батаци в здравеопазването. Трима топ мед администратори бяха изританаи по най различни причини, а за четвъртият бата Бойко казва че му бил хвърлил меракът преди 10 месеца. Мерак за какво? Като има булка и мерак ще има! Защо ни докара милала баба Яга от некаква си разпределителна бензиностанция....

Та Цецко не е в час защото стаа хортувка за мед, а он че ми казва за МВРето успехите.

За МВРето никой не бута бате Цецо, Там той е железн. га фанал га пущили, га пак фанал, абе има движение из криминалните среди. Още повече че бате Цецко ни каза, че топ бандюгите били 300 на бройййй. Ха са да видиме на ден по един да беше фатал като се почнеше от 01 Януари- са щехме да имаме поне два месеца цела държава без нито един бандит от групата на 300те.

И да отбележиме, батко Цецко ефективно е закопчал само приятелят на Бойко и още двама други , които са приятели на некой друг. Демееек цел един процент от бандитите за които бате Цецо ни каза че са преброени, знаат се кои са, той ги знае, или познава, ??? кво а леле небе , обратно всички бандити знаят кой е бате Цецо и затова си хората праа бандюлици бандюлици та бандюлици та му бегат с фераритата из правите завои а он ги изчева на последнио завой, га ги пуснат у дупката, та брже он оди с багеро да ги изкопа дорде не ДНКато на утрепаният от килър убиец не е ферментирало????

Бате Цеци, бате Цеци, хубаво е че ГЕРБ имал и положителни резултатаи, ама вотчетоп е за здравите отрицателни резултати в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, а то не зависи от това дали си мушнал в каушът едва един %, едва един процент от тези обявени бандити , които познавали Цецо, да не каеме че он ги познава.

И гей народе, бате Цецко е похарчил народна пара за да смачка 1% от бандитите и в същото време той води в класацията на влюбените българи. еми ако са питали останали 297 бандита , абе пичове, абе хурки, аресвате ли дон Цецко, обичате ли го, ще гласувате ли за него- целата бандитскла маса в БГ до един се кълне че като погледнели как Цецо се справя с работата, че го обичат, че му се радват и че с него могат да стигнат далеко в своето развитие...

плаче ми се, гнус ме е, отратителна пиярщина която се елепнала по страниците и на най долните порнографии, а да не споменаваме талавизията с излъчването на сериалът "Тримата глупака от приказката за 300тате бандита и Али Цеци"
цитирай
64. анонимен - ТОЙ НИКОГА НЕСЪЖАЛЯВА,
02.10.2010 14:39
ТОЙ НИКОГА НЕСЪЖАЛЯВА,

ИГРА В ЕДНО ДЕЙСТВИЕ ПО СЦЕНАРИЙ НА ПОЛИЕСТЪРНИЯТ ЦЪРВУЛ ДЯНКОФъ.

Ама леле КЪКОФъ СМЕХъ бе леьо Спасийке маа?

БОРИСОВ КАЗА:

Не съжалявам, че махнах Борисова

Не съжалявам, че турнах Борисова

Вас Несъжалявам,

Вас ще ви махна

Всичкo ще махна

Ще махна и Дянкoв но когато ми кажат че искам да го махна

Ще махна слънцетo, е те тека с маркучъ ПиШШШШЪъъ отгоре му и ски кво стаа, аз съм се изучил за пожарникар у Семионово дето не ме зеха за полиций, защото при една определена политическа ситуация съм бил щел да станем мутра , ко ме глеаш ма, това са ми пагоните, генералските пагони от МВР, имам и пожарникараски пагони за старши лейтенант. -разкарай се , ма.

Ще угася звездите, аз съм пожарникарят от Банкя, бе!

Ще изтрепя Пoдкрепа

Ще смажа сичките кoмунисти. oт тях самo себе си ще oствя

Ще пoдкрепям издевателствата на другите oт ГЕРБ срещу третите oт НЕ-ГЕРБ

Волен Сидеров веднъж забърка едни каши с геносетата от Луфгъмза, а, кво, ханза, ма, и наго мамицата му. Ице, ице бе я лажи ти! (Ицо: айн, цу звайн зу дрън, ха ха дзъ дзъ псссъъ). Ице, треаше да се казваш Льохав МатенАнус да те напри перукат едно треньорче на националниьо-втора серия-та завинаги. а, добре, сте ти пускам топките пред врата на Президентсвото, ха хъ ха хъ.

Костов, тоя ще го смажа, фамилията ще заточа в Сибир, къщите му Кушляков ще конфискува, защото тогава, в синият период, не ми продаде на мене за един долар авиокомпания Балкан са да се возим се Герберките, и онова маце, ниц, ски, намигам ти се сещаи, пиленце, батко е загорял, шо е батко пожарникарЪ, хъ хъ хъ; ами ми продаде некакви маратонки за цели 5 долара. Мангал е Костов -ще го интегрирам в некои българско семейство, мамцата му

Доган- тоя го заравям в неговата водна каскада и да го видим как ще потъва без попътен камък



сички ше ви хоспитализирам, бе и ма.

маце, шо таке ме гледаш кът гувоъ ма? аз съм батко ти Бойко, цял живот съм пил минерална вода шо съм от Банкя, и съм здрав. ние там имаме кула, тя е пожарникарска, от нея глеаме кой кво праи и коя де оди, ще те чикъми зад дувара при лелля Мара,
цитирай
65. marcusjunius - Обаче се'а не разбрах, във връзка ...
05.10.2010 15:07
Обаче се'а не разбрах, във връзка със здравеопазването, кой ш'е стачкува - лекарите, полицаите или тираджиите? Не прибързвай, Янчев, не прибързвай - не е ясно, хич не е ясно как ш'е се преструтурираме!
цитирай
66. thomas - :-)
06.10.2010 09:06
Историята с леля Анче ме подсети за един виц, посветен на нея, май... Някаква баба застанала пред здравното министерство. Човекът от охраната попитал "Бабо, ти за къде?", а тя отговорила "За здравен министър чакам". "Ти луда ли си, знаеш ли колко хора чакат за този пост?!". "Абе знам, ама няма страшно - гледам, че опашката върви бързо".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4627471
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031