Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2009 10:18 - Писмо до съпруг
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 18806 Коментари: 105 Гласове:
23

Последна промяна: 30.10.2009 15:49


            Наскоро прочетох, някъде из необятните простори на интернет, едно “вулгарно писмо” на някакъв изоставен съпруг до неговата любяща съпруга. И понеже имам една приятелка, (само приятелка, уточнявам) която наскоро се раздели с мъжа си, реших, общо взето, едно към едно, да ви предложа нейното последно писмо, към вече бившия й съпруг...

            Значи Пешо, след като ти си взе и последния парцал от нашето семейно жилище, което съдията остави на мен, аз се чувствах много много самотна. Ти си прасе, абсолютно и необратимо, но ми липсваше!
            Адвокатът ми твърди, че по никакъв начин не трябва да се срещам с теб. Не трябва и да се сещам за теб! Психологът, който ми помагаше да се справя с депресията, твърди същото. Налага се да им се доверя и това може би е последното, което чуваш от мен, макар изобщо да не ми се иска.
            Аз те обичам Пеше! Все още, както едно време, когато се запознахме на мостика във Варна. Не знам дали го помниш, ти имаш толкова къса памет за такива важни неща! Като например годишнините ни от сватбата. Нито един път не се сети за тях! Въпреки това, аз бях твоя цели седем години. Явно, седмата година наистина е критично-фатална!
                Обичам те, но се налага да продължа живота си, така че да съм отново щастлива. Исках да съм щастлива с теб, да имаме деца, но ти така и не се престраши! Надявам се да си намеря мъж, който иска да живее с мен, да ме обича и да имаме потомство! Но, въпреки всичко, което ти пиша, аз искам да бъда с теб, миличък!
                Преди няколко седмици приятелката ми Николета ме изкара насила от къщи и ме заведе на бар. Не беше лошо да ти кажа. Там се запознах с един мъж. По-точно, той се запозна с мен. Не можех да му откажа, понеже бях пийнала, а той пък изглеждаше блестящо. Стегнато тяло, мускул до мускул. Отидохме в неговия апартамент и той се съблече чисто гол пред мен. Инструментът му беше впечатляващ. Може би затова ми се дорева. Докато го обслужвах орално, през главата ми започнаха да прелитат различни мисли. Великолепен мъж, бицепси, трицепси и какво ли още не. Размери, достойни за порно филми, като ония, които ти гледаше, докато аз те чаках в другата стая. Спортна кола, оказа се, че е банков инспектор. Какво повече би могла да иска една жена? Нали, Пешо? Но аз не се чувствах много добре. Някак очаквах все нещо повече. Може би ти си ми го давал, а аз не съм могла да го оценя? Не знам, спрях да мисля, когато той свърши и аз трябваше да преглътна едно невероятно количество... Доста повече от твоето обичайно. След кратка пауза, в която се забавлявахме с гушкане, продължихме отново.
            Заспивахме, а той все така беше изключително нежен и ме прегръщаше и милваше през цялото време. Не се обърна на другата страна, както ти обичаш да го правиш и не захърка веднага! Както и предполагаш, повече не му се обадих. Та аз обичам теб! Явно съм луда по всичко, което си ти, а не по това, което този невероятен мъж беше през изминалата нощ!
              Веднъж с теб ходихме на кръчма. Много рядко ни се случваше това, защото ти все беше зает докъсно с работа, а после все имаше някой мач или боксова среща. Та, в онази кръчма преди време, докато ти беше в тоалетната да повръщаш, при мен дойде един господин и остави визитната си картичка. Оказа се, че е гинеколог. И аз му звъннах и отидох на преглед. Не, не се притеснявай, нищо ми няма. Докато беше вдигнал краката ми и ме целуваше там долу, аз отново се замислих. Ти, Пеше, никога не си ме целувал отдолу. Не знам как не съм се сещала през годините с теб, да те помоля да го направиш. Сигурно съм била заслепявана от безкрайната ти любов. И макар, сълзи да напираха в очите ми, понеже в мислите ми беше само и единствено ти, аз наистина се чувствах добре. Но само за момента, Пешенце. После, докато ме обладаваше на задна прашка, отново се сетих за теб. Ти винаги лягаше върху мен, свършваше за три минутки и заспиваше. А докторът дори ме почерпи с кафе после. Разбира се, като се прибрах, плаках цялата нощ от мъка по тебе и на другия ден трябваше да ходя с тъмни очила, бяха ми излезли кръгове под очите.
             Помниш ли Евгени, съседът от шестия етаж? Жена му го зарязала заради някакъв глупак. Миналата седмица ми дойде на гости. Беше късно вечерта. Носеше кутия бонбони, две бутилки вино и букет цветя. Аз вече бях изпила една бутилка вино, за да давя мъката по теб и всичко се получи от самосебе си. Пеше, ти никога не си се прибирал с бонбони. А тези бяха много сладки. И някак между другото, докато си говорехме за световната финансова криза, съседът зарови глава между краката ми! Това ми се случваше за втори път в последните няколко години. И аз просто нямах сили да му се противопоставя. После той поиска да му направя една свирка и аз нямах нищо против. То, след толкова вино и бонбони, нямаше как да му откажа. И той свърши върху мен, Пеше. Роклята, за която отнесох два шамара от теб, понеже беше много скъпа, се напои с неговото любовно внимание! А аз в този момент си мислех за теб! Какви превратности ни поднася съдбата, а? Просто нямах думи, не можех да кажа каквото и да е. То и устата ми беше заета...
               После отидохме да си вземем душ, Пеше. И пак го направихме. Много беше издържлив. Онази поставка за сапунчета и шампоанчета до огледалото, помниш ли я, дето от две години все щеше я поправяш, остана в ръцете му. Счупи се на две парчета. И Пеше, той поиска да ме има и отзад. Нещо, което ти никога не си пожелавал. Може би, защото в последно време изобщо не можеше да го вдигнеш, не знам. Реших да му позволя, нали се сещаш, вино, вино, вино... И отново пуснах няколко сълзи за теб, мили мой, понеже само ти си ми в сърцето! Той ме обладава, аз рева, той ме обладава, аз рева! Приятно беше, не мога да отрека. А водата от душа изми сълзите ми, та той нищо не забеляза. Не искам да изглеждам зле пред когото и да е!
           След това се върнахме в хола и продължихме да пием. Той ми спомена, че щял да ми подари колата на онази мръсница – жена му, понеже тя не я заслужавала. И аз приех, Пеше. Ще си имам кола!
            На сутринта пък случайно го направихме за “добро утро”. В семейната ни спалня. Където толкова пъти съм била щастлива с теб. Той също е от хората, които поддържат тялото си в отлична форма. Стегнат, точен, елегантен. И се облича добре. С костюми, с вратовръзки! Истински джентълмен! Не е като тебе, с шкембе до земята, косми като на горила, стърчащи отвсякъде и едноседмична брада! Но докато изтисквах последните му капки любов върху корема си, аз отново мислех за теб и отново огромна буца растеше в сърцето ми. Защото отново осъзнавах колко ми липсваш! После Евгени си тръгна и повече не съм го виждала. Онази дебела и злобна курвентия, съседката от втория етаж, твърди, че бил избягал в Испания, понеже го издирвали от полицията за някакви далавери. Не мога да го мисля!
              И още нещо, любов моя. Освен че имам лека кола се оказа, че съм и бременна. И не знам от кого точно е детето. Ако решиш да се върнеш, ще кажем, че е твое. Ще бъде нашата малка тайна. Ако не се върнеш, ще направя сайт в интернет, в който ще сложа снимката ти и ще разкажа, че си импотентен и не ставаш за нищо. Помисли си.
              Твоя Вярка.



Тагове:   писмо,


Гласувай:
23



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sowhat - не си човек бе! хахахаха как ...
30.10.2009 10:19
не си човек бе!
хахахаха
как можа да изтипосаш женицата :))))))))))))
цитирай
2. ianchefff - бро,
30.10.2009 10:21
ми неусетно, как...
:))))))))))))))))))

А и тя ми е приятелка и името е сменено в знак на уважение и за конфиденциалност!!!
;)))
цитирай
3. benra - :-))))
30.10.2009 10:24
Дали е редно да се хиля така докато работя???
цитирай
4. krotalka - Ха сега де!
30.10.2009 10:24
Ха сега де!
цитирай
5. kontrasti - Eто и Калчо се поучи. . . :–)))))
30.10.2009 10:25
Eто и Калчо се поучи... :–)))))
цитирай
6. cecka1504 - Ех, Пеше...
30.10.2009 10:32
Ех, Пеше...
цитирай
7. rpatel - Леле каква жена! Страхотия! Тоя ...
30.10.2009 10:32
Леле каква жена! Страхотия! Тоя Пешо как ли я е търпял цели 7 години? Явно е бил много търпелив човек. :-) Но както се казва, свят широк, хора всякакви. Има такива жени. На тях им дай да търсят приключения и което е най-забавното, често накрая откриват истинската любов и се кротват, че и дори стават страхотни майки. Явно този Пешо просто не е бил истинската й любов. А иначе, дълбоко в себе си, всички жени сме така, в смисъл, че искаме романтика, внимание. А не вечер да се приберете от работа и от врата да се изцепите: "Жена, какво има за вечеря?" И после директно пред телевизора. Една вечер ще си замълчим, втора... обаче, ако това се повтаря всяка вечер, накрая ще ни писне. И тогава, сам си описал какво става. Та не е лошо и вие да се замислите. Защото за един провален брак вина имат и двамата. Не само този, който е изнивирил. Защото ако всичко беше ОК, нямаше да се стигне до там. Обаче май навлязох много на дълбоко в темата.
Поздрави и благодаря за хубавата история!
цитирай
8. ianchefff - бен,
30.10.2009 10:34
хили се на воля!
Хиленето никой не може да ни го отнеме! Дори Бат' Бойко не може!
:)))))))
цитирай
9. bapha - janchefff
30.10.2009 10:35

поздрави на мацката....
Ама не й казвай от кого са, че засега здраво семейство имам :)
разсмя ме, много хубаво
цитирай
10. ianchefff - кро,
30.10.2009 10:36
е ха де...
:))))))))))))))))))
цитирай
11. ianchefff - контрасти,
30.10.2009 10:37
именно точно така стана!!!
цитирай
12. ianchefff - цец,
30.10.2009 10:38
жив да го ожалиш, а?
:))))))))
цитирай
13. blagovestie - До там се стига, когато мъжете
30.10.2009 10:39
предпочетат телевизорите пред жените си :))))
Сега всички ще го разберат що за мъж е...
цитирай
14. ianchefff - рпат,
30.10.2009 10:39
истината е винаги по средата. Поне за мен е така.
Поздрави!
:)))))))))))
цитирай
15. ianchefff - bapha,
30.10.2009 10:41
ако я видя, ще й предам!!!
;)
цитирай
16. ianchefff - благовестие,
30.10.2009 10:43
е, не е сигурно.
Все пак тя му е дала две възможности! Има избор човекът...
;)))))))
цитирай
17. blagovestie - Абе то се знае този избор,
30.10.2009 10:43
аз затова направо го видях постнат в нет-а ;)))
цитирай
18. ianchefff - благовестие,
30.10.2009 10:50
ще видим, ще видим...
:)))
цитирай
19. sowhat - хахаха броцка
30.10.2009 11:00
почнах да се чудя, дали още искам да съм ти приятелка.
земеш утре и мен да ме нарисуваш, леле майко
хахахахахах
цитирай
20. ianchefff - e, bro,
30.10.2009 11:04
как можа да го кажеш?
Не, как можа да си го помислиш?!?!?!?!?
м??
цитирай
21. gothic - Нечовек!!!
30.10.2009 11:05
Нечовек!!!
цитирай
22. ianchefff - гот,
30.10.2009 11:06
кой беееее, Пешката ли?
:))))))))))))))))))))
цитирай
23. totenlicht - ха ха ха ха ха. това писмо "л...
30.10.2009 11:09
ха ха ха ха ха. това писмо "лисваш ми" много навременно дошло :)))
сигурна съм че толкова мъчно и е било и тооолкова много сълзи е изплакала. предполагам и ще продължава да плаче така. ама поне кола си има жената :))
цитирай
24. sowhat - мамка му , тая не им ли остави поне
30.10.2009 11:22
адресите на тия.
и на мен ми трябва кола.
пешо го не ща. и бебето го не ща също.
хахахаха
цитирай
25. gothic - Не бе!
30.10.2009 11:26
зВярка :)))
цитирай
26. ianchefff - тот,
30.10.2009 11:38
мда.
Че и дитенци. :)))
цитирай
27. krotalka - Имаше навремето едно предаване,
30.10.2009 11:41
"Накъде в неделя" та и тоя мъж сега си задава подобен въпрос. Хемсърби, хем боли, хем мама не дава....
цитирай
28. ianchefff - бро,
30.10.2009 11:41
ако искаш а те свържа с жената е???
цитирай
29. ianchefff - гот,
30.10.2009 11:43
Вярка си е звярка, напълно си прав!!!
:)))
цитирай
30. ianchefff - кро,
30.10.2009 11:45
да се оправят!
Аз дадох гласност на проблема им, ако четат сега тук, коментарите, да си направят изводите, поуките, че и сметката!
:))))))))))))))))
цитирай
31. krotalka - Бъди приятел! Помогни на хората!
30.10.2009 11:59
Бъди приятел! Помогни на хората!
цитирай
32. ianchefff - кро,
30.10.2009 12:00
аз им помогнах.
Сега очакват съвети от блогъри, блокъри и разни други съветници...
;)))))))))
цитирай
33. krotalka - Аз съм пас!
30.10.2009 12:06
Много баби, хилаво дете!
цитирай
34. ianchefff - kro,
30.10.2009 12:14
бе, не е така винаги да ти кажа.
:))
цитирай
35. doriana - Ех, това сладко Верче!Да, сещам ...
30.10.2009 12:16
Ех, това сладко Верче!
Да, сещам се аз за онова писмо на изоставения съпруг, чиято вариация си написал....
Мдаааааа, превратностите на съдбата, колко монотонно и моногамно може да бъде сърцето на жената!
:))))
цитирай
36. ianchefff - дор,
30.10.2009 12:25
това е то, животът!
:))))))))
цитирай
37. boristodorov56 - Страхотно!
30.10.2009 12:37
Браво на Вярка, но Пешето няма се върне.

Ако се поставим на негово място - ще разберем защо, но във всички случаи - заслужил си го е.

Извода е - здрав секс - здраво семейство.

Стара и доказана истина, но едно време друго му казваха на секса!

Добре си го докорал!
Браво!
цитирай
38. ianchefff - боре,
30.10.2009 12:43
щом казваш, явно така ще е.
:)))))))))))
цитирай
39. gothic - Браво на Вярка, но Пешето няма се ...
30.10.2009 12:56
boristodorov56 написа:
Браво на Вярка, но Пешето няма се върне.

Ако се поставим на негово място - ще разберем защо, но във всички случаи - заслужил си го е.

Извода е - здрав секс - здраво семейство.

Стара и доказана истина, но едно време друго му казваха на секса!

Добре си го докорал!
Браво!



Баш верно си е. Как къща не може без здрав дирек, така и семейството на туй се крепи....;)
цитирай
40. ianchefff - got,
30.10.2009 12:57
на дирека ли?
:)))))))))))
цитирай
41. boristodorov56 - Виж какво лирическо превъплъщение е придобил този дирек на семейственостт
30.10.2009 13:01
Виж това:


http://sowhat.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/10/30/edinstveno-za-ceniteli.425420
цитирай
42. ianchefff - видях го.
30.10.2009 13:05
Даже съм се изказал 1-ви!!!
;)
цитирай
43. boristodorov56 - Да съм гледал!
30.10.2009 13:08
ianchefff написа:
Даже съм се изказал 1-ви!!!
;)

цитирай
44. ianchefff - да си.
30.10.2009 13:40
Чл. 6 от казармата...
:))))))))))))))
цитирай
45. cefulesteven - :D :D :D :D
30.10.2009 13:46
:D :D :D :D
цитирай
46. injir - Това преживелиците на една Вярка ли ...
30.10.2009 13:48
Това преживелиците на една Вярка ли са или мокрите сънища на самотни мъже.
цитирай
47. ianchefff - injir,
30.10.2009 13:49
кой знае, кой да ти каже, мамка му...
цитирай
48. flyco - =
30.10.2009 13:54
бе бива
цитирай
49. ianchefff - стеф,
30.10.2009 13:56
смешно ли ти а, а?
А питаш ли я нея, какво й е било?
:))
цитирай
50. ianchefff - фли,
30.10.2009 13:58
е щом казваш, че бива, значи всичко е нареТ.
Само, че кое бива всъШноС?
:))))))))))
цитирай
51. injir - Ti znaesh.
30.10.2009 13:58
Ti znaesh.
цитирай
52. flyco - Re: 51.
30.10.2009 14:06
Контрата бива, контрата, ако имаше и ре-контра щеше да е отлично.
цитирай
53. gothic - :)))
30.10.2009 14:22
реконтрата май предстои....Пешо е на ход ;)
цитирай
54. ady - :))
30.10.2009 14:35
Ейй ще ме уволнят янч заради теб:))
цитирай
55. ianchefff - инджи,
30.10.2009 14:36
нищо не знам, не ме замесвай!!!
цитирай
56. ianchefff - фли,
30.10.2009 14:39
ти може и сладолед ванилия да искаш, ама нямаааааа...
:)))))))
цитирай
57. ianchefff - гот,
30.10.2009 14:40
ще видим, възможно е.
Но понеже знам, че си е мърда, едва ли.
:)))))))
цитирай
58. ianchefff - ady,
30.10.2009 14:44
ами дръж се възпитано и не се хили като зелка...
:)))))))))))))
цитирай
59. anothercat - хахахха
30.10.2009 15:04
..."Роклята, за която отнесох два шамара от теб, понеже беше много скъпа, се напои с неговото любовно внимание!"...
любовно внимание... ще ме довършиш от смях направо!... :-))))))
цитирай
60. ianchefff - е, ся,
30.10.2009 15:06
ай не се довършвай, а?
:)))
цитирай
61. flyco - Re: 57.
30.10.2009 15:13
Ми за това е "бе бива"-то.
цитирай
62. ianchefff - аха.
30.10.2009 15:22
почти е разбрах.
:)))))))))
цитирай
63. injir - Ще ти извадя душата с памук. Казвай!
30.10.2009 15:55
Ще ти извадя душата с памук. Казвай!
цитирай
64. ianchefff - инджи,
30.10.2009 15:59
какво да ти кажа точно искаш в този мик?
т.е. миг?
:))))))))))))))))
цитирай
65. injir - Ти цял следобед не работиш ли, ами ...
30.10.2009 16:06
Ти цял следобед не работиш ли, ами само отговаряш на въпроси? Кой шеф ще те търпи?
цитирай
66. ianchefff - инджи,
30.10.2009 16:23
всичко е въпрос на организация.
А я си представи, че съм в отпуск?
;)
И не ми дръж сметка, ако обичаш!
:)))
цитирай
67. flyco - :) :)
30.10.2009 16:37
injir написа:
Ти цял следобед не работиш ли, ами само отговаряш на въпроси? Кой шеф ще те търпи?


Важното е да се свърши работата - бързо и качествено. На никого не му пука колко си се мъчил или от къде си минал.
цитирай
68. sestra - В едно тв предаване вчера
30.10.2009 16:38
се натъкнах на смешки,които напомняха една твоя по-стара публикация.Не им се беше получило смешно като при теб.
цитирай
69. анонимен - Писмото
30.10.2009 16:41
е велико. И коментарите са сладки. А колкото до работния следобед, е, петък следобед - ден на майстора. Приятни събота и неделя, нищо, че вали.
цитирай
70. zippo - :)
30.10.2009 17:08
Имам две бутилки вино и кутия бомбони. Нямам само адреса на Верчето:) Нека и аз пийна с нея и споделим мъката по Пешо.
цитирай
71. ianchefff - flyc,
30.10.2009 17:10
именно.
цитирай
72. ianchefff - сестра,
30.10.2009 17:12
все пак аз много добър!
;)
цитирай
73. ianchefff - ан 70,
30.10.2009 17:14
айде приятно, както казват братята македонци.
:)))))))))))
цитирай
74. ianchefff - зипо,
30.10.2009 17:15
потърси в интернет, в някой бар и т.н....;)))
цитирай
75. sestra - :))
30.10.2009 17:17
Несъмнено.
цитирай
76. анонимен - ...
30.10.2009 17:27
оригиналът който четох при Фрина преди няколко месеца е по-добър
цитирай
77. ianchefff - aн 77,
30.10.2009 17:29
не, моята работа е по-добра, ти не разбираш!!!
:)))))))))))))
цитирай
78. анонимен - ...
30.10.2009 17:35
всъщност това е нейният пост преразказан с вмъкнати балкански елементи
от това разбирам поне
цитирай
79. ianchefff - ан 80,
30.10.2009 17:43
не се опитвай да разбираш, не ти се удава.
:))))))))
цитирай
80. ianchefff - анонимен,
30.10.2009 17:58
и се радвам, че си такъв почитател на творчеството ми.
:)
цитирай
81. анонимен - ...
30.10.2009 18:11
мислиш ли че като наричаш този лош преразказ творчество си правиш комплимент?
Ако е така то няма смисъл да ти казвам каквото и да е защото си се охарактеризирал сам творецо
цитирай
82. ianchefff - и още нещо, анонимни,
30.10.2009 18:12
написал си ето това:

"...пише се УДАВА умнико
ОТДАВА е това което прави Верчето ама откъде толкова мозък да разбереш разликата..."

Колко правописни грешки имаш в тази поредица от думички? Според теб?
Понеже си разбирач...
Но пак минавай оттук де, за мен е удоволствие.
:)))))
цитирай
83. ianchefff - правя си комплименти
30.10.2009 18:14
както, колкото и когато си поискам.
Забавлявам се постоянно с такива като теб.
Ти си от хората, които наистина разбират от изкуство. За мен е чест да си тук.
Но си написал си и ето това:

"мислиш ли че като наричаш този лош преразказ творчество си правиш комплимент?
Ако е така то няма смисъл да ти казвам каквото и да е защото си се охарактеризирал сам творецо"

Колко са грешките в него?
:)))))))))
цитирай
84. анонимен - ...
30.10.2009 18:27
Показваш наченки на педалска запетайчеста дребнавост, колко типично. Да взема да изпедерастея и аз, за да ти вляза в тона, но педерастията е за "творците", незнаещи разликата между пунктуационни и смислови грешки.
Следиш ли ми мисълта, или ти я насякох със запетайките?
цитирай
85. ianchefff - анонимни,
30.10.2009 18:34
дръж се прилично в моя блог, повтарям, в моя блог, за да не ти насека аз мисълта с едно обикновено изтриване, ако ме разбираш.
И не казвай "Да взема да изпедерастея и аз", понеже вече си го направил.
Поне така изглежда.
цитирай
86. iliada - :)))))))))))
30.10.2009 18:44
бЕЗ КОМЕНТАР:))))))))
цитирай
87. ianchefff - iliada,
30.10.2009 18:50
еми щом не ти се коментира...
:))))))))
цитирай
88. basst - Ха ха ! Така се жали по екс-съпруг, ...
30.10.2009 22:00
Ха ха ! Така се жали по екс-съпруг, момичета! Вземете пример!!! ..:)))
цитирай
89. malinko69 - :)
30.10.2009 23:00
...ЖИВА ДА НЕ БЯХ ЗАщО МУ ДАДОХ?!
цитирай
90. ianchefff - bast
30.10.2009 23:31
и аз т'ва викам.
:)))
цитирай
91. ianchefff - защо
30.10.2009 23:33
малинко?
Защо?
цитирай
92. basst - Ми така де!. . :)) С такава мъка го ...
30.10.2009 23:42
Ми така де!..:)) С такава мъка го жали....любов прави - сълзи рони...добре, че е под душа, че да не се видят.... Удоволствие и доставят - тя за него мисли...:)))
цитирай
93. ianchefff - basst,
30.10.2009 23:44
taka де, така.
:)))))))
цитирай
94. basst - А какво ли ще да е ако го намрази? М...
30.10.2009 23:51
А какво ли ще да е ако го намрази? Малииииииии.. не ми се мисли..:)
цитирай
95. ianchefff - амиии,
31.10.2009 00:45
ъъъ... малиии, малиии...
:))))))))
цитирай
96. swanlake - Kakto vinagi - unikalno :)
31.10.2009 02:56
Kakto vinagi - unikalno :)
цитирай
97. ianchefff - swan,
31.10.2009 10:57
:)))
цитирай
98. libertybell - Хахах:)))))
31.10.2009 17:18
Страхотно е, Янч! Поздравления:)
цитирай
99. ianchefff - libi,
31.10.2009 17:23
поздрави и на тебе.
:)))
цитирай
100. publi4ita - ybiiiiistven razkaz .!
31.10.2009 18:20
ybiiiiistven razkaz .!
цитирай
101. ianchefff - pub,
31.10.2009 18:32
разбира се, че е убийствен, нали аз съм го писал.
цитирай
102. heliajm - Страхотно!
01.11.2009 12:57
Наложи се да се регистрирам като блогър (нещо, което се бях заклела да не правя!) само, за да мога да благодаря за чудесните идеи и да помоля за телефонния номер на банковия инспектор (този от бара). Още веднъж благодаря! И поздрави от мен на Верчето!
цитирай
103. ianchefff - heli,
01.11.2009 13:50
не разполагам с номера. Сори.
А Верчето си я намери и си я поздравявай сама!!!
;)
цитирай
104. анонимен - Убийствено точно
03.11.2009 13:34
Не просто ще падна от смях, не знам какви изводи да си направя просто съм в шок, а сега се жени
цитирай
105. ianchefff - ан 104,
03.11.2009 13:55
споко, това все пак е художествена измислица, както се казва.
Освен, ако не е...
;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4625842
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031