Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2008 13:24 - Народният трибун се завръща!
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 6145 Коментари: 30 Гласове:
0



Георги Коритаров: Днес ще говорим за завръщането на Жорж Ганчев в политиката... Да ви попитам, господин Ганчев...

Жорж Ганчев: Аз трябваше да съм амбасадор в Лондон, Ню Йорк, Париж или Холивуд. Сам станах. Никой не помогна, само ме лъготиха. Сам направих българската диаспора в Холивуд, Лос Анжелис и Канада, 2 милиона българи... Докато лицето Иван Костов разби с цигани моята парламентарна група. Но Жорж направи това...

Г.К.: Кое?

Ж.Г.: Жорж направи един куп закони. За всичко! Напук на всички и на ползу роду! И Георги Първанов ме излъга най-долно. И горно ме излъга. 4 пъти. Незаконно и мерзко бе разбита моята група. И Румен Овчаров знае за разбиването на групата ми. Питайте го следващия път. И Георги Първанов разби моята група. Всички се занимаваха с това разбиване! Но аз съм силен! Аз съм Жорж, не се занимавам с глупости и с лица, които не могат да ми стъпят на малкия холивудски пръст! Питайте го и него следващия път...

Г.К.: Кого да питаме? Пръстът?

Ж.Г.: Георги Първанов... Лицето Иван Костов окраде държавата! Лицето Желю Митев Желев разби политическата система, дясното. Аз ги предупреждавах, не ме слушаха. Лицето от Мадрид, дето носът му е по-остър от върха на моята професионална сабля и той само прибираше без да свърши работа за един цент. Казвам “цент”, защото живея по 4 месеца в моята вила на брега на океана и така съм свикнал. Иначе съм българин и патриот!.

Г.К.: Какво ще кажете за войната между премиера и презид...

Ж.Г.: Премиерът е прав! Няма президентска линия в България, нито руска, американска или европейска. Има българска! Аз им го казах! И тия евродепутати дето са със стъклени очи, моля, да не обясняват какво да се направи. Жорж знае много добре какво да се направи! Питайте го следващия път.

Г.К.: Кого да питаме?

Ж.Г.: Жорж! Народният трибун! Следващия път ще ви донеса документи! Осъдихме ги в Страсбург!

Г.К.: Кого осъдихте?

Ж.Г.: Мръсниците и подлизурковците дето разбиха моята парламентарна група!

Г.К.: Осъдили сте Иван Костов?

Ж.Г.: На него му се размина. Засега! Но всички други ги осъдихме!

Г.К.: Ама кажете имена...

Ж.Г.: Аз сега имена няма да ви кажа, защото не е здравословно. И това ако не са доказателства...

Г.К.: Кое “това”?

Ж.Г.: Това! Аз следващия път ще ви донеса и други.

Г.К.: Добре.

Ж.Г.: Разговаряхме с Румен Петков за моето амбасадорство в Лондон за българската диаспора. Той ми се обади. Не, той се обади на Шуши и тя ми дава телефона и аз му викам, “Румене какво правим? Какво правим за България?” Какво правим, за Бога? Мълчи ми. Сигурно е бил пиян. Аз съм си захвърлил бизнеса в Лондон, Париж и Холивуд, кариерата на сценарист, режисьор, актьор, фехтовач и комик в треторазрядни продукции в холвудски кръчмички и съм дошъл да работя за благото на България. Един лев не съм взел. Искам да кажа, един цент не съм взел! И Румен Петков дава телефона на Георги Първанов. И аз му казвам, “ти ме излъга Георги! Ти само обещаваш, а нищо не правиш.” И му затворих. Не е обединител той. Той само си прави ариергард като Напалеон. С мен и с разни други.

Г.К.: С вас Георги Първанов си прави ариергард?

Ж.Г.: Да. Като Напалеон! И с разни други, ама те не са важни, важното е че използва мен, шоумена, режисьора и националния обединител. Народният трибун! Фехтовачът! Мен и Шуши. Другите, Ичо, Гичо, Атанас и Спас не са важни. Те са “другите”, като в сериала ЛОСТ, ако го гледате, аз съм го писал сценария. Следващия път ще ви донеса и документи затова.

Г.К.: Кога следващия път?

Ж.Г.: Утре ми е удобно. Аз по всяко време съм на разположение на ползу роду. Георги Първанов ми ходи в Кайро, после при някакъв белгийски цар и царица, а не ми помогна да направя диаспора в Лондон и Холивуд. От четири години ме лъготят! Дадох му на президента моите 100 000 гласа, да не съм ги дал на някой друг?! А той и Румен Петков ме измамиха за посланическото място в Лондон, където аз трябваше да отида! Трябва импийчмънт на президента защото не е обединител! Аз съм обединител! Не може президентът да натрапва хора на премиера. Ичо, Гичо, Атанас и Спас не са точните хора! Основанията на Станишев в момента тежат повече. Цялата тази мерзка политическа класа трябва да си отиде вкупом.

Г.К.: Къде да си отиде?

Ж.Г.: В Цалапица! В затвора, как къде?! Обещаха ми през 2001 г., че Меглена Плугчиева ще се присъедини към "Бизнес блока", подкрепим Кирил Йорданов за кмет на Варна...

Г.К.: Присъедини ли се?

Ж.Г.: Присъедини се дръжки се присъедини! Другият президент и той същата безсолна гъбена чорба!

Г.К.: Кой? Жел...

Ж.Г.: Не! Лицето Желю е ясно, изпята песен народна, майко льо! За Петър Стоянов говоря! Жорж, народният трибун, е отвратен от бащата на Петър Стоянов, дето продаваше трактори, комбайни и редосеялки за 5 лева парчето в Цалапица най-нагло под масата! Отвратен съм! Питайте Петьо Стоянов, знае ли колко струват ракетите в Кабиле? Дето ги нарязаха! Не знае! Това президент ли е? А Жорж знае! 2 милиарда струват! Предател! Всички са предатели всъщност! Поискаха да оцапат и мен, народния трибун, но аз от фехтовката имам рефлекси. Не мина номера, господа! Не мина!

Г.К.: Помнят ли ви хората още?

Ж.Г.: След прекараната двойна бронхопневмония, операцията за четворен байпас и изваждането на кърлеж от петата му, на Жорж му се наложи да построи още една къща във Владая и още един мезонет за ползу роду в Холивуд, в които да складира цветя и поздравителни картички от благодарни хора, които му писаха, че искат да се оправи час по-скоро. Затова, пак влизам в политиката. Като тръгна по улицата без бодигард, без охрана, тълпи от народ летят към мен като немски самолети Месершмит да ме поздравляват и да ме целуват. Чак Шуши ревнува от време на време, но тя е мъжко момиче, разбира ме...

Г.К.: Аз ви благодаря за...

Ж.Г.: Трябва да бъдат съдени! Всички Гичовци, Атанасовци...

Г.К.: Свършва ни времето...

Ж.Г.: ... и Спасовци трябва да бъдат съдени! Жорж знае как! Жорж може. Жорж е народен трибун! Жорж ще ви покаже какво и как за ползу роду...

 

Следва рекламен блок.

 

Забелязах следното:

Забелязано следно 1: Нито една думичка за Жан Виденов, нито една думичка затова, че всъщност за 18 години преход, десни правителства управляваха 5 години, а доминирани от БСП цели 13.

            Оказва се, че всичко най-лошо, което може да се случи на някой политик, се е случвало по времето на управалението на СДС. За народа положението е същото. Но докато народът търпи такива като Жорж, ще го духа. Няма начин.

Забелязано следно 2: Жорж Ганчев не бил на управленски пост в изпълнителната власт. Единственото управление, което е извършвал, бе на Българската федерация по баскетбол. И се провали като Христо Стоичков в националния.

 

Реших да проведа няколко обаждания.

Проведено обаждане номер 1: На диспечера на 4-ти километър, да попитам, дали не е избягал някой, представящ се за Жорж Ганчев. Не. Нямало такива бегълци...

Проведено обаждане номер 2: На Тончо Токмакчиев, да го питам, дали не са го поканили на халтурка в Нова ТВ. Напсува ме. Беше сънен...

 

И си направих следния извод: Значи при Коритаров е бил истинският Жорж. Шоуто започва отново.

 



Тагове:   народният,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chara - The show must go on ...
23.06.2008 13:33
няма нужда от повече думи:)
цитирай
2. анонимен - :)))
23.06.2008 13:40
"Сам направих българската диаспора в Холивуд, Лос Анжелис и Канада, 2 милиона българи... "
Ово е бугарски юнак!!! Сам... 2 млн. Предлагам да го пратим "амбасадор" в Китай, при такова спорно плодене, за един мандат китайците ще станат малцинство в собствената си държава :))))))))))))))
цитирай
3. slavuncho - Олелеее, майкооо
23.06.2008 13:42
Родино мила!!!
цитирай
4. gothic - Пак настава една.....
23.06.2008 13:45
Пак настава една.....
цитирай
5. divini - лелеле
23.06.2008 13:51
"Аз съм вашият Жоржи"
Този, като бях малка, си мислех, че са го наели от телевизията да прави детски предавания...
цитирай
6. igeorgieva - Започва да става страшничко. . ., не ...
23.06.2008 14:03
Започва да става страшничко..., не само е пропуснал да си вземе лекарствата, но е избягал от лечебното заведение! Този път трябва да го хванем навреме и здраво да го вържем!:)))
цитирай
7. анонимен - Мойте уважения,
23.06.2008 14:07
но това, че Жоржи отново е в светлините на прожекторите-днес тук, утре там, не става ли благодарение на "помощта" на сценаристи и на екипите, които служат НА властта , а НЕ на обществото! Човек, който не казва нищо, и който всеки знае на кого служи, намира място за изява навсякъде,на някои места сигурно и той не знае защо и какво прави?!!
цитирай
8. bamby13 - Ваденето на кърлежа от петата му е било всуе
23.06.2008 14:14
този долен, мръсен, продажен, антибългарски инсект му е бил пратен лично от лицето Иван Костов. И бил зараъен със средноевропейски кърлежов енцефалит и борелиоза. Ей ви го на обяснението за психическито отклонения на Жоржчето.
BTW, who the fuck is Shushi?
цитирай
9. ianchefff - бам,
23.06.2008 14:21
1-во си много права за вината на Костов.
Но 2-ро, как, по дяволите, не знаеш коя е Шуши???
цитирай
10. gantree - :))))))))
23.06.2008 14:22
Този виц е стар. Милиционерите взеха да се повтарят, ако изобщо може да се вярва на думите на този болен човек, че ще се "връща" незнамсикъде.

Нито една думичка за Виденов, за Станишев - само добро. Поредната предстояща война между различните управления на бившата ДС ще бъде може би финална. Ще видим, поне няма да е скучно.

п.п. Шуши е домашната шушумига на Жорж. :))
Още от малка й били викали така, та и досега. :))
За какво чудо на чудесата иде реч може да се види тук:

http://bulphoto.com/image.php?img=6597
цитирай
11. krotalka - Тоя клоун
23.06.2008 14:24
още ли си мисли, че някой му вярва?
цитирай
12. bamby13 - Явно имам страшно големи пропуски
23.06.2008 14:25
в началното си образование, дае*а
бЕгам у ъгъла, да си посипя гуавицата с пепел
цитирай
13. milionche - Че Жорж си вярва
23.06.2008 15:48
всеки го знае, но дали покрай лудостта си не казва неща, които другите не смеят?!....
цитирай
14. ianchefff - milionche,
23.06.2008 15:52
кой друг не смее?
Волен Сидеров, Бойко Борисов?
Те не смеят ли?
Иван Костов и ДСБ? И те ли не смеят?
Не коментирам кой какво, но за всички гореизброени се е говорило, че казват неща, които другите не смеят.
А колко журналисти изнесоха и изнасят информация за далавери и престъпления?
Не е достатъчно казването, а какво следва след това.
:)
цитирай
15. milionche - И
23.06.2008 15:57
какво следва, Янч? За обикновените хора говоря...
цитирай
16. ianchefff - искам да кажа, че
23.06.2008 16:01
много хора говорят.
Въпросът е какво наистина се прави.
Какво прави следствието, прокуратурата, съдът?
ако тези институции действат както трябва, тогава чак ще има позитивни резултати за обикновените хора.
Но за да заработят тези институции, обимновените хора трябва да гласуват разумно, за да вкарат в парламента читави хора, които впоследствие да вкарат в релси тези институции.
Т'ва е движението.
Друг начин няма.
цитирай
17. milionche - И къде са тия
23.06.2008 16:05
"читави"-те хора? Както видяхме и ромите вече разбраха, че ги търсят само по избори...А като си гладен и жаден - мислиш ли за бъдещето повече от ден-два напред?!
Не искам да звуча негативно, но ...нова къща със стари тухли не се прави, нали !!!
Хайде, сполай....да вървим към...режим на тока...
цитирай
18. ianchefff - също така видяхме,
23.06.2008 16:12
че и прехвалените нови царски тухли не са читави.
Т.е., боклуци има навсякъде.
И сред старите, и сред новите.
Т.е. трябва да се мисли преди да се гласува.
И не се втелясвай толкова, дееба.
:)
цитирай
19. ady - Това не може да е истина
23.06.2008 16:47
И не искам да е истина!
цитирай
20. ianchefff - аду,
23.06.2008 16:54
как да не е истина?
Самата истина си е това как Иван Костов е най-лошият в тази част на Галактиката.
Дори и Жорж го казва.
А щом го казва Жорж, народният трибун, значи е вярно!
цитирай
21. gantree - :))
23.06.2008 17:43
Хората (повечето) се гнусят от Жорж.
Това е хубаво, като за начало.
цитирай
22. usandthem - след всичките
23.06.2008 18:07
тези напъни за мажоритарни избори тепърва какви образи има да видим.И което е по-лошото такива като Жоржи са си от раз в парламента.Бог да пази България!
цитирай
23. gantree - @ turbo
24.06.2008 12:07
Най-вероятната причина е, за да пречи едновременно в две посоки - ГЕРБ и АТАКА.
От гледна точка на това дори му се радвам :)
цитирай
24. libertybell - Не знам дали Жоржи може да попречи
24.06.2008 17:42
с нещо на ГЕРБ и АТАКА, но със сигурност при всяка публична изява ще пръска слюнки в посока на Иван Костов.
А че ченгетата нямат нови идеи - факт! Но пък щом продължава да им минава номера защо да се напъват?
цитирай
25. анонимен - Aбе...))
25.06.2008 12:18
"Луд , умора няма!"
...и съвремено допълнение:
"и в парламент влиза!"
цитирай
26. eien - И в манипулациите трябва да има мярка!
27.06.2008 18:39
Надявам се, че БГ не е обречена завинаги да бъде управлявана от глупави хора.
Ж.Г. е циклофреник във фаза "мания".

цитирай
27. sparhawk - Янчефф
02.07.2008 10:53
това истинско интервю ли е? НАЛИ НЕ Е НАИСТИНА?
цитирай
28. ianchefff - обяснявам на всички,
02.07.2008 11:16
които са се заблудили:
това е интервю, което аз измислих, стъпващо на истински отговори на другарвя Ж.Г.
Затова е и в раздел "Изкуства".
Поздрави на всички.
цитирай
29. sparhawk - доста е реалистично обаче
02.07.2008 11:26
:(
цитирай
30. ianchefff - спар,
02.07.2008 11:33
така е.
Голяма част от отговорите са истински.
Както и доста от въпросите.
Шоуто продължава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4626722
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031