Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2007 13:17 - АЗ СЪМ ТЪПА БГ ЗВЕЗДА
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 2039 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 22.12.2007 15:30


       Аз съм тъпа българска звезда. Имам визитка - пише ми името и отдолу пише - "звезда". Какво работите, питат ме. Аз казвам - работя като българска звезда, вие какво си мислите. А как се издържате, питат ме. Криво-ляво, казвам аз. Да си звезда в България е доста труден поминък. Имам страшно много дрехи, имам лъскава кола на старо, имам апартамент до този на Азис, но си оставам и бедна, и тъпа. Всъщност най-често съм известна с това, че имам дом до този на Азис.

            Азис e най-голямата българска звезда, защото е единственият, който работи нещо. Той работи гей, но това у нас е сериозно постижение  - повечето и това не могат. А аз се утешавам, че съм поне малко звезда, макар и на кучето в задника, където повечето хора считат, че се намират Балканите.  Може да съм тъпа БГ звезда, обаче имам изисквания. То у нас е трудно да имаш изисквания, обаче аз имам. Като не ме обслужват добре в ресторанта, правя скандал. Малко забравям, че у нас никой не обслужва добре в ресторант, но това не ме интересува - аз искам мене да ме обслужват. У нас всеки сервитьор се има за звезда. Смятам, че е възможно светът да е справедлив само за мен, докато си остава нечестен към всички други. Това ме прави доста тъпа, но аз съм си такава.
     Аз съм тъпа българска звезда. Като се женя за четвърти път, викам медиите. Правя се, че им плащам права за снимки, за да приличам на американска звезда. Като дойдат обаче журналистите, им хвърлям един бой, защото не ми харесва как снимат. Вземам им фотоапарата, връщам им го на другия ден.
            После казвам на другите медии, че не съм вземала нищо и по роклята ми няма кръв. Въпреки че има снимка как моят хубостник е гепил фотоапарата, аз продължавам да твърдя, че не съм пипала никакъв фотоапарат. Като ме хванат - веднага започвам да се смея изкуствено и казвам да не ме занимават с глупости. Много хитър трик.

           Научила съм го от приятелите си политици - те са най-големите български звезди, ние с тях не може да се мерим.

Аз съм наистина една БГ звезда. Знам, че у нас с работата си няма да стана известна, и затова съм прочута с това, че имам няколко брака, още толкова любовници, ходила съм през ден на Доминикана (това е лъжа, но е приятна), известна съм с това, че съм си счупила крака, обаче в коя телевизия работя, хората не помнят много-много. Помнят, че съм се развела. Винаги аз се развеждам - с мене никой не смее да се развежда, да знаете.

        Освен това съм хитра, макар и тъпа. Понеже знам, че хората у нас се интересуват от потниците ми, аз съм звездата на потника, не съм звездата на телевизията. Като се сетят за мен, веднага се сещат, че съм с един много известен потник, но какво точно работя - въобще не е важно. Редовно моля медиите да отразяват моите потници - новите, старите, обличаните, парцалите. И медиите - като не им предлагам друго, - отразяват ме.

          Освен това много се мразя с другите тъпи български звезди. То е, защото, ако работехме нещо, щяхме да се различаваме и допълваме. Но ние сега се различаваме само по потниците и бельото си, затова и подчертаваме непрекъснато с какво бельо сме. Непрекъснато си правим не-услуги с другите звезди. Пречим си, защото и без това никой от нас не работи нищо и нищо не ни пречи да си пречим. Склонни сме да се разболеем от сифилис само и само да си вдигнем рейтинга. Да викаме, че ни бият, когато не са ни били.

            Искаме да сме само красиви и никак грозни, сякаш грозота около нас не съществува. Патетични сме дори когато става дума за яйца на очи. Ние готвим не при кой да е, ами при Звездев, и говорим звездно за яйца на очи. Искаме да сме добри и призоваваме другите да сме добри, обаче сме си лошички и зли. Всъщност ние сме бледи копия на хора, които познаваме бегло от някакви други страни. Известни сме само при залез слънце на края на селото, когато всички са пияни. Пишем статии и книги, които се казват "Моята истина". А ние истина за себе си нямаме. То, ако имахме истина, щяхме да дадем малко от нея и на други хора. Но ние нямаме истина и затова и хората са объркани. Това е, защото сме просто глупави български звезди, които занимават хората с глупости. Колко е хубаво, че още никой не е разбрал колко сме неинтелигентни. Цяло щастие е, щото, слава Богу, за да разбереш някой колко е глупав - то и затова си трябва акъл. Не е ли така, а?!

Мартин Карбовски, в-к Стандарт





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tera - Сещам се за коя звезда става дума,
22.12.2007 13:50
гледах едно нейно интервю с Венета Райкова, после даже беше публикувано някъде и се уверих, че не съм имала слухови халюцинации. Та от това интервю ми опротивя таз звезда, защото беше много нагла и безпардонна, даже изтърси няколко приказки съвсем в разрез с добрия тон.
Мисля, че вече се е поизчерпала и въпрос на време е да и духнат под опашката. Сигурно затова започва да залага на скандалния имидж, поради низходящия рейтинг. Нейна си работа, не я гледам.
цитирай
2. sowhat - браво бро
22.12.2007 14:39
знаех си че и дватама имаме добър вкус :) за звезди и мезета :P
цитирай
3. ianchefff - бро,
22.12.2007 15:22
чак сега ли го разбра това?
хм...

:)))
цитирай
4. utremer - евала Янчев,
23.12.2007 08:06
евала блендо :)))
цитирай
5. donichka - :-)))
23.12.2007 12:13
!!!
цитирай
6. lucasbg - най-после някой да земе да напише за ...
24.12.2007 00:22
най-после някой да земе да напише за луната и звездите! браво, колега ;-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4627368
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031