Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2007 11:42 - КУШЛЕВ, ВЪРНИ ПАРИТЕ И СЕ РАЗКАРАЙ!
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 1668 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 21.11.2007 11:44


           Проф. Стоян Кушлев явно е професор по говорене на глупости, оправдания и изречения, които нищо не значат. С една дума, празни приказки. За пореден път в т.нар. публично пространство излиза информация, че господин професора взема доста големичка заплата за родните ни стандарти. Но, оправдания винаги има. Последните му бисери са, че в неговата комисия работели с класифицирана информация. Те и на други места работят с такава информация, ама не вземат по 7000лв, нали?

            Господин професор, класифицирана информация ли са скъпите лимузини с тъмни стъкла? Питам само, не се заяждам. И друг въпрос: защо постоянно се опитвате да оправдаете тлъстите си заплати и привилегии с една уж законова секретност? И повече от половин година не можете да дадете смислен отговор?           

        То, ясно е, че и господин Петканов си свърши работата като кучето на нивата, ама това пак са оправдания. Дали да не си помислим ние клетите данъкоплатци, че вие двамцата си пиете ракийката заедно, по професорски? Или не бива да изпадаме в такива крайности? Щото все умни слова излизат от вашата достолепна особа. Като например това да не купуваме имоти от бандити, защото по-късно можело да ги загубим. Много мъдро. Щото те бандитите си имат на челата табелки “аз съм бандит”, ние ги разпознаваме кои са и не купуваме от тях. И пак се оказва, че не друг, а обикновеният българин отнася дървото заради несвършената ваша работа. А нахалната си заплата взимате от него. То, ясно, че има презумпция, че всеки се смята за невинен, докато не бъде обявен за виновен с влязла в сила присъда. Но дотогава ние да го духаме ли? Или да си отваряме очите на четири за онези табелки? А не трябва ли вие, господин Кушлев, да запретнете ръкави и да защитите мен и всички останали от подобни "грешки"? А не да прехвърляте върху нас пасивите на собствената ви некомпетентност. А?

            Сега следва любимия ми ваш цитат: “парите винаги са ми стигали, никога не съм работил за пари. Имам доход и определена мисия. Някой трябва да върши тазитежка, трудна и неблагодарна работа" в полза на обществото.” Леле. Къде е президентът? Веднага орден “Стара планина” за Кушлев. С мечове, ятагани, борчета, фанфари, цветомузика и всичко останало. Господин професор, вие сте на заплата, която идва и от моя джоб. Не се изхвърляйте толкова. Вече не е и смешно.

       И стига с тия глупости, че не виждате нищо незаконно и ненормално, особено като се били имали предвид възнагражденията в Евросъюза. Ако искате евро заплата, идете да работите там. Ама там ще искат от вас свършена работа, а не празни приказки. Не сте нито първият, нито последният който е получавал заплахи чрез близки и познати. Ако наистина сте получавал. Да не издребняваме.

          Така че, моля ви, Кушлев, професоре, май диър, стига сте се оправдавал. Нали знаете, че оправданията са като задника, всеки си ги има.        
        Върнете парите и се разкарайте, че се излагаме за пореден път пред чужденците.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viovioi - Агенция за защита на личните данни
21.11.2007 12:07
На Дондуков 1, дето всички лятото на 2002 г си пратихме ЕГН, лична карта, адрес, Булстат, данъчен номер(тогава), брой служители, дейсност, съдружници и уставен капитал. Този нормативен акт с който събираха тези данни е в нарушение на Конвенцията за човешките права и свободи - каза веднъж Доган. И е прав. Това е най шпионската служба в държавата след НСС и ВСС. Тия калпазани какво направиха тази информация - незнам. Но ако това се беше случило днес, никога нямаше да си дам всичките си данни на ченгетата. Да преследват и шпионират бедния си унижен народец...
цитирай
2. lubimetz13 - ...:)
22.11.2007 11:22
Куче кокал пуска ли ? Дори си го закопава, ако не е гладно !
цитирай
3. maymi - Прав е човека...
22.11.2007 14:39
...и аз искам заплата като в Евросъюза, не съм ли права да искам... :))
И не е проблема, че той има такава, а че аз нямам...:)
цитирай
4. zari - И да добавя, че за свършването на тази "работа" му е даден 5.8млн. бюджет!
23.11.2007 12:31
Нито веднъж не даде какъвто и да е отговор, защо и как е определил САМ заплатата си от 7 000 лева. Оплака се обаче, че нямал охрана.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4628405
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031