Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2007 11:46 - НЕЩО ЛИЧНО, СЛАВИ. НЕЩО ЛИЧНО.
Автор: ianchefff Категория: Изкуство   
Прочетен: 5073 Коментари: 22 Гласове:
0

Последна промяна: 11.07.2007 11:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
             Аз харесвам шоуто на Слави. Винаги съм го казвал.              Сериозно говоря.             Снощи нямах намерение да гледам второто шоу от новата ера. Т.е. от завръщането на Слави. Ама викам, що пък да не го гледам? Може да напиша пак някой злобен и завистлив коментар, точно в мой стил.             То, нали аз само такива коментари пиша. Злобни, саркастични, без капка истина в тях.              Но, снощи го изгледах цялото. Не изтървах нищо. На рекламните паузи ходех до тоалетната и да си налея още за пиене.             Снощи беше перфектно. Слави беше перфектен. Имах чувството, че се пренесох няколко години назад във времето, когато всичко и всички (водещият, сценаристите, целия екип) бяха нахъсани за работа. Скечовете, музиката, свиренето на бенда, всичко снощи беше супер.              Както не веднъж съм казвал, на хубавото лошо не мога да кажа. Не трупам дивиденти и червени точки с този пост. Няма смисъл, не ми е това целта, не искам да си подобрявам имиджа в очите на когото и да е.             Снощи шоуто беше прекрасно. Слави беше много добър. Не беше арогантен, не се заяждаше грубо, не пожела да изпее някоя своя песен на гостите.             Гостите – невероятни. Личеше, че не живеят в България. Но това е друга тема.            Духът на шоуто беше приятелски, разговорите непринудени, смешките свежи, хуморът забавен. Като цяло беше нещо наистина много добро.             Радвам се, че шоуто на Слави от време на време има такива предавания. Може би заради тях, то е номер едно. А може би не. Не знам.         
             Радвам се, че шоуто продължава. Дано да е в този дух. Както беше снощи.
            От Слави Трифонов зависи дали шоуто ще продължи по този път или отново ще влезе в коловозите на арогантността, злобата, политическите поръчки и интриги. Ако е така, жалко. Ако не е така – значи всичко ще е наред.             Това, което споделям е лично. Нещо лично, Слави.



Гласувай:
0



1. ianiv - :)
11.07.2007 12:23
бива те.
довечера ще гледам :)))
цитирай
2. ianchefff - Щом
11.07.2007 12:33
казваш...
нема да спорим сега я.
цитирай
3. nik666 - Чудесно завръщане, мда
11.07.2007 12:40
Особено след крайно лицемерната PR кампания, която си направи през последните месеци.
цитирай
4. анонимен - Славчо
11.07.2007 13:01
Едва ли ще се промени - арогантен, невъзпитан, груб,самочувствие без покритие, сам си вярва, че е голямата работа.Добре,че кани супер гости/ които Слави обявява, че са му първи приятели, а пък те даже и не знаят/.
цитирай
5. анонимен - я върви да се гръмнеш
11.07.2007 13:03
я върви да се гръмнеш
цитирай
6. ianchefff - анонимчо,
11.07.2007 13:09
мен вече ме гръмнаха.
:(
цитирай
7. pach - Браво я!!!!
11.07.2007 13:17
И аз като теб се загледах щото напоследък...Ама според мен нищо ново , Слави си е Слави!!!Колкото за приятелите , що мойте не ми подарят "Харлей Дейвидсън"- обещавам ,че ще се науча да го карам !!! :-)
Някой наистина му стават приятели , за завистта на злобарите .
Когато гостите са му натрапени от парите - винаги си проличава , той самия не го крие и е толкова тънко язвителен и ироничен , че само някои го схващат!!!
И не смятам ,че се заяждаш на лична основа - всеки има право на мнение - нали така!!! :-))))
цитирай
8. thundergoddess - Не смятам, че Слави е лош шоумен, ама ...
11.07.2007 13:26
Не смятам, че Слави е лош шоумен, ама просто вече ми излезе цирей на главата от него. Смятам го за изчерпан. Ако предаванията му не се следят редовно, може наистина да се посмее човек, но при редовно гледане разбира, че Слави плямпя едно и също. Не смятам обаче, че има самочувствие без покритие, защото води единственмото шоу в България като се замислите. Или к'во? Да не ми кажете, че "Размисли и страсти" и "Искрено и лично" са шоута?
цитирай
9. redhead - Съгласна съм
11.07.2007 13:45
Напълно съм съгласна с постинга. Аз наистина се забавлявах снощи и се смях от сърце, а доколкото забелязах на няколко места, Слави също много искрено се смееше. Гостите бяха супер, а изпълнението на "Очи чьорние" направо ме срази. Искрено съжалявам, че няма да мога да присъствам на концерта им.
Поздрави още веднъж за постинга.
цитирай
10. maev - Политически поръчки
11.07.2007 13:53
ли каза?! ... не мисля така.

Явно съм пропуснал хубаво шоу. Гледах понеделнишкото. Там Слави пя доста. Знам че не пее чалга и че неговият стил е много различен. Но аз не съм спец и мога да усетя разликата.
цитирай
11. sowhat - янчев
11.07.2007 14:00
да не си посмял да се гръмнеш. явно любовта те води по пътеките на позитивизма .
хвала :)
цитирай
12. viovioi - ))
11.07.2007 14:42
Щях нещо да напиша, но ще отстъпя ред и ще се разпиша под комемнтар N126, сигурно до утре един ще вика това, друг онова.
цитирай
13. анонимен - ianchefff, мисля си че срещу аро...
11.07.2007 15:11
ianchefff, мисля си че срещу арогантноста която ни залива и от управляващи и от опозиционни партии не трябва да се разговаря "културно".
Изразните средства трябва да се позбират и според аудиторията.Пробваш по един начин, не става - сменяш политиката.

Аз поне нямам нищо напротив когато прави скечове на Сидеров или Първанов.Симеон и Костов нещо се поизтъркаха.
Поздрави
цитирай
14. анонимен - za6to gledate??!!
11.07.2007 16:10
za6to gledate,ako ne vi haresva?ili vi haresva da pravite gnevni neaktualni i ne na miasto komentari!koito ne haresva slavi,neka ne gleda,no da kazvate vsi4ki,4e ne e aktualen i se e iz4erpal i e samo komersialen,prosto ne pravite razlika mejdu suetata,dobrata reklama za bulgaria v negovo lice i populiariziraneto na bulg.folklor i tradicii!!!koito moje go moge,a slavi e dokazal tova,osobeno sega sled otsustvieto si!stiga s tezi upreci i zlobni podmiatania,a nazovete pone 1 6oumen u nas,koito da se sravni s nego i koncepciata mu izcialo!poglednete po-globalno na ne6tata!
цитирай
15. анонимен - Имах по-добро мнение за Вас!
11.07.2007 17:27
Изложихте се! Яко!
цитирай
16. veve - към постинг 14.
11.07.2007 17:57
Ако погледнем по-глобално на нещата, ще видим, че шоуто на Слави е буквално copy-paste на шоуто на Джей Лено и то от преди години: за каква оригиналност говорим тогава?! И да- Слави се е изчерпал - трябва му нов формат, ако не иска да заприлича на колегите си от канал 1 и "Каналето". Мир!
цитирай
17. pach - цитати от Георги Неделчев
12.07.2007 08:44
"Музикалната част открай време е най-големият плюс в шоуто на Слави.Заради талантливия , работлив и сплотен Кукубенд , способен да върши чудеса във всеки жанр , това предаване няма аналог в целия свят...Няма чуждестранна звезда , която е гостувала в студиото и не е останала с увиснало чене от възможностите на тези музиканти"
И още - "Излъчването на живо също е фактор , който значително вдига рейтинга на шоуто ...Екипът на Слави е достатъчно опитен , за да може да носи тази тежест и това напрежение на плещите си.За разлика от излъчванията на запис , живите предавания носят особено чувство за реализъм , автентичност и свобода , а Трифонов определено заслужава да я получи".
Дотук цитата казва нужното по въпроса - чалга или не ...!!? Нима е чалга песента за свети Георги в изпълнението на Кукубенд и емоцийте на Слави???
Колкото до скечовете на някои политици , ами прочетете сборника от интервюта на Слави събран от Любен Дилов-син "За стърчането" които е стар но актуален в много аспекти !!! В предговора към него Слави казва , че там има много скрити истини с които , който не е съгласен - да го съди !!!(от политиците визирани там), и още май никой не е завел дело срещу него или книгата!!!
цитирай
18. анонимен - И аз в началото го харесвах, точно ...
12.07.2007 10:02
И аз в началото го харесвах, точно защото хумора му беше свеж, дори и когато беше за политици и защото имаше интересни гости. Откакто се взе много на сериозно и започна да се прави на нещо като Господ-бог на шоубизнеса почти не го гледам. В понеделник го уцелих случайно, но ми се стори много отегчително с тези безкрайни песни.Ако са го разнообразили пак ще го гледам, защото действително това предаване е единстевно все още от този род.Хубавото му в началото беше, че всичко наистина се правеша с ентусиазъм и канеха истински известни хора от чужбина/доколкото такива идват тук/, които представяха в по-непринудена светлина, отколкото ако им направят интервю за новините или за "Панорама" да речем.
цитирай
19. анонимен - гостите от странство са...
12.07.2007 10:29
гостите от странство са едната страна на монетата - а другата (по-хубавата) са българските , допринесли с нещо за знание , прослава и известност на България по света !!!Повечето хора не харесват гостите , щото ги гледат и чакат "жълтинки" но остават разочаровани когато се говори за сериозни неща , които повдигат самочуствието на нацията!!!
цитирай
20. анонимен - Pach
19.07.2007 09:18
Pach - "В предговора към него Слави казва , че там има много скрити истини с които , който не е съгласен - да го съди !!!(от политиците визирани там), и още май никой не е завел дело срещу него или книгата!!!"
Дали очакваш политиците да обръщат чак толкова голямо внимание на един шоумен, че да го съдят. За какво? За това, че Слави е Албена Вулева на БТВ-ито и си из-мислят простотийки сценаристите му, за да върви предаването. Лошото е, че народеца вярва на тези простотийки, както някои вярват и на глупостите на Вулева.


цитирай
21. анонимен - А БЕ НЕКА вулева ГИ СЪБЕРЕ...
19.07.2007 10:08
...ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ТАКА КАКТО ТОЙ И НЕГОВИТЕ СЦЕНАРИСТИ ГИ РАЗПИТВАТ!!!(разбира се че се иска още повече , ама всичко си има някакви граници)
цитирай
22. анонимен - internationalist.blog.bg
01.08.2007 20:46
Няма ли 100-на навити и непокорни Българи,Цигани,Турци и др. на които им е писнало от медийни Мутри като С.Т. да отидат на концертите му и да го позамерят с яйца да кажем!Изманипулира всички с неговото псевдозаболяване,а сега с тежка артилерия на концерт.Станиславе,писнал си ни отдавна,махай се!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4626793
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031