Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2011 11:51 - Доктор Менгеле от ИСУЛ.
Автор: ianchefff Категория: Други   
Прочетен: 21934 Коментари: 45 Гласове:
50


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Доктор Менгеле работи в ИСУЛ.
Доктор Менгеле от ИСУЛ всъщност се казва Михаил Маджунов, но колегите го наричат „доктор Менгеле”, понеже те така си говорят помежду си. Забавляват се, за да минават по-леко тежките дежурства, които ги преследват постоянно в трудните и безпарични дни на глобалната криза.
Доктор Менгеле от ИСУЛ е пич. Той e главен асистент в Университетската катедра по УНГ болести в Медицински Университет – София.
Усърдно предаващ знанията си на студентите-медици – тези бъдещи пазители на народното здраве. Той е истински БГ специалист.
Той, Михаил Маджунов - доктор Менгеле от ИСУЛ, е член на Българския лекарски съюз и на Научното медицинско общество по оториноларингология. Приоритети му са детската оториноларнгология и алергологията. Все важни неща. Той не е кой да е.
Като цяло доктор Менгеле е cool.
Доктор Менгеле от ИСУЛ може да е лекувал дете, което е починало, но той не е виновен. Защото виновни лекари в тази държава няма. Обидно е някак.
Погледът на Доктор Менгеле от ИСУЛ може да е от тези, дето те гледат като ходеща 50-тачка, но той никога не е прибирал пари под масата. Или над масата. Родителите на починалата Гергана говорят глупости по телевизията, но славният доктор Менгеле няма да ги съди. Все пак и той е човек и ги разбира в такъв тежък за тях момент.
Доктор Менгеле е доктор. Не е бизнесмен. Той знае, че ако се занимаваше с бизнес, би бил в топ 5 на най-ботагите българи. Но се е отдал на лекарската професия, за да лекува и да доставя радост в сърцата на тези, на които е помогнал.
Уникално добрият доктор Менгеле от ИСУЛ знае, че ако случайно някой се опита да го подведе под отговорност, нищо няма да се случи, защото той като лекар е чист и неприкосновен като пита кашкавал от военновременния резерв.
Въпреки всички нелепи обвинения и тормоз, на които е подложен в момента, перфектният доктор Менгеле от ИСУЛ уверено крачи към бъдещето, в което няма досадни роднини, майки, бащи, чичовци и лели на разни починали деца, които постоянно да мрънкат по медиите, че той, доктор Менгеле от ИСУЛ нещо се е оплескал.
Умният доктор Менгеле от ИСУЛ вече е измислил какво ще каже на полицията и прокуратурата, ако случайно се поинтересуват от него. Ще им каже, че си е вършил съвестно задълженията, както винаги. Леля Димитрина, санитарката ще го потвърди. Винаги у нас, в Чалгаристан, се намира по някоя леля Димитрина, която може да потвъри това, което е необходимо.
И най-вероятно в чалгаристанския съд на родната ни чалгаристанска република доктор Менгеле, ще бъде освободен. Понеже СРС-тата ще бъдат фалшиви и манипулирани, а смъртта на едно дете и свидетелските показания на осакатените други няма да бъдат тостатъчно силни. А експертите само ще установят очевидното. Че доктор Менгеле от ИСУЛ чист.
Михаил Маджунов - доктор Менгеле от ИСУЛ се хващам на бас, че няма да влезе в затвора. Дори се съмнявам, че ще му отнемат правата. Понеже е професионалист, специалист и като цяло е много добър. Даже отличен. Стават грешки навсякъде, вие какво си мислите. Но той не е виновен. Той ще оцелее.
Главният асистент доктор Менгеле от ИСУЛ просто няма как да е виновен, понеже така ще заключат от Лекарския съюз. И 5-торна или 10-орна експертиза да назначат, и тя ще каже, че доктор Менгеле от ИСУЛ е чист като момина сълза. И като девствена пу*тка, току-що излязла от банята. Виждал съм какво представлява, наистина е чиста. Така ще е и с доктор Менгеле. От ИСУЛ.
Високо отговорният Михаил Маджунов - доктор Менгеле от ИСУЛ ще продължи по добре утъпкания си път, застлан със съдбите на деца, които вече са отишли в по-добрия свят, но не заради него.
Прекрасният доктор Менгеле също някой ден ще отиде в по-добрия свят. Но дотогава ще се радва на любовта на хората, които е излекувал, понеже, за щастие, той никога не е допускал грешка.
Такива като доктор Менгеле без преувеличение могат да бъдат обявявани за светци. И единственият въпрос в момента е какво чака църквата.
Такива като доктор Менгеле от ИСУЛ трябва да бъдат носени на ръце и да им се издигне паметник приживе. На който хиляди благодарни майки и бащи да полагат цветя и венци в знак на почит и уважение.
Зад паметника на култовия доктор Менгеле задължително трябва да се организира и касичка за дарения, понеже лекарската професия е трудна, но ниско платена и той, любящият професията си, доктор Менгеле, трябва да живее от нещо. Така всичко ще е наред и всички ще продължат да бъдат щастливи и доволни, лекувани от сигурната ръка на един истински човек.
Професионалистът Михаил Маджунов - доктор Менгеле от ИСУЛ.






Гласувай:
54




1. benra - не,
07.01.2011 11:59
не искам да си прав!!!
цитирай
2. sowhat - бро, кво чакат
07.01.2011 12:02
тия та не го канонизират, се питам още ?
цитирай
3. tili - ХвалА на такъва доктор!!!
07.01.2011 12:04
"Уникално добрият доктор Менгеле от ИСУЛ знае, че ако случайно някой се опита да го подведе под отговорност, нищо няма да се случи, защото той като лекар е чист и неприкосновен като пита кашкавал от военновременния резерв. "

Мазен, гранясал, но животоспасяващ. Приемате го на собствена отговорност. Абе защо не измислят едни надписи като по цигарите? Ползването на здравни услуги е опасно за вашето здраве! Време е май.
цитирай
4. ianchefff - бен,
07.01.2011 12:22
така е. И аз не искам, ама някой пита ли ме?
цитирай
5. анонимен - ivkit
07.01.2011 12:22
Браво Янч, както винаги до болка точен! Поздрави! Но все пак, да си припомним, какво стана с менгеле / без д-р и без главна буква - не заслужава/. Това трябва да се случи и с маджунов - също без титла и главна буква - не заслужава.
цитирай
6. ianchefff - бро,
07.01.2011 12:23
ма нали ги знаеш тия от църквата к'ви са мудни е...
цитирай
7. ianchefff - тили,
07.01.2011 12:24
т'ва предложение за цигарите е мега добро. Бравос!!!
цитирай
8. ianchefff - ивкит,
07.01.2011 12:26
да видим всъщност какво ще стане.
цитирай
9. vmir - То бива хумор, ама чак толкова черен бива ли, бе Янчев?
07.01.2011 12:39
Ше го гепими тоа пич Менгеле и ше си плати като поп...
цитирай
10. ianchefff - vmir,
07.01.2011 12:43
мит о си е такова мойто учвство за хумор, какво да правя?
А ако може докторът да си плати като поп ще е добре.
цитирай
11. анонимен - ianchefff
07.01.2011 12:49
абе имам намерение баш на този да не му се размине. честно. не, че е единствен, амии, много са такива, но баш на този не бива. заради нормалността.
и няма как да го изкарат невинен - не и този път. мисля, че ако се наложи можем да съберем пари за експертиза от чужбина - ако държавата не иска, то ние можем. няма да струва милиони, мисля си.
и не говоря просто да го изхвърлят от лекарската професия, а да бъде осъден ефективно!
защото това ще стресне всички мърлячи и ще започнат да си гледат по-добре работата (надявам се) и да не ни гледат като ходещи банкомати (не включвам тук нормалните лекари, които наистина работят и живеят като доктори, а само изродите).
според мен дори и факта, че толкова много хора го псуват вече е показателен. и ако наистина е решил, че до 3 дни ще го забравим - тц, хич не е познал. аз поне съм си обещал да пиша всеки ден и да правя повече неща , докато не го видя осъден.
цитирай
12. ianchefff - alex,
07.01.2011 12:52
ще видим. Дано да не му се размине.
цитирай
13. karambol5 - Ще видим .........
07.01.2011 13:28
Ще видим .........
цитирай
14. ianchefff - karam,
07.01.2011 13:33
то, ние ще видим, ама дано да е по-скоро.
цитирай
15. mikino - ще видим. Дано да не му се размине. ...
07.01.2011 13:49
ianchefff написа:
ще видим. Дано да не му се размине.

Пуснах малко инфо в блога ми по тоя въпрос, ама май са ме баннали! Някояй май не иска да се намери тоя убиец! НО АЗ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА, КАКТО МНОГО ДРУГИ ТУК!
цитирай
16. ianchefff - mik,
07.01.2011 13:54
e zaщо да те банват???
цитирай
17. elinora - Всъщност на истинския доктор Менгеле наистина му се е разминало! :(
07.01.2011 15:57
Умрял си е в собственото легло чак на 90 годишна възраст без да е помирисал съд и присъда. На родния доктор с този кадемлийски псевдоним не знам как ще му тръгне...
цитирай
18. анонимен - Я,
07.01.2011 16:03
още един истерясъл в блог.бг!
цитирай
19. ianchefff - elinora,
07.01.2011 16:04
родният има мноого повече шанс за спасяване. Все пак с него евентуално ще се занимава чалгаристански съд.
А както знаем, доказателствата в чалгаристанския съд често са абсолютно недостатъчни.
цитирай
20. ianchefff - анонимен 18,
07.01.2011 16:05
радвай се, че не те е набарал доктора.
;)
цитирай
21. neanonimen - Преди 2-3 години така дъвкахме С...
07.01.2011 16:33
Преди 2-3 години така дъвкахме Стависки,колко го осъдиха:)
цитирай
22. monaliza121 - Може да се наложи да му се извиняв...
07.01.2011 16:48
Може да се наложи да му се извиняваме:(((
По примера на други...
цитирай
23. анонимен - Според мен, чашата преля
07.01.2011 17:12
Време е за крути действия. Не се правя на юнак. Просто сме си сила, но не сме обединени. За обединение е дошло времето, приятели. Или ние или те. Такива времена дойдоха.
цитирай
24. ianchefff - не знам как стана,
07.01.2011 17:29
но един коментар на анонимен не излезе. Нищо, отговарям:
Не знам защо им има доверие и ги подслушва. Но той сам каза, че подслушването става с прокурор и съдия. А не ей така.
Ако е ей така, ясно е, че е тъпо, незаконно и прочие.
цитирай
25. анонимен - хубавото
07.01.2011 17:55
на едно ново турско робство ще бъде, че и на д-р м.м.-менгеле ще му е зле.
цитирай
26. анонимен - Chicago ne e daleko, ostava mi obratniat polet...i kirilicata v srceto
07.01.2011 18:53
namesto da si kupis edin anadolski morkof ot makedonia i da idesn da stegnes Mengele w nekoe Mengeme i da mu nabies morkowa, anadolski ot makedonia F zadnika i posle da mu go tuis vnimatelno w ustata tam deto anatomiceski sa razpolojeni slivicite, ti si sednal da pises teroristki blogrski textowe.

e, dobre-haresa mi, pisanoto, na kirilica-dobre be, ama samo tolkoz-

w textyt lipsva broikata na studentite koito toia kaput e obu4aval za da smetneme sled nekoia godina po kolko deca ste bydat ubivani 4rez neskoposani operacii na slivicite

i drugo lipsva.

ne si pokanil(a) studentite po medicina da go boikotirat na lekcii i uprajnenia, pacientite w bolnicata, horata po ulicata, sysedite mu , rodninite mu..

abe toia tribva sam da si skysa diplomata i da se samoza4rkne ot lekarskoto obstetvo-ako tova postignes-si super.

got pises, imas otzvuk-nespirai!

Chicago ne e daleko, ostava mi obratniat polet...i kirilicata v srceto
цитирай
27. mamkamu - Не знам. . . Хем ме поразсмя хубаво, ...
07.01.2011 19:57
Не знам... Хем ме поразсмя хубаво, хем ми стана тъжно... Отразяваш много вярно трагикомедията на цялата ни шибана действителност.
цитирай
28. mglishev - Добре казано.
07.01.2011 20:09
Даже прекалено добре.
цитирай
29. sande - Да го предложат за Мъж на годината!
07.01.2011 20:11
Ако вече е късно и сроковете са минали, Президента може да го отличи с орденче, ще се намери за какво. Той може да има и геройства, за които не знаем. И способности.
цитирай
30. slavimirgenchev1953 - Какво да се прави:
07.01.2011 20:56
внук или правнук на нЕкой дедо Маджун, "изучил" се при комунизма и днес - пръв лекар от народа. ((((
цитирай
31. injir - , , Колегите го наричат, , доктор ...
07.01.2011 22:33
,,Колегите го наричат ,, доктор Менгеле,,?! Означава, че знаят как ,,работи,,. Или убива...
цитирай
32. lado - Здравейте, колеги! Янч - стискам ти ...
07.01.2011 23:04
Здравейте, колеги! Янч - стискам ти здраво ръката за този пост.
Май е време да се въведе закона "вергелда"- законът на древните германски племена . Нещо като "вендета", но по суров от нея. Ама да не чакат да го гласуват в Пърдимента, а да почват прилагането му.
цитирай
33. meto76 - http://www. blitz. bg/article...
07.01.2011 23:55
http://www.blitz.bg/article/22315
http://zarumitu.blog.bg/novini/2010/12/27/nikoi-ne-poviarva-na-sylzite-na-tova-dete.657989
цитирай
34. therainss - така е - Маджунов трябва да бъде обесен!!!
08.01.2011 00:09
А аз ви припомням нещо друго - шанс да спасим живот - http://therainss.blog.bg/drugi/2010/12/23/neka-da-pomognem-na-milenka.655434
цитирай
35. djgator - янчев
08.01.2011 00:09
Невероятен постинг си написал, точен и саркастичен!
Дано този път издържим до край и не позволим да му се размине, видях по-горе поредния провокатор, сипещ песимизъм.
цитирай
36. kasnaprolet9999 - Еваларка, страхотно си го написал, ...
08.01.2011 00:16
Еваларка, страхотно си го написал, звучи като есе, ако го прочете този доктор направо ще се спомине :)))
цитирай
37. zarumitu - СТИГА СА ПОГУБВАЛИ НАШИТЕ ДЕЦА
08.01.2011 01:09
http://www.blitz.bg/article/22315
http://zarumitu.blog.bg/novini/2010/12/27/nikoi-ne-poviarva-na-sylzite-na-tova-dete.657989
цитирай
38. pagan - Ма какво сте го емнали човека бе, (с главно "Ч")
08.01.2011 01:44
Случват се такива работи- уж вадиш сливици, пък детето умира! или пък му вадиш зъб, пък вратът му един такъв - тъничък и вземе че се строши! какво да правиш?! - Съдба, Карма, астрологическа предопределеност! Не логическа! Или го оперираш от апендисит, а то червата му (нали са едни такива,лигави!) та се разпилеят по пода пък чистачката си отишла да не изпусне турският сериал (и тя душа носи!),няма и пари за сапун, та пода мръсен и т.н. и т.н. Както казваше един герой в английска комедия:- Застраховай се, бе човек! - Виж какъв е животът! - Хванеш хрема, грип, бронхит, двоен плеврит и хоп... Така, че преди да Го канонизираме, предлагам да Му дадем Нобелова награда, да Го впишем в "Гинес", (за особени заслуги!), да построим триумфална арка на входа на "ИСУЛ"
и някой ден, (когато негов колега му извади зъб), да наречем улицата пред болницата д-р Михаил Маджунов- Менгеле (Всъщност, той може вече да е повече от светец- архангел)! Нали архангел Михаил вадеше душите на хората ?!!
цитирай
39. eien - Небеизвестният Менгеле или "Ангел на смъртта" е бил обсебен да командва природата и
08.01.2011 05:44
с лабораторни /уж/ действия да променя човека. Нашенският Маджунчо младший стига до не по-страшната гавра: "Иди почерпи! Аре, иди купи!, Остави 250 лева!...", който оцелял, оцелял.
Не е трудно да се намери адреса му, препратете всички постинги! И коментарите. Няма ли кой да провери в МА с колко е завършил този Асистентин, какви са били оценките му, как се е набутал в една от столичните болници да убива...
Янч., има Господ! И за него има! Сигурна съм!
цитирай
40. ok3223 - Много БЕ
08.01.2011 08:41
ЗЛОЖЕЛАТЕЛСТВО СИ СЪБРАЛ В "РЕЖИСЬОРСКАТА" ГЛАВИЧКА.
Да мине следствие, експертиза; 3-на, 10-на, ако не вярваш на нея, дай 1000лв., аз ще прибавя още 500, другите не вярващи да прибавят още по 100-на лева.
Ще съберем 100-на бона за еспертиза от немски лекари и истината ще лъсне.
Първо да си кажът думата прокуратурата, следствието, нашите експертизи, съдът, ако се стигне до съд, ПА ЧАК ТОГАВА.
Само съдът може да съди и осъжда кой е виновен, след нормален съдебен процес.
Ти имаш ли елементарни юридичеси знания.
Основа
на основите на правото е правната аксиома.
ВСЕКИ Е НЕВИНЕН, ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО В СЪДА.
На тази аксиома се крепи цялата правна уредба на обществото, на държавите, на светът.
Не защитавам този лекар. Нито го знам, нито познавам. Но и той, както всеки от нас, има право на нормално следствие и съд.
Може да е виновен, може и да не е. Може да е сгрешл от небражност, от некомпепентност.
Съдът ще прецени и присъди, виновен-съответна присъда. Не виновен-освобождаване от отговорност.
Лекарската професия е рискова и не случайно лекарите не живеят много. Напрежението е огромно, а грешките фатални.

цитирай
41. dolsineq - Не ми е смешно! Превърнал е профе...
08.01.2011 09:27
Не ми е смешно! Превърнал е професията си в "келепирлък". Не му е мястото на Маджунов сред лекарите!
цитирай
42. wasteland - Как би звучало СРС от визитацията на ...
08.01.2011 09:50
Как би звучало СРС от визитацията на Маджунов и колегите му, ако детето е било само в стаята...
- Докторе - ае вижт'ва парче месо да му еба майката, че ше земе да умре, после ш'са червим зарад теб.
- Ем ко да му гледам - боли ма хуя, че щяло да пукне.
- Ам то и мен ма боли, нал си е твоя пациентка.
- ( не се разбира )
- Ае виждам го че се мъчи нещо, дали да не вземем да го удавим, че да му направим добро ?
- Ем да го удавим - що не - ние сме лекари, ама в какво - големичко е за кофа...
- Ебеш ли му майката... Имам един варел на село - в него държим киселото зеле...
- Бягай носи варела, докат не ми е свършила смяната...
- Ам то хубо, ма ко ще кажем после на онея идиоти - родителите дет киснат навънка като ползвани презервативи ?
- Ем ко ще им кажеммм... Че малко течности са му давали и организма не е сварвал да възстановява кръвта дет шурти...
- Ае Маджунов - това ми мирише... Ше вземе да се окаже, че сме напрайли грешка и да ни съдят...
- Кой ше ме съди мене ве говедо, аз съм човека тука дето съди - кой да живее и кой да мре...
- Ама да земем да напишем в документите, че тая малката пача, дето лежи тука е кървяла още преди да дойде за операция ?
- Ам пиши ( не се разбира )
- Ай чао, че имам тука един келеш, дет ми носи едни кинти да уморя синчето му, че си е порязало пръста...

............................

Цинично ли ви се струва ? Ако не - свободни сте да забравите и този случай...
цитирай
43. jadeeyedmermaid - alexalex
08.01.2011 10:45
Аз мисля ,че си напълно прав, стига родителите да са съгласни на това- и съм сигурна, че по този повод могат да се намерят достатъчно пари за да се заведе дело в чужбина, щом от тук никой нищо не прави - защото все пак е допуснато един убиец на дете да празнува непосредствено коледните празниците във Виена, без някой да го притеснява и това да е всеобщо известно и освенето в държавата ни!!! Ето защо наистина призовавам, който има възможност да съдейства за ЕДНО СПЕШНО И НЕУТЛОЖНО ДЕЛО В ЧУЖБИНА ПО ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН, ЗАЩОТО СТАВА ВЪПРОС за корупция от най-високо и долнопробно ниво - без някой нещо да прави, за да бъде спряна да ликува и празнува! Хората, които го допускат,, а именно за това им се плаща са точно от тези и те също задължително трябва да се подведът под отговорност и най-малко да си върнат всички пари, които са взели като заплати, а остават убийците на свобода!
цитирай
44. wasteland - В чужбина може да се заведе дело е...
08.01.2011 12:49
В чужбина може да се заведе дело единствено в Страсбург и то срещу държавата :)
Другото е в Хага - за престъпления срещу човечеството...
Единственото нещо, което може да се направи, е да се иска експертиза от чужди лекари, ама няма гаранция, че нашият съд ще съди справедливо :)

До ok3223 - знаех си, че има поне един фен на съдебната система, който вярва, че българският съд може да си свърши работата професионално :) Браво ! А не като идиотите завистници на чернодрешковците, дето ги ненавиждат, щото си мислят, че са най-корумпираното съсловие, заедно с лекарите :)
Все пак - има един емблематичен случай за българският съд - делото "Борилски" - можеш да се осведомиш и чак после да твърдиш, че само съдът можел да каже, кой е виновен :)
цитирай
45. ok3223 - СЪДЪТ
09.01.2011 12:45
константира и преценява фактите, ако и доколкото има такива. Ако няма ясни и железни факти, а се нагнетява напрежение и натиск върху съдиите, както е в случая, ство една... И съдийте са хора. Не всичките са ангели нито пък дяволи.
Не е лесно да си съдия, особено, ако си честен човек.
Имам познати, които са такива и никак не им завиждам.
Дескридитира се съдебната система от бивши мутри на власт днес, преднамерено и нарочно, за да имат разчистен терен и проверени съдии за уреждане на лични и групови сметки за сметка на истината и закона.
Както е в банановите републики.
Май от 20год.постепенно се бананизираме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4626475
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031