Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2009 16:57 - Риалити 007
Автор: ianchefff Категория: Други   
Прочетен: 4916 Коментари: 35 Гласове:
4

Последна промяна: 02.11.2009 16:58


         100 дни на правителството наближават. Всички тръпнат за програми, за работа, за приемането на нови закони и прочие, и прочие. Но засега всичко, което се случва е главно вадене на кирливи червени ризи. Лошо няма, ама само това ли!? Така си говорят премиерските врагове.
              Не! Не е само това! Ето например днес Бойко Борисов отиде на крака, както се казва, в ДАНС, но не за да танцува или да научи нещо секретно, а да забрани побоя. Да милички, да забрани побоя. Понеже се появи информация, че родните агенти, обичали да се бият. Един доклад не можаха да опазят от разнасяне по медиите, тръгнали да се бият! Нескопосаници такива!
Бойко имал конкретни данни за побоища, случили се в секретни стаички на секретната служба. Извинявайте, на най-секретната служба от всички възможни секретни служби у нас.
            Според Борисов, нашите 007 парчета са имали чист късмет, че не са се изпозастреляли. И според мен е така. Мога да добавя само, че е хубаво, че нямат и лазерни мечове. Че тогава до един щяха да преминат към тъмната страна на Силата. А това не е хубаво, защото както се знае, Бойко не е от тъмната страна на Силата и щяха, ама наистина да си имат голе-е-е-еми проблеми.
        Родните професионалисти се ограничили до размяната на крошета и шамари. Бих казал, защо бе момчета, защо отваряте работа на пластичните хирурзи? Да ви се чуди човек. Вместо да хванете някой прстъпник, пък да го бутнете в ареста, пък да го дадете на прокурор, пък да бъде осъден... Ехе-е-е, мечта до мечтата. Колко съм глупав на моменти...
        Премиерът добави, че “бившият премиер Сергей Станишев и шефът на службата Петко Сертов са знаели, че служителите се бият по канцелариите, но нищо не са направили.”
            Господин Бойко, какво да направят хората? Да не са учили за рефери по карате, бокс или нещо подобно, че да искате такива действия от тях? Единият е бил цял живот ченге, другият не знам какво е учил. Абе, какво е завършил Станишката? Ясно, че беше премиер, ама то затова не се учи “вишо”. Каквото и да е, едва ли е съдийство на боксови мачове.
            Чудите се защо ви губя времето ли? Защото "след днешния разговор с работещите в ДАНС съм оптимист", каза премиерът. Цитирам го точно. И освен това, “съставът вече е силно мотивиран и има желание за работа.” То, остана и да не е мотивиран. Не само, че ще бъде уволнен, ами и бой може да яде, нашият нов премиер не си поплюва много много! Това не е Станишев да се лигави с разни звездички, журналисти, трамваи, Меликовци и други подобни! Ето това е, каратист-футболист да ти дойде на крака и да те мотивира! Като е почнал да мотивира, да иде и до Борисовата градина, да мотивира отбора на ЦСКА, че съвсем са го ударили през просото и Ел. Пенев (по Сашо Диков) вече се чуди да ги гони ли, да ги бие ли, да ги...
            Също така министър-председателят обясни на загубилите говор и картина присъстващи, че през по-голямата част от срещата той самият е мълчал и е слушал "смислени предложения от служителите".
            Първо, на мен ми е трудно да приема, че Бойко е мълчал! Но след като го пише по медиите, ще го приема!
Второ, не става ясно какви са смислените предложения. Може би тайните юнаци са поискали ринг (за боксьорите сред тях), тепих (за борците)? Или не съм на прав път!? Абе просто си разсъждавам над клавиатурата. Разбира се, Бойко като един истински Батман разбива съмненията ми и отговаря на моите терзания: “предложенията са много добри и са свързани предимно с улесняването на работата в агенцията.” Аха-а-а! Браво, браво!
И след като се оказва, че оттук нататък всички бандити и малки, и големи, вече трябва не просто да треперят, а да вървят към най-близкото поделение на МВР с високо вдигнати ръце, понеже работата в ДАНС няма да прилича вече на турнир от К1, идват и наградите:
            Бойко Борисов обеща най-висока оценка за тези, които намерят информация за корупция сред министри и кметове от ГЕРБ, но предупреди, че изтичането на информация трябва да спре, а служителите в ДАНС трябва да заслужат заплатите си, които са в пъти по-високи от тези на останалите!
            Бих казал, ето това е премиер на място! Забранява боя и повече няма бой. Но като е тръгнал, да забрани и корупцията, кражбите. Да забрани разходките на шляещи се бездомни кучета по улиците! Както и задръстванията да забарани! И контрабандата също! Ще взема да му напиша едно писмо, да го подсетя!
            А защо да не забрани и вдигането на акцизите!? А? Ъ-ъ-ъ не, това последното, май не е добра идея. Абе търся си белята и аз, като не се чувам какви ги говоря!
            Бойко Борисов предлага всеки, който иска да се бие, да ходи при него в министерството. Е, хубава работа, господин Бойко, хората искат да се бият, да спортуват, не искат да загубят живота си!
        И още едно предложение имам: то е обраното на всичко написано дотук от мен. Предлагам Министерски съвет като продуцент да преговаря с някоя телевизия и побоите в ДАНС да се пускат по телевизията. Т.е. не забраняваме боевете, а ги насърчаваме! Предаването ще се казва “Риалити 007”. Хем ще се привлекат зрителите на риалити шоута, хем и зрителите на филмите за Джеймс Бонд ще се чувстват задължени да гледат. И всички останали покрай тях. Вестници, телевизии, реклама, пари...
            Значи, първо корупцията ще спре, поне в стаите на агенцията, щото във всяка стая ще има камери. Второ, държавата колко пари от есемеси ще натрупа, ехе-е-е, не мога да броя до толкова! И трето, 007-иците ще дават всичко от себе си, защото освен големи заплати, които (по Бойко) трябва да си ги заслужават и ще се борят за голямата награда. Я 200 бона, я 300, колкото реши Бойко. Или Министерски съвет, ама то е едно и също.
            Обаче се чудя и за следното: този премиер беше ли избран на избори или просто се падна като награда от някой снакс?





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bilingual - хехехе
02.11.2009 17:05
от някой снакс ще да е бил :)))

поздрав за хумора :)))
цитирай
2. haralanov - Не аз съм го избирал...
02.11.2009 17:10
Техният Бойко е пълен хашлак(да не се бърка с ташак) и въобще не ми е интересно докъде ще я докара за четири години(ако я докара де).
цитирай
3. ianchefff - бил,
02.11.2009 17:21
мерси, мерси.
:)))
цитирай
4. ianchefff - хараланов,
02.11.2009 17:22
на мен пък ми е мнооого интересно.
Може пък да успее, що не...
:)))
цитирай
5. haralanov - В кое да успее..?
02.11.2009 17:26
Да я докара до четвъртата година или да бутне барбекюто на Доган в сараите му..?
цитирай
6. ianchefff - хараланов,
02.11.2009 17:28
ми да оправи държавата, беееее:)))))))))
цитирай
7. haralanov - Хм...
02.11.2009 17:33
Ще я оправи той държавата,ще я оправи...И когато това стане,да не ме забравиш!Ела и ми се обади!Пък ако не можеш,непременно ми пиши!
цитирай
8. ianchefff - разбира се,
02.11.2009 17:36
че ще ти се обядя.
Специален пост ще пусна по случая.
:)))))))))))
цитирай
9. estrella - Викам
02.11.2009 19:17
да направиш телевизия. Само тебе ще гледам. И Силвия. Нещо се лютя на "новинарите" и съм го дала футболно, шампионско и още се смея на 'болят ги пръстите от щракане' дето го изцепи на стратега племеника днеска
цитирай
10. ianchefff - остр,
02.11.2009 20:52
ама ще ми трябват съмишленици.
а и в 1 момент ще трябва да се комерсиализира и тогава какво правим? Шсе нахвърлят и върху мен, лелеййй малеееейййййй :))))))))))
цитирай
11. swanlake - :) :) :)
03.11.2009 02:15
Ех ,този ДАНС...голяма тръпка ти е !
цитирай
12. teachme - Ще ни оправи, амчи как:)
03.11.2009 08:33
най-хубавото предстои...
цитирай
13. ianchefff - swan,
03.11.2009 08:55
ами, тръпка, чеша си езика просто.
Поддържам огъня, така да се каже.
:)))
цитирай
14. ianchefff - тийч,
03.11.2009 08:55
да, да, предстои, предстои.
:))))))))))))))
цитирай
15. flyco - ...
03.11.2009 09:05
Абе, че са се били, били са се, ама за какво и кой кого точно е бил :)
Сигурно тези от светлата страна са надушили някой, който е решил да премине към тъмната и са го сгащили в "секретната стаичка на секретната служба". Там са се опитали да изтръгнат информация кой точно го е корумпирал. Дали са успели е още рано да се каже тъй като процесите не са приключили. Както се казва сега вървят 72-часовите проби или карантинния период. Ко прай бат`Бойко там? Ми как ко, бди за спазване на правилата, нали за това го избрахме, рефер един вид, да няма не позволени удари и кърпата да се хвърли когато дойде момента.
цитирай
16. sowhat - бро , а защо никой не говори за
03.11.2009 09:43
ЗЕС?
цитирай
17. ianchefff - fli,
03.11.2009 09:45
бе той бди, ама... :)))

бро, "ЗЕС"???
цитирай
18. doriana - ЗЕС? Соу, то ЗЕС няма нищо общо със ...
03.11.2009 10:36
sowhat написа:
ЗЕС?

Соу, то ЗЕС няма нищо общо със ЗСРС...А, доколкото разбирам ДАНС действа по ЗСРС, не по ЗЕС.
По ЗЕС все още нямат никакви правомощия...Там имат само е*алниците от СЕМ, които са за бесене...
Но щом човечето-снаксова награда реши, не се и съмнявам, че СЕМ ще благословят и подобно риалити...Егати помията, в която живеем!
Гнус ме е да включвам вече телевизора у дома. Там съм забранила нета, кабелната, напоследък и национален ефир не гледаме. Мисля да тресна един чук на тАлАвизора...Чувствам се най-подтиснатия маргинал на света с тия медии и тия ДАНС-ове и Бойковци!
Маргинали от всички страни, събирайте се!
:))
цитирай
19. ianchefff - дор,
03.11.2009 10:51
я се успокой.
Има и хубави предавания.
Има и Дискавъри, Нешънъл Джио и т.н.
;)
цитирай
20. doriana - я се успокой. Има и хубави предав...
03.11.2009 11:19
ianchefff написа:
я се успокой.
Има и хубави предавания.
Има и Дискавъри, Нешънъл Джио и т.н.
;)

Тц!
Има, ама у нас нема! Имам 2ма ученици! Като им резнах нета и кабелната от 2 години, да видиш как са се стегнали! Докато не завършат поне 7ми клас и двамата - никъв нет, никакво Дискавъри (те не го и гледат него, гледат разни простотии...)
Мъжът в къщи реве, че си иска футболните канали - черпа го с бира и повече секс и да трае!
Никва кабелна!
Никво ТВ вечер. ТВ се гледа само в събота и неделя като има филми.
Новини - по радиото.
Музика - по радиото.
Това е!
Хайл Дориана!!!
:)
цитирай
21. krotalka - Считам се за щастливка,
03.11.2009 11:23
защото не гледам БГ телевизия! Новините ги научавам чрез нета и така съм достатъчно осведомена, въпреки, че много не вярвам на нашите журналисти!
цитирай
22. ianchefff - дор,
03.11.2009 12:11
окей, бих се съгласил с тебе, ама т'ва с футбола не мога да го приема!!!
цитирай
23. doriana - окей, бих се съгласил с тебе, ама ...
03.11.2009 12:50
ianchefff написа:
окей, бих се съгласил с тебе, ама т'ва с футбола не мога да го приема!!!

Дори с извънредни количества бира и манджи и извънредни количества и качества секс за разтуха?
Баш ме уби сега!!!!
:))
цитирай
24. ianchefff - охххх,
03.11.2009 12:56
караш ме да се замисля...
Ами да, отговорът ми е "да"!!!
Даааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))))))))))))
цитирай
25. doriana - караш ме да се замисля. . . Ами да, ...
03.11.2009 13:08
ianchefff написа:
караш ме да се замисля...
Ами да, отговорът ми е "да"!!!
Даааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))))))))))))

"Да" на кое, Янч? На футбола или на сексобирата?
М?
(Помисли си какво ще напишеш сега, че може жена ти да те чете...помисли си!!!)
:)))))))))))))))))))))))))))
цитирай
26. ianchefff - на
03.11.2009 13:12
футбола, разбира се!!!
Има време за всичко!!!
:)))
цитирай
27. doriana - футбола, разбира се!!! Има време ...
03.11.2009 13:39
ianchefff написа:
футбола, разбира се!!!
Има време за всичко!!!
:)))

Ама си и ти............
Ето заради такива като теб ДАНС не спи!
Нито Големия-бял-вожд-от-опаковката-на-снакса....
цитирай
28. ianchefff - дор,
03.11.2009 13:53
ами да се оправят, сега и тях ли да ги мислА?
:))))))))))
цитирай
29. doriana - ами да се оправят, сега и тях ли да ги ...
03.11.2009 14:05
ianchefff написа:
ами да се оправят, сега и тях ли да ги мислА?
:))))))))))

Е, ама ти им бъркаш манджите с тоя футбол! На всичко болезнения корен е необгрижената жена! А ти с тоя футбол мътиш водата и стига чак до антените на танцьорите (по разваления телефон)...
цитирай
30. ianchefff - ама
03.11.2009 14:11
изобщо не съм съгласен!
И-зоб-що!
:)
цитирай
31. doriana - изобщо не съм съгласен! И-зоб...
03.11.2009 14:20
ianchefff написа:
изобщо не съм съгласен!
И-зоб-що!
:)

Опозиционира, опозиционирай, но това не е достатъчно!
Проба-проба!
Алоу! Алоу! Чухте ли - не е съгласен, да не запишете "не е намлатен"?...
Момчето е читаво, нема нужда да му разваляте кефа на футбола!
Той, Големият-бял-мускул-брат ще разбере - разбран човек е Мускула!
Хъх!
цитирай
32. ianchefff - ъъъъъъ,
03.11.2009 14:22
абе ти да не пиеш през работно време?
:)))))))))))))))
цитирай
33. doriana - абе ти да не пиеш през работно вре...
03.11.2009 14:42
ianchefff написа:
абе ти да не пиеш през работно време?
:)))))))))))))))

Направо си ме обиди!
Грубо!
Айде, нема нищо!
Както и да е!
:))))))))))))))))
цитирай
34. ianchefff - е, щом нема,
03.11.2009 14:44
значи е добре.
:)))))))))
цитирай
35. flyco - ахъм
03.11.2009 23:36
да
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4628626
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031