Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2007 12:40 - BACK IN ТУТРАКАН
Автор: ianchefff Категория: Други   
Прочетен: 2440 Коментари: 5 Гласове:
0



            “Ко ши жилайти” – Да ти вкарам един в слепоочието, магарицо недна. Точно това желая. Да се върнеш обратно в Тутракан и да правиш свирки на пияниците. Да пушиш тънките си цигарки отпред пред кръчмата, докато ракията вътре свърши. Върви да духаш по родните места, защото тук те мързи да правиш фелацио на клиентите. Коледата беше ужасно несправедлива към теб, тутраканска пръчко. Изхарчихме по една заплата в твоя магазин. И гарантирахме тъпото ти работно място поне до следващите празници. Само защото е Коледа и трябваше да купим нещо.

            Тутраканските потребители се обслужват навсякъде по тутракански от тутракански марди. Те стоят и пушат проклетите цигарки пред магазина, докато се чудиш вратата бута ли се, или се дърпа. Загаси си фаса, буцо, и влез да ме обслужиш. Въобще не разсъждавай дали ще си купя нещо. Има Коледа и е необходимо да се купува. Може би трябва да се оплача на шефа ти, ако имаше смисъл. Но съм почти сигурен, че спиш с него. Иначе нямаше да се държиш по тутракански с мен. В джоба си имам заплата с премия и трябва да си невероятно тъпа, за да не ми вземеш парите. После пак прави свирки на шефа, но първо прибери културно кинтите. Освен тутракански удоволствия той очаква също от теб да продадеш нещо. Поне малко да се усмихваш на клиента, докато си бъркаш по всички дупки. Да не си съвсем толкова тъпа и да мислиш, че свирките на шефа ти разрешават да не ме забелязваш. Недей да ми крещиш да затворя вратата след себе си. Избягай и ти през нея и спешно си натовари задника за Тутракан.

            Коледата е несправедлива за парите ни. Те отиват в индустрия, която продава на старо и скъпо, докато прави намаления. Искам да си купя риза Ben Sherman и кубинки Dr. Martens, преди да сритам в главата продавачката – току-що ги получихме и са намалени заради празниците. Недей да лъжеш, магарицо. Прекарайте в Тутракан интернет и провери новата колекция. Когато влизам в магазината ти, очаквам да си малко по-подготвена от мен. Няма да купя от тези боклуци. Защото са прекалено стари и прекалено скъпи. И защото въобще не уважаваш парите ми. Ако не ти пука за мен, обслужвай културно поне заплатата ми.

            Всички тутракански продавачки членуват в тайния орден на проклетите магарици, който управлява потреблението. Можете да похарчите маса пари за създаването на нов продукт. Двойно повече за маркетинг и реклама и пак да не реализирате оборот. Защото на входа на магазина стои магарица. Брани стоката от парите на клиента и уринира върху имиджа, за чиято цена въобще не подозира. Една такава продава Pier Cardin с мазна коса. И гледа лошо, защото искам да купя пуловер за 200 лева. Отиди да продаваш шампоани, кифло, преди самият Cardin да е дошъл в магазина ти. Ако те намери вътре, въобще няма да остане доволен. Въобще няма да повярва в мързеливото ти оправдание, че всекидневното миене изморява косъма в корена. Тази магарица обаче направо приритва, че продава висша мода. Тя членува в горната ложа на шибания орден. Разстоянието между двете е разликата между МОЛ и молла. Ложата на моллите продава турски трикотаж. В моловете се продава предимно висше лошо отношение. Ако търсите човещина, наредете се на щанда за прясно месо.

            Коледата развращава. Част от всички изхарчени коледни пари отиват за издръжка на децата на лошото соцобслужване. Те са заченати върху щайга изгнили домати трето качество. Те са децата на бай Кольо от “Плод и зеленчук”-а и на кака Донка от домашните потреби в Универсалния. Доскоро са били проблем само на бай Кольо и кака Донка. След пълнолетието си обаче се превръщат в проблем на всички нас. Във враг на цялата тутраканска селищна система. Не искат да духат на клиентите, защото спят само с шефа. Не искат да се усмихват, защото устата им е пълна. Не искат да кажат “добър ден”, защото ще се прекарат, ако не купите нищо. Не искат да хвърлят тънката цигарка и пластмасовото кафе дори да нахлуеш с взлом в магазина. Крайно време е да започнете да кашляте от тези цигари, деца. Крайно време е да заболеете нелечимо и завинаги да си вземете болнични. Знаем, че след вас ще дойдат същите марди, но и на тях ще им пожелаем същото.

 
Калин Руменов, в-к Новинар

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sowhat - янч.
27.12.2007 13:15
тоя що така обижда любимият ми ту-отрАкан?
цитирай
2. ianchefff - сов,
27.12.2007 13:29
ама той не е на себе си, не го слушай к'ви ги говори...
Той не е от тия, дет' си мислят, че винаги са прави и са изключения.
Тц. не е.
;-)
хахаххаааааааа:))))))))))))))))))))))))))
цитирай
3. анонимен - Калинчо ако искаш пуловер за 200лв. ...
28.12.2007 17:44
Калинчо ако искаш пуловер за 200лв.що не отидеш на м.....и в п.....а.
цитирай
4. anabel4o - Добре казано, благодаря, че спо...
29.12.2007 14:42
Добре казано, благодаря, че сподели с нас мислите на автора :)
цитирай
5. viovioi - твоя лиричен герой
29.12.2007 17:40
има опасни лирични отклонения:))) Янч. готин си:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ianchefff
Категория: Изкуство
Прочетен: 4627286
Постинги: 597
Коментари: 12004
Гласове: 32649
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031