Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2013 16:51 - Уеб Дизайн от Fantasmagorix.com
Автор: lemmy Категория: Бизнес   
Прочетен: 1857 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.03.2023 23:24



Персонални уеб дизайн услуги
Избор на професионален Web дизайнер

Важно е за всеки, който се стреми към развойна дейност на сайта да разбере, че много уеб дизайнери знаят учудващо малко за правилното изграждане или продаващи уебсайтове.По същия начин, много от разработчиците на уеб сайтове знаят много малко за дизайн и онлайн промоция, както и много интернет маркетинг специалисти не се занимават с уеб дизайн или правилно изграждане на уеб сайтове. Разбирането на това какво трябва и какво ще се получи е наложително за успеха на вашето уеб присъствие, и вероятно ще ви постави по-благоприятно срещу повечето или всички от вашата конкуренция.

Оценка на уебсайт изграждането

За съжаление, хората, които могат да забележат добър създател на сайт, са обикновено уеб сайт самите дизайнери. Като се има предвид, че уеб сайта за повечето хора изглежда просто представяне и функция. Истината е, че елементите, най-вредни за успех на онлайн присъствието са фактори, които повечето хора и дори много разработчиците на уебсайтове пренебрегват или често просто не знаят.

Има само няколко неща, които някой без уеб дизайн познанея може лесно да оцени по отношение на правилно изграждане на уеб сайтове :

  • Виж за несъответствия в страници, нечетен брой символи, липсващи графики, форми, които не работят, страници не се намерени, или други технически проблеми, които може да имате възможност да идентифицирате на уебсайтовете. Вземи под внимание, че това не е задължително да отговаря на самия дизайнер / разработчик, освен ако не е неговата собствена интернет страница.в този случай знаем със сигурност, който работи по нея.
  • Ако имате достъп до няколко различни компютри с различни операционни системи (Windows Vista, Windows 98, Mac OS и т.н.) и уеб браузъри (Internet Explorer, Fire Fox, Opera, Safari, Netscape и т.н.), можете да посетите сайта на различни браузъри и компютри и да проверите за съответствието на дизайн и функционалност.
Избери правилния професионален Web дизайнер за теб

Има фирми и консултанти, които са специализирани в отделни области на проектирането, изграждането, или промоция за уебсайтове, предлагащи само тези услуги, и други, които се специализират в целия аспект на уеб присъствие. При избора на правилното решение за вашия конкретен сайт зависи от вашите специфични нужди и цели,като представа за различните варианти и да знаете какво да търсите в един уеб дизайнер ви позволява да направите по-информиран и по-добър избор.




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lemmy
Категория: Бизнес
Прочетен: 24260
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930